Θα δημιουργηθεί πίνακας στα έγγραφα Google Ever Rule the World;

google docs
pixabay

Έχω δημιουργήσει έναν πίνακα στα έγγραφα Google χρησιμοποιώντας το πρότυπο πίνακα για να δημιουργήσω έναν πίνακα στα έγγραφα google. το πρότυπο πίνακα είναι ένα τυπικό πρότυπο για τη χρήση των εγγράφων Google σε html. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πρότυπο για να δημιουργήσετε πίνακες και να προσθέσετε εικόνες και είναι εύκολο στη χρήση.

Νομίζω ότι το πρότυπο πίνακα είναι ένα από αυτά που είναι απίστευτα εύκολο στη χρήση και είναι πολύ εύκολο να το καταλάβεις. Είμαι βέβαιος ότι υπάρχουν πολλά πρότυπα εκεί έξω που είναι λίγο πιο περίπλοκα και είμαι βέβαιος ότι μπορεί να είναι δύσκολο να κατανοηθούν. Αλλά το πρότυπο πίνακα είναι πραγματικά πολύ απλό στη χρήση και έχει πολλές επιλογές και μπορείτε να δημιουργήσετε πολλά διαφορετικά πράγματα με αυτό, και στην πραγματικότητα είναι πολύ εύκολο να το μάθετε.

Το πρόβλημα με το πρότυπο πίνακα είναι ότι δεν είναι πραγματικά φιλικό προς το χρήστη και δεν υπάρχει τρόπος να προσθέσετε εικόνες για να φαίνεται ότι χρησιμοποιείτε υπολογιστικό φύλλο. Επομένως, παρόλο που μπορεί να θέλετε να δημιουργήσετε έναν πίνακα στα Έγγραφα Google, δεν μπορείτε. Τα Έγγραφα Google δημιουργήθηκαν για να είναι ένας τρόπος συνεργασίας και αφιέρωσαν πολύ χρόνο και προσπάθεια για να κάνουν αυτό το εργαλείο εύκολο στη χρήση και διαισθητικό.

Αν και μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να δημιουργήσετε έναν πίνακα στα Έγγραφα Google, δεν υπάρχει τίποτα που να σας λέει αυτόματα τι θέλετε να κάνετε με αυτόν. Μπορείτε να προσθέσετε εικόνες σε αυτό, αλλά δεν μπορείτε πραγματικά να τις επιλέξετε και να τις κάνετε το νέο σας τραπέζι. Εκεί πρέπει να βρείτε έναν τρόπο να επιλέξετε τις εικόνες σας για να τις κάνετε το νέο σας τραπέζι και επίσης να μπορείτε να επεξεργαστείτε τον πίνακά σας.

Οι προγραμματιστές του εργαλείου θα έχουν τόσο εμμονή με το να διευκολύνουν τη διαχείριση των τραπεζιών σας και την παρακολούθηση των πραγμάτων σας, που θα έχουν πολλά προβλήματα με αυτό. Έτσι, μερικές ώρες να το κάνετε θα είναι ένας πόνος.

Καλά νέα όμως. Μπορείτε να επιλέξετε τις εικόνες και τους πίνακες σας στα Έγγραφα Google με μερικά κλικ. Τώρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον πίνακά σας στα Έγγραφα Google για να στείλετε ένα email με συνημμένους πίνακες και εικόνες.

Σε άλλα νέα, η Google έχει έναν καταπληκτικό νέο τρόπο εισαγωγής εικόνων από το Google Drive σας στα Έγγραφα Google. Μπορείτε να εισαγάγετε μια μεμονωμένη εικόνα από το Drive σας στα Έγγραφα Google και, στη συνέχεια, να προσθέσετε πίνακες και εικόνες από το Google Drive χρησιμοποιώντας μερικά πλήκτρα.

Αυτό είναι ένα πολύ προσεγμένο κόλπο. Τώρα μπορείτε πραγματικά να έχετε πίνακες στα Έγγραφα Google, πίνακες στα Φύλλα Google και πίνακες στο Google Drive. Εάν, για παράδειγμα, έχετε ένα υπολογιστικό φύλλο Google Sheets, μπορείτε ακόμη και να προσθέσετε πίνακες σε αυτό. Είναι λίγο δύσκολο να το βρεις γιατί μοιάζει πολύ με υπολογιστικό φύλλο. Αλλά είναι πολύ ωραίο να έχετε τραπέζια στο Google Drive σας.

Μπορείτε επίσης να εισαγάγετε το Gdocs στα Φύλλα Google. Στη συνέχεια, μπορείτε να επεξεργαστείτε πίνακες, να προσθέσετε εικόνες και ούτω καθεξής στο Google Drive σας. Αυτό καθιστά πολύ πιο εύκολη την επεξεργασία και την κοινή χρήση των αρχείων στο Google Drive με άλλους.

Είναι μια εξαιρετική λειτουργία για τους χρήστες των Φύλλων Google, αλλά αν θέλετε να τη χρησιμοποιήