Βέρες: Είναι η ξεχωριστή μέρα!

δαχτυλίδι αρραβώνων

Τα στυλ και τα υλικά των βέρες είναι τόσο διαφορετικά όσο και οι άνθρωποι που τις φορούν. Πολλά ζευγάρια κάνουν ψώνια μαζί, ή τουλάχιστον προ-αγοράζουν μαζί, για να αποκτήσουν μια αίσθηση των προτιμήσεων του άλλου. Ως εκ τούτου, η αναγνώριση των 4 C μπορεί να σας βοηθήσει να επιλέξετε το σωστό δαχτυλίδι για το στυλ και το εύρος τιμών σας.

Ένας γάμος ή ένα δαχτυλίδι αρραβώνων μπορεί να έχει όποιο είδος πέτρας θέλετε, όπως σμαράγδι, ρουμπίνι, ζαφείρι ή τοπάζι. Ωστόσο, το διαμάντι είναι ο πιο δημοφιλής πολύτιμος λίθος. Έτσι, μόνο ο χρόνος θα δείξει εάν ή αν αυτό είναι ελκυστικό για τα παιδιά. Εν τω μεταξύ, εδώ είναι όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την αγορά μιας βέρας στη σημερινή αγορά.

Μαζί για το υπόλοιπο της ζωής

Πολλά ζευγάρια ψωνίζουν μαζί τώρα. Οι αγορές για εκλεκτά κοσμήματα είναι μια ευχάριστη εμπειρία που είναι τόσο ηθική όσο και εξαιρετικά εξατομικευμένη. Ως εκ τούτου, οι πελάτες θα ήθελαν να ελέγξουν τα δαχτυλίδια που σκέφτονται πριν κάνουν μια από τις πιο σημαντικές αγορές της ζωής τους. Εν τω μεταξύ, τα δύο τρίτα των ζευγαριών συνεργάζονται για την αγορά, αλλάζοντας από την έκπληξη που αρέσει στο Χόλιγουντ. Υπάρχει επίσης μια αύξηση στη δημοτικότητα της σύνδεσης στο διαδίκτυο. Τα ζευγάρια που περπατούν χέρι-χέρι είναι συνηθισμένα στους πίνακες του Pinterest, αλλά δεν είναι τα μόνα. Όλη η εκδήλωση ήταν προσαρμοσμένη στην ομάδα. Ωστόσο, μια πρόταση έκπληξη εξακολουθεί να είναι αγαπημένη πολλών.

Υπάρχει Πολλή Αστρική Δύναμη

Σύμφωνα με πολλούς στη βιομηχανία, όλοι ήθελαν ένα οβάλ όταν ο Ryan Reynolds έκανε πρόταση γάμου στην Blake Lively. Ένα κομψό σχέδιο για όσους τους αρέσει η λάμψη των στρογγυλών διαμαντιών αλλά προτιμούν κάτι διαφορετικό (είναι επίσης φθηνότερα από τα στρογγυλά διαμάντια). Έτσι, δημιουργήθηκε μια διασημότητα και ο δροσερός παράγοντας του δαχτυλιδιού γαλαζοπράσινο εκτοξεύτηκε στο δεξί της χέρι. Χάρη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι φωτογραφίες και τα βίντεο των δύο λίθων διαδόθηκαν εκτενώς.

Το παλιό είναι το νέο ξανά

Ένα αντίκες διαμαντένιο δαχτυλίδι αρραβώνων απευθύνεται σε μερικές νύφες αν αναζητούν ποιοτική δουλειά. Είναι υπέροχο να πιστεύει κανείς ότι μια πέτρα λαξεύτηκε στο φως των κεριών και είναι μοναδική στο είδος της. Ως εκ τούτου, όσοι εκτιμούν τη μοναδικότητα ενός μοναδικού κομματιού εκτιμούν τη ζεστή λάμψη μιας παλαιωμένης πέτρας. Τείνουν να είναι συναισθηματικοί, αναπολώντας στοργικά τον χρόνο που πέρασαν θαυμάζοντας ένα κόσμημα κειμήλιο σε μια γιαγιά ή άλλο στενό μέλος της οικογένειας. Η απόκτηση περισσότερων λίθων για τα χρήματά σας μπορεί περιστασιακά να είναι μια σκέψη και εδώ, καθώς οι μεγαλύτερες πέτρες διατίθενται στην ίδια τιμή με τις μικρότερες μοντέρνες κοπής.

Μια επανεξέταση της ίδιας της πραγματικότητας

Από τον 19ο αιώνα παράγονται συνθετικά πετράδια. Από την άλλη πλευρά, οι επιστήμονες δεν έχουν παράγει ένα αρκετά μεγάλο διαμάντι εδώ και πολύ καιρό.

Είναι μια διαδικασία που ονομάζεται CVD και σε έναν θάλαμο υψηλής ενέργειας τοποθετείται ένα μόνο άτομο άνθρακα. Υπάρχουν εξειδικευμένα αέρια στον θάλαμο, τα οποία στη συνέχεια κρυσταλλώνονται σαν χιόνι στον σπόρο καθώς αλληλεπιδρούν με την ενέργεια. Στη συνέχεια, κόβεται και γυαλίζεται σαν φυσικά διαμάντια. Και το αποτέλεσμα είναι μια πέτρα με τις ίδιες ιδιότητες με ένα φυσικό διαμάντι, αλλά με χαρακτηριστικά κρυστάλλινα σχέδια που μπορούν να αναγνωριστούν.

Το “Grown Diamonds” είναι μια λέξη που ήταν παραπλανητική, καθώς τα διαμάντια που καλλιεργούνται στο εργαστήριο είναι τόσο παρόμοια με τα φυσικά διαμάντια. Τελικά απέρριψαν αυτή την απόφαση, επιτρέποντας στους κατασκευαστές συνθετικών να πουλήσουν το προϊόν τους ως «γνήσιο».

Η τιμή είναι λογική

Υπάρχει μια διαφορά τιμής 30-40 τοις εκατό μεταξύ συνθετικών και φυσικών διαμαντιών. Εξορύσσονται διαμάντια μπορεί να χρειαστεί να μειώσουν την αξία τους για να παραμείνουν ανταγωνιστικοί εάν αυτή η διαφορά διευρυνθεί καθώς η πανταχού παρουσία τους γίνεται ευρύτερα αποδεκτή. Σύμφωνα με την εταιρεία ερευνών αγοράς VMI, ο αριθμός των ανθρώπων που είναι πρόθυμοι να αγοράσουν μια βέρα με χημικό διαμάντι έχει αυξηθεί από 55% το 2016 σε πάνω από 70% το 2018. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα διαμάντια που δημιουργούνται στο εργαστήριο είναι πιο περιβαλλοντικά και οικονομικά φιλικό από τα φυσικά διαμάντια. Ως εκ τούτου, είναι δυνατό να αυξήσετε το μέγεθος του διαμαντιού σας ή να το αποθηκεύσετε για το γάμο ή τις διακοπές.

Ένα δαχτυλίδι είναι η πιο οικεία αγορά που θα κάνετε ποτέ και είναι πιθανό να είναι το πιο συναισθηματικό αντικείμενο που θα φορέσετε ποτέ. Επομένως, πρέπει να επιλέξετε με σύνεση.