Βήματα για τη δημιουργία της επιχειρηματικής σας ταυτότητας

Είτε είστε μικρή επιχείρηση είτε ένα από αυτά τα μεγάλα ονόματα του κλάδου, το branding ήταν και θα είναι πάντα ένα σημαντικό στοιχείο για κάθε επιχείρηση. Το branding είναι σημαντικό, καθώς είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να χαρακτηρίσετε την εταιρεία ή την επιχείρησή σας, καθώς καθορίζει εσάς, ολόκληρη την ομάδα που αποτελείται από αυτό, καθώς και το εξωτερικό σας κοινό. Το branding μπορεί επίσης να οριστεί ως ταυτότητα μιας επιχείρησης, καθώς ενσωματώνει τον πυρήνα του τι ακριβώς είναι η επιχείρηση, τις αξίες της και τι μπορεί να προσφέρει στους ανθρώπους, όχι μόνο αυτό που φαίνεται να είναι και ακούγεται.

Όταν οι πελάτες έχουν μια σύνδεση επειδή μοιράζονται παρόμοιες πεποιθήσεις και αξίες μιας επωνυμίας, αυτό θα οδηγήσει σε αυξημένες πωλήσεις και καλύτερη διάκριση της επωνυμίας. Επιπλέον, η επωνυμία μπορεί επίσης να επιφέρει αφοσίωση, καθώς επίσης μπορεί να προστατεύσει τις τιμές των προϊόντων σας, ειδικά όταν άλλες παρόμοιες εταιρείες κάνουν χρήση διαφόρων προωθήσεων και εκπτώσεων μόνο και μόνο για να αυξήσουν τις πωλήσεις.

Με αυτό, ακολουθούν μερικές σημαντικές συμβουλές για το πώς να δημιουργήσετε με επιτυχία και αποτελεσματικά την εταιρική σας ταυτότητα:

Χαρακτηρίζω Η επωνυμία σας

Όταν ορίζετε ή χαρακτηρίζετε την επωνυμία σας, δεν είναι απλώς η επιλογή ενός ονόματος εταιρείας, η δημιουργία μιας ελκυστικής ετικέτας ή ο σχεδιασμός ενός εταιρικού λογότυπου. θα πρέπει πρώτα να καθορίσετε ποια προϊόντα ή υπηρεσίες προσφέρει η επιχείρηση. Επίσης, θα πρέπει να προσδιορίσετε τη θέση της στην αγορά ή τη θέση που κατέχει πριν ερευνήσετε ποιες είναι οι ανησυχίες, οι ανάγκες και τα ενδιαφέροντα των πελατών σας. Να θυμάστε πάντα ότι για να χτίσετε την επιχειρηματική σας ταυτότητα, ο χαρακτήρας της επωνυμίας σας θα πρέπει να στοχεύει στην προώθηση της επιχείρησης και των υπηρεσιών σας. Αν το κάνετε αυτό αποτελεσματικά, όχι μόνο θα χτίσετε την ταυτότητα της εταιρείας σας, αλλά θα συνδεθείτε και με τους πελάτες, τους υποψήφιους πελάτες και επίσης θα διαφοροποιήσετε την εταιρεία από τον ανταγωνισμό.

Δημιουργήστε ένα υπέροχο σύνθημα ή σύνθημα

Μέχρι αυτή τη στιγμή, θα πρέπει να έχετε ήδη ολοκληρώσει την επιλογή ενός ονόματος εταιρείας, καθώς θα πρέπει να αρχίσετε να εστιάσετε σε τρόπους για να πείτε σε όλους τι είναι η επωνυμία σας. Θα χρειαστεί να βρείτε ένα υπέροχο σύνθημα ή σύνθημα για να το κάνετε αυτό. Ωστόσο, εάν έχετε έναν προϋπολογισμό και δυσκολεύεστε να βρείτε ένα υπέροχο σύνθημα, Squadhelp είναι ένα μέρος για επίσκεψη. Εκτός από τη φιλοξενία των δικών σας διαγωνισμών σχεδίασης λογότυπου, μπορείτε επίσης ξεκινήστε το δικό σας διαγωνισμό tagline εδώ για να λάβετε τόνους έξυπνων ιδεών από δημιουργικούς σε όλο τον κόσμο.

Αποφύγετε την αντιγραφή της εμφάνισης μεγάλων εμπορικών σημάτων / αλυσίδων

Μπορεί να είναι λίγο δελεαστικό να μιμηθείτε μερικές από τις εμφανίσεις μεγάλων εμπορικών σημάτων ή αλυσίδων. Ωστόσο, είναι καλύτερο να βρείτε τη δική σας ξεχωριστή και μοναδική ταυτότητα. Σήμερα, υπάρχει μια τάση για καταναλωτές που τείνουν να πηγαίνουν σε πιο ανεξάρτητες εγκαταστάσεις και γι’ αυτό, πολλές αλυσίδες προσπαθούν να αντιγράψουν αυτήν την ανεξάρτητη αίσθηση ή ατμόσφαιρα για να κεντρίσουν φυσικά το ενδιαφέρον και να κατακτήσουν τη συγκεκριμένη αγορά.

Ωστόσο, τα γνήσια ανεξάρτητα ιδρύματα μπορούν εύκολα να προσελκύσουν και να επηρεάσουν άτομα που αναζητούν πρωτότυπα, μοναδικά και αυθεντικά προϊόντα ή υπηρεσίες. Έτσι, εάν η επιχείρησή σας και οι υπηρεσίες σας έχουν τη δική τους μοναδική αίσθηση, χρησιμοποιήστε τα για να αποπνέετε μια μοναδική εμφάνιση και ταυτότητα.

Παρέχετε τα οφέλη και τις βασικές ιδιότητες της επιχείρησής σας

Γενικά, υπάρχουν άλλες εταιρείες και επιχειρήσεις που έχουν υψηλότερους προϋπολογισμούς καθώς και περισσότερους πόρους για να λειτουργήσουν επαρκώς στον κλάδο, ωστόσο να θυμάστε ότι οι υπηρεσίες, τα προϊόντα σας, καθώς και τα οφέλη που προσφέρει η επιχείρησή σας είναι αποκλειστικά δικά σας. Θα πρέπει να προσδιορίσετε διεξοδικά τι έχει να προσφέρει η εταιρεία σας που είναι μοναδικό για τους ανταγωνιστές σας και άλλες παρόμοιες επιχειρήσεις. Αυτό θα μπορούσε να είναι απαράμιλλη εξυπηρέτηση πελατών ή μια ιδιαίτερα αξιοσημείωτη διαδικασία υποστήριξης της παραγωγικότητας. Δεδομένου ότι γνωρίζετε ήδη ποιο είναι το κοινό-στόχος σας, δώστε του όλους τους λόγους για να επιλέξει την εταιρεία σας έναντι των ανταγωνιστών σας. Κάντε αυτό εστιάζοντας στις ιδιότητες και τα οφέλη της εταιρείας για να κάνετε την εταιρεία σας να ξεχωρίζει.