Γιατί οι περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν μεταμόσχευση μαλλιών στην Τουρκία:

Στις μέρες μας, οι αισθητικές επεμβάσεις είναι αρκετά δύσκολες και χρειάζονται εξαιρετική προσοχή αφού ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να πάει στραβά ανά πάσα στιγμή. Ωστόσο, όταν εξετάζουμε τις λιγότερο επεμβατικές διαδικασίες, όπως η Μεταμόσχευση Μαλλιών, γίνεται σαφές ότι η πιθανότητα επιτυχούς επέμβασης σε αυτή την κατηγορία είναι σχετικά υψηλή.

Απαιτείται λιγότερος εξοπλισμός και πιο σημαντική αύξηση, η οποία οδηγεί σε μια ειδική διαδικασία. Η κατανόηση της μεταμόσχευσης μαλλιών είναι πολύ απλή. Υπάρχουν λίγα κινούμενα μέρη στη συνολική διαδικασία της επέμβασης μεταμόσχευσης μαλλιών. Εν κατακλείδι, μπορείτε να περιμένετε μερικά εξαιρετικά αποτελέσματα.

Με αυτό που αναφέρθηκε, ας εξετάσουμε τα ποσοστά επιτυχίας των Μεταμοσχεύσεων Μαλλιών και ας προσδιορίσουμε αν είναι απαραίτητες. Ας αρχίσουμε.

Η μεταμόσχευση μαλλιών είναι πράγματι μια καλλυντική θεραπεία που χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης. Τα τριχοθυλάκια μεταμοσχεύονται από μια θέση δότη με σημαντική ανάπτυξη μαλλιών σε μια φαλακρή περιοχή.

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι η μεταμόσχευση μαλλιών είναι μια θεραπεία που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της τριχόπτωσης στο κεφάλι – ωστόσο, μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσει αυτή τη διαδικασία για τη θεραπεία της φαλάκρας σε άλλα μέρη του σώματος, συμπεριλαμβανομένου του στήθους, του πηγουνιού, των βλεφαρίδων και των φρυδιών.

Ο χειρουργός σας θα κάνει είτε Εκχύλιση Θυλακικής Μονάδας (FUE) είτε Μεταμόσχευση Θυλακικής Μονάδας κατά τη διάρκεια αυτής της επέμβασης (FUT). Αυτές είναι οι δύο πιο συχνά χρησιμοποιούμενες διαδικασίες στις περισσότερες κλινικές μαλλιών.

Το FUE συλλέγει μεμονωμένα τριχοθυλάκια από τη δότρια περιοχή και τα μεταμοσχεύει στην φαλακρή περιοχή. Ωστόσο, χρησιμοποιώντας τη διαδικασία FUT, ένα σύνολο ωοθυλακίων εμβολιάζεται και εμφυτεύεται. Ενώ η μεταμόσχευση FUE και FUT διεξάγονται διαφορετικά, συχνά παρέχουν τα ίδια ικανοποιητικά αποτελέσματα.

Η διαδικασία μεταμόσχευσης μαλλιών διαρκεί συνήθως από τέσσερις έως δώδεκα ώρες για να ολοκληρωθεί. Ωστόσο, αυτό ποικίλλει ανάλογα με τη μέθοδο που χρησιμοποιείται.

Δεν είναι όλοι αυτόματα υποψήφιοι για μεταμόσχευση μαλλιών. Πρώτον, κάποιος πρέπει να έχει μια θέση δότη σε οποιοδήποτε τμήμα του σώματος. Τα άτομα που συχνά αναπτύσσουν χηλοειδείς ουλές αμέσως μετά την τομή μπορεί να αντιμετωπίσουν δυσκολίες που θέτουν σε κίνδυνο το αποτέλεσμα της χειρουργικής επέμβασης. Οι γιατροί συνήθως αξιολογούν την κατάσταση της υγείας ενός ασθενούς κατά το πρώτο ραντεβού και σε όσους δεν έχουν άριστη υγεία δεν προτείνεται να υποβληθούν σε μεταμόσχευση μαλλιών.

Η Τουρκία υποδέχεται ετησίως περίπου 750.000 υγιείς επισκέπτες, γεγονός που μιλάει πολύ καλά για το ποσοστό επιτυχίας και τον επαγγελματισμό των Τούρκων γιατρών. Μεταξύ των χιλιάδων επεμβάσεων αισθητικής χειρουργικής που πραγματοποιούνται κάθε εβδομάδα, υπολογίζεται ότι μεταξύ 150 και 500 περιλαμβάνουν μεταμοσχεύσεις μαλλιών, με τις περισσότερες, αν όχι όλες, να είναι επιτυχημένες.

Ψάχνουν αλλοδαποί ασθενείς μεταμόσχευση μαλλιών στην Τουρκία έλκονται όχι μόνο από τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό, το υψηλό ποσοστό επιτυχίας της επέμβασης ή την εμπειρία των Τούρκων γιατρών, αλλά και από την παράλογα φθηνή τιμή. Οι υγιείς τουρίστες που πηγαίνουν στην Τουρκία για μεταμόσχευση μαλλιών (και κάθε άλλη διαδικασία) μπορούν να επωφεληθούν από ειδικά πακέτα που περιλαμβάνουν καταλύματα σε ξενοδοχεία παγκόσμιας κλάσης και περιηγήσεις σε ιστορικά μέρη.

