Η εγκατάσταση αποθήκευσης είναι απαραίτητη σε κάθε σπίτι

υπόστεγα αποθήκευσης

 

Ποια είναι η λειτουργία μιας εγκατάστασης αποθήκευσης;

Καύσιμα, βενζίνη, εξοπλισμός κηπουρικής και άλλα αντικείμενα μπορούν να αποθηκευτούν σε μια εγκατάσταση αποθήκευσης. Ανάμεσα στις πολλές χρήσεις για ένα υπόστεγο ειναι τα εξης:

  • Τα ποδήλατα, τα σκούτερ και άλλα οχήματα αναψυχής μπορούν να αποθηκευτούν με ασφάλεια σε μια εγκατάσταση. Απαιτείται πολύς χώρος για να διατηρηθεί.
  • Τα εργαλεία κηπουρικής μπορούν επίσης να αποθηκευτούν σε υπόστεγα κήπου. Μπορεί να χρησιμοποιηθούν εργαλεία όπως φυτοφάρμακα και κύλινδροι χόρτου. Ένα αγρόκτημα παρέχει τη δυνατότητα αποθήκευσης γεωργικού εξοπλισμού.
  • Εναλλακτικά, μπορείτε να δημιουργήσετε μια περιοχή παιχνιδιού για να παίξετε μαζί εσείς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.
  • Εκτός από την αποθήκευση αντικειμένων, αυτό το δωμάτιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να χαλαρώσετε και να έχετε λίγο χρόνο μόνοι σας.
  • Οι μονάδες αποθήκευσης μπορούν να χρησιμοποιηθούν σωστά ενώ δεν χρησιμοποιούνται. Μπορεί να προστεθούν έπιπλα όπως γραφεία και ράφια.

Οι εγκαταστάσεις αποθήκευσης διατίθενται πραγματικά σε μεγάλη ποικιλία σχημάτων και μεγεθών

Στην Αυστραλία, υπάρχουν τέσσερα μεγέθη εγκαταστάσεων αποθήκευσης: μικρές, μεσαίες, ουσιαστικές και σημαντικές. Η άκρη της αποθήκης είναι προσβάσιμη και από τις δύο πλευρές. Είναι δυνατή η εισαγωγή επιπλέον στοιχείων όπως παράθυρα, πόρτες και παντζούρια. Οι εγκαταστάσεις αποθήκευσης χωρίζονται σε τέσσερις κατηγορίες, καθεμία από τις οποίες εξυπηρετεί έναν ξεχωριστό σκοπό. Αυτά που ταιριάζουν σε μία από τις τέσσερις κατηγορίες παρατίθενται εδώ:

  • Η απότομη κεκλιμένη οροφή παρέχει άφθονο εσωτερικό χώρο για το κεφάλι, καθιστώντας αυτήν μια δημοφιλή αρχιτεκτονική επιλογή. Αυτό το σπίτι έχει σίγουρα πολύ χώρο μέσα που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως εργαστήριο. Με την ίδια χωρητικότητα, δεν είναι τόσο στενό όσο ένα όχημα.
  • Τα κτίρια αποθήκευσης σε στυλ αέτωμα είναι τα πιο συνηθισμένα. Έχει απότομες πλαγιές και μια τεράστια τσουλήθρα στην κορυφή. Αποθηκεύστε οτιδήποτε, από εργαλεία κηπουρικής και ποδήλατα μέχρι δέντρα σε αυτό.
  • Σε λίγα λεπτά, μπορεί να στηθεί ένα κλίση. Παιχνίδια, χλοοκοπτικά, ψησταριές, ακόμα και χλοοκοπτικά μπορούν όλα να αποθηκευτούν σε μία από αυτές τις κατασκευές. Αυτό το σχέδιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ανακαίνιση μιας υπάρχουσας δομής ή σπιτιού. Τρεις πλευρές και απότομη κλίση είναι το μόνο που απαιτείται.
  • Οι αποθηκευτικοί χώροι αποθήκευσης αλατιού μπορούν να μετατραπούν σε ένα ελκυστικό παιδότοπο για παιδιά. Πέρα από το γεγονός ότι η μία οροφή είναι πιο κοντή από την άλλη, το σχέδιο είναι εντυπωσιακό. Είναι δυνατό να κατασκευαστεί ένα ξεχωριστό κτίριο κοντά στην κύρια κατοικία που εξυπηρετεί πολλές χρήσεις.

Ερωτήσεις που πρέπει να κάνετε πριν αγοράσετε υπόστεγα αποθήκευσης

Δεν είναι εύκολο να φτιάξεις ένα υπόστεγο. Αρχικά, αυτό θα χρησιμοποιηθεί για να διαπιστωθεί εάν τα υπόστεγα είναι απαραίτητα. Το ερώτημα είναι αν εξυπηρετεί ή όχι έναν μεγαλύτερο σκοπό από την απλή παροχή χώρου αποθήκευσης. Δεν χρειάζεται μόνωση ή φώτα εάν τα υπόστεγα χρησιμοποιούνται για την αποθήκευση εξοπλισμού κηπουρικής, μοτοσικλετών και άλλων διάφορων αντικειμένων όπως σανίδα του σερφ. Μια στιβαρή πόρτα με καλά τοποθετημένη κλειδαριά είναι απαραίτητη.

Το σύστημα πρέπει να είναι πιο ολοκληρωμένο για πολλές χρήσεις, όπως η κατασκευή αγαθών ή η παροχή ρεύματος και μόνωσης.

Ποιες είναι οι καλύτερες τοποθεσίες για να βρείτε ένα από αυτά τα πράγματα;

Πριν αποκτήσετε οτιδήποτε, έχετε μια στρατηγική για το πού θα το τοποθετήσετε. Είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη τη θέση της μονάδας αποθήκευσης πριν κάνετε μια αγορά. Ελέγξτε για να δείτε εάν η τοποθεσία που κοιτάζετε είναι συμβατή με τις προδιαγραφές του υπόστεγου.

Θα πρέπει να είναι κατασκευασμένο σε χρωματικό συνδυασμό που να συμπληρώνει τον περιβάλλοντα χώρο. Δεν είναι τόσο ζωτικής σημασίας να το χτίσετε αρκετά μακριά από το σπίτι για να είναι κρυμμένο όσο είναι για να φαίνεται ωραίο.

Είναι απαραίτητη η έγκριση του συμβουλίου;

Απαιτείται να λάβετε άδεια από το τοπικό σας συμβούλιο πριν χτίσετε σε ορισμένους τύπους γης. Ορισμένοι από αυτούς, αλλά όχι όλοι, χρειάζονται τη σύμφωνη γνώμη του συμβουλίου. Αποφύγετε να συναλλάσσεστε με κυβερνητικούς οργανισμούς εάν χρειάζεστε γρήγορα ένα υπόστεγο.

Μπορείτε να εξοικονομήσετε χρόνο επιλέγοντας μια επιλογή χωρίς κανένα από αυτά τα βήματα.

Για τη δημιουργία μιας εγκατάστασης αποθήκευσης, ποιοι πόροι απαιτούνται;

Ένας αποθηκευτικός χώρος θα πρέπει να κατασκευαστεί χρησιμοποιώντας στιβαρά και μακράς διαρκείας υλικά. Η αξία ενός σπιτιού μεγαλώνει όταν κατασκευάζεται με υλικά υψηλής ποιότητας. Τα βιομηχανικά προϊόντα μπορούν να αποθηκευτούν είτε σε σπίτι είτε σε αποθήκη. Τα ακόλουθα υλικά χρησιμοποιούνται συχνότερα για την κατασκευή κτιρίων αποθήκευσης:

Όσον αφορά τα υλικά, το βινύλιο είναι η πιο προσιτή επιλογή. Η χρήση αυτού του προϊόντος θα βοηθήσει στη μείωση της ζημιάς που προκαλείται από τα έντομα. Δεν μπορεί να παραχθεί υγρασία από ένα πλαστικό δοχείο αποθήκευσης. Αυτό το πλαστικό δοχείο αποθήκευσης θα διαρκέσει με καλό χειρισμό και αποθήκευση.

Μέταλλα όπως αλουμίνιο, χάλυβας, ακόμη και σίδηρος μπορούν να χρησιμοποιηθούν στις κατασκευές. Εάν η αποθήκη είναι κατασκευασμένη από αυτά τα υλικά, θα είναι πιο ανθεκτική και μακροχρόνια. Οι ζημιές από πυρκαγιά και έντομα κρατούνται σε απόσταση. Τα βρύα και οι μύκητες εμποδίζονται επίσης να αναπτυχθούν. Λόγω του υψηλού βαθμού προστασίας του, το σπίτι δεν μπορεί να εισέλθει έξω. Είναι απόρθητο, ακόμη και μπροστά σε τυφώνες, ανεμοστρόβιλους, ακόμα και τρομερούς χειμώνες.