Γυμναστείτε ενώ ταξιδεύετε: 7 βασικά αντικείμενα για συσκευασία

Γυμναστείτε ενώ ταξιδεύετεΤα ταξίδια, είτε για δουλειά είτε για αναψυχή, δεν σημαίνει ότι πρέπει να σταματήσετε να γυμνάζεστε. Στην πραγματικότητα, μπορεί να προσθέσει λίγο ενθουσιασμό στο μείγμα της κανονικής σας ρουτίνας. Φυσικά, θα θέλετε να πακετάρετε αντικείμενα που μεταφέρονται εύκολα και δεν καταλαμβάνουν πολύ χώρο, οπότε ίσως αφήσετε πίσω τους βαρείς, χυτοσίδηρους αλτήρες σας. Καθώς μπορεί να είναι δύσκολο να αποφασίσετε τι να φέρετε ή τι να αφήσετε πίσω, αποφασίσαμε να συγκεντρώσουμε τη λίστα με τα βασικά είδη που θα σας βοηθήσουν να πάρετε την απόφαση.

Ελαφρύς εξοπλισμός
Ανάλογα με τις ασκήσεις που σκοπεύετε να κάνετε, υπάρχουν μερικά αντικείμενα πολλαπλών χρήσεων που θα πρέπει να βρίσκονται ψηλά στη λίστα σας. Υπάρχουν πολλά διαφορετικά ελαφριά κομμάτια εξοπλισμού που μπορείτε να φέρετε μαζί σας, συμπεριλαμβανομένων των κυλίνδρων αφρού και ζώνες αντίστασης, που μπορούν είτε να χωρέσουν στις αποσκευές σας, ή να μεταφερθεί εύκολα σε ξεχωριστή τσάντα. Εκτός από αυτό, θα πρέπει να σκεφτείτε σθεναρά να φέρετε μαζί σας ένα στρώμα γυμναστικής, όπως ένα χαλάκι γιόγκα. Αυτό όχι μόνο λειτουργεί για τη γιόγκα, αλλά μπορεί να σας βοηθήσει να έχετε μια άνετη επιφάνεια ανεξάρτητα από το πού αποφασίζετε να ασκηθείτε.

Συσκευή δραστηριότητας
Τα έξυπνα ρολόγια δεν πρέπει να παραβλέπονται όταν ταξιδεύετε. Αυτά θα σας βοηθήσουν να παρακολουθείτε διαδρομές και αποστάσεις τρεξίματος και ποδηλασίας, καθώς και να σας παρέχουν έναν εύχρηστο ιχνηλάτη δραστηριότητας. Αυτό θα σας επιτρέψει να δείτε πόση άσκηση έχετε καταφέρει να κάνετε και να προγραμματίσετε καλύτερα τις προπονήσεις σας σε ένα μέρος που πραγματικά δεν γνωρίζετε. Θα μπορείτε επίσης να μοιραστείτε την πρόοδό σας, μέσω των κοινωνικών μέσων, με τους φίλους σας για να δείξετε ότι παρακολουθείτε τους ίδιους και τις ρουτίνες τους. Ορισμένα φορητά σάς επιτρέπουν ακόμη και να ανταγωνίζεστε έναν φίλο, κάτι που μπορεί να σας ενθαρρύνει να κάνετε αυτές τις προπονήσεις, ακόμη και σε άγνωστη περιοχή.

Ρούχα γυμναστικής
Προσαρμόστε τον εξοπλισμό προπόνησής σας τόσο στις προγραμματισμένες δραστηριότητές σας, όσο και στο κλίμα και στο περιβάλλον του προορισμού σας, ώστε να μην σας πιάσουν να φοράτε ακατάλληλο εξοπλισμό. Είναι σημαντικό να κοιτάξετε μπροστά στο ταξίδι σας για να σταθμίσετε πώς θα είναι ο καιρός, για παράδειγμα. Αν πρόκειται να κάνει κρύο, μπορεί να σκεφτείτε να ετοιμάσετε μερικά θερμικά και αν είναι ένας εξαιρετικά ζεστός προορισμός, θα θέλετε ένα ελαφρύ και αέρινο σορτς και ένα τοπ, και ίσως ένα καπέλο και σκιές για να καταπολεμήσετε τον ήλιο. Ο συνδυασμός των ρούχων προπόνησής σας με το πραγματικό ταξιδιωτικό τμήμα του ταξιδιού σας μπορεί επίσης να είναι μια εξαιρετική ιδέα. Πράγματα όπως ανδρικές αθλητικές φόρμες μεγάλου μεγέθους από το The Gym King είναι ο τέλειος συνδυασμός προστασίας από το κρύο και άνεσης για μεγάλες διαδρομές και πτήσεις.

Υπέροχα υποδήματα
Αυτή η επιλογή βασίζεται επίσης στις δραστηριότητες που σκοπεύετε να κάνετε κατά τη διάρκεια των ταξιδιών σας. Αν σκοπεύετε να κάνετε πεζοπορία, θα χρειαστείτε μερικά στιβαρά, αλλά ελαφριά παπούτσια ή μπότες για περπάτημα για να σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε ανώμαλο έδαφος και βράχους. Και αν σκοπεύετε να πάτε κάπου πιο αστικό, θα χρειαστείτε μερικούς άνετους και υποστηρικτικούς προπονητές για τρέξιμο ή γυμναστήριο, εάν υπάρχει στο ξενοδοχείο σας, για παράδειγμα. Υπάρχουν επίσης πολλά πιο εξειδικευμένα υποδήματα εκεί έξω, όπως παπούτσια Vibram FiveFingers για αναρρίχηση. Ό,τι κι αν επιλέξετε, σκεφτείτε αν θα μπορείτε να τα φοράτε και κατά τη διάρκεια των ταξιδιών σας, καθώς το να πακετάρετε πάρα πολλά ζευγάρια παπούτσια δεν είναι ιδανικό όταν ταξιδεύετε και προσπαθείτε να αποφύγετε να φέρετε πολλά μαζί σας.

Φιάλη νερού
Το να παραμένετε ενυδατωμένοι είναι απίστευτα σημαντικό κατά τη διάρκεια της άσκησης, όπως θα γνωρίζετε καλά. Ωστόσο, η γυμναστική σε μέρος που δεν είστε εξοικειωμένοι, μπορεί να σας οδηγήσει στο να μην μπορείτε να βρείτε μια καλή πηγή νερού. Βεβαιωθείτε ότι έχετε πάντα μαζί σας ένα μπουκάλι νερό καλής ποιότητας κατά τη διάρκεια των ταξιδιών σας. Δεν θα το χρησιμοποιήσετε μόνο κατά τη διάρκεια των συνεδριών άσκησης, αλλά θα μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε και κατά τη διάρκεια των μεγάλων ταξιδιών σας. Προσπαθήστε να αποφύγετε τυχόν μπουκάλια που είναι πολύ βαριά, καθώς αυτό θα κάνει τη μεταφορά του λίγο πιο δύσκολη, ειδικά αν είστε έξω για τρέξιμο.

Compact Εργαλεία Μασάζ
Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να τραυματιστείς ή να πονέσεις από μια προπόνηση σε ένα μέρος που δεν έχεις συνηθίσει. Η ανησυχία ότι η μελλοντική σας άσκηση κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας μπορεί να είναι αδύνατη αφού υποφέρετε από τραβηγμένο μυ ή κράμπα μπορεί να είναι απίστευτα απογοητευτική. Για να διευκολυνθούν αυτά τα ζητήματα, αξίζει να ετοιμάσετε μερικά συσκευές μασάζ όπως φορητή μπάλα μασάζ, καθώς και συσκευασίες πάγου και θερμότητας. Όλα αυτά είναι πολύ συμπαγή και μπορούν πραγματικά να βγάλουν το πλεονέκτημα από έναν τραυματισμό και τους πόνους στους μύες όταν δυσκολεύεστε να αντεπεξέλθετε.

Τσάντες ποιοτικού εξοπλισμού
Είναι απαραίτητο να έχετε μαζί σας μια υπέροχη τσάντα στο ταξίδι σας. Είτε φέρνετε μια βαλίτσα είτε όχι, βεβαιωθείτε ότι έχετε μια τσάντα που μπορεί να μεταφέρει μαζί σας τα σημαντικά σας αντικείμενα, καθώς και μια αλλαγή ρούχων. Μια τσάντα λαβής είναι η τέλεια διασταύρωση μιας μεγάλης αθλητικής τσάντας με τη χρησιμότητα ενός χαρτοφύλακα ή μιας τσάντας φορητού υπολογιστή. Για επαγγελματικά ταξίδια, αυτός είναι ένας εξαιρετικός συνδυασμός, καθώς θα μπορείτε να φέρετε σημαντικά έγγραφα και τεχνολογία εργασίας, καθώς και τον εξοπλισμό προπόνησής σας για μεσημεριανό γεύμα ή μετά την άσκηση.