Επομένως, εάν πάτε στην Τουρκία για μεταμόσχευση μαλλιών, ίσως σκεφτείτε να επισκεφθείτε το Κέντρο Μεταμόσχευσης Μαλλιών Estepalace. Φαίνεται να είναι μια βραβευμένη εγκατάσταση με επαγγελματίες μαλλιών με περισσότερα από 15 χρόνια συνδυασμένης εμπειρίας. Οι γιατροί μεταμόσχευσης μαλλιών στο Estepalace χρησιμοποιούν όχι μόνο τις τεχνικές FUE καθώς και FUT αλλά και τη διαδικασία PRP.

Όπως είπαμε προηγουμένως, έχετε κακομαθημένες επιλογές για μεταμόσχευση μαλλιών στην Τουρκία. Το έθνος φιλοξενεί πολλές κλινικές μαλλιών υψηλής ποιότητας που βρίσκονται στις μεγάλες πόλεις της χώρας. Η επιλογή του κατάλληλου καθορίζεται κυρίως από τις προτιμήσεις και τους οικονομικούς σας περιορισμούς.

Σε γενικές γραμμές, η μεταμόσχευση μαλλιών σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες κοστίζει μεταξύ $5000 και $15000, περισσότερο εάν fue μεταμόσχευσης μαλλιών εργάζεται. Μια μεταμόσχευση μαλλιών στην Τουρκία κοστίζει λιγότερο από 3000 $. Το μέσο κόστος μιας μεταμόσχευσης μαλλιών είναι μεταξύ $1400 και $2800, με βάση τον αριθμό των μοσχευμάτων που απαιτούνται, τον χειρουργό που επιλέγεται και την πολυπλοκότητα της όλης διαδικασίας.

Ως ιατρικός τουρίστας στην Τουρκία για μεταμόσχευση μαλλιών, μπορεί να περιμένετε να λάβετε δωρεάν μεταφορά VIP μεταξύ του ξενοδοχείου, του αεροδρομίου και του νοσοκομείου σας συγκεκριμένες ημέρες. Δεν υπάρχουν πολλά έθνη που παρέχουν αυτά τα οφέλη δωρεάν. Η Τουρκία φιλοδοξεί να είναι ο πιο ευνοημένος προορισμός τουρισμού υγείας της περιοχής μέσω των Γραφείων Ιατρικού Τουρισμού της.

Στο Ηνωμένο Βασίλειο ή στις Ηνωμένες Πολιτείες, μπορεί να περιμένετε πολλούς μήνες πριν λάβετε μεταμόσχευση μαλλιών. Τέτοιες γραμμές αναμονής μπορεί να εμποδίσουν τα σχέδια των ασθενών. Λόγω της αφθονίας των νοσοκομείων μαλλιών της Τουρκίας σε όλη τη χώρα, μπορεί να πάρετε ένα αμέσως χωρίς να χρειάζεται να περιμένετε μήνες ή εβδομάδες για μεταμόσχευση μαλλιών.

Η International Association of Hair Restoration Surgery έχει αναγνωρίσει τα περισσότερα ιατρικά κέντρα μεταμόσχευσης μαλλιών στην Κωνσταντινούπολη (ISHRS). Είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους τα περισσότερα κέντρα μεταμόσχευσης μαλλιών στην Τουρκία έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και τον σεβασμό των διεθνών ασθενών.

Οι διαδικασίες μεταμόσχευσης μαλλιών είναι πιο αποτελεσματικές για την αναστροφή της τριχόπτωσης από τις θεραπείες αποκατάστασης μαλλιών χωρίς ιατρική συνταγή. Οι μεταμοσχεύσεις μαλλιών συχνά παρέχουν αποτελέσματα τρεις μήνες μετά την επέμβαση, όταν το 10% έως 80% των μεταμοσχευμένων μαλλιών αρχίζει να μεγαλώνει.

Η Τουρκία είναι ένας κόμβος μεταμόσχευσης μαλλιών λόγω της ανώτερης θεραπείας. Άτομα από διάφορες χώρες της Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής πηγαίνουν στην Τουρκία για μεταμόσχευση μαλλιών. Στην Τουρκία, το ποσοστό επιτυχίας της μεταμόσχευσης μαλλιών καθορίζεται κυρίως από την ικανότητα του ιατρικού προσωπικού.

Όταν διεξάγεται από έμπειρη ιατρική ομάδα, το ποσοστό επιτυχίας είναι περίπου 98 τοις εκατό. Υποδεικνύει ότι δύο στις εκατό μεταμοσχεύσεις μαλλιών θα αποτύχουν. Οι πιθανότητες είναι ευνοϊκές, σωστά;

Τωρα ειναι η σειρα σου!

Παρόλο που οι μεταμοσχεύσεις μαλλιών έχουν υψηλό ποσοστό επιτυχίας, πρέπει να διασφαλίσετε ότι ο γιατρός της διαδικασίας είναι πιστοποιημένος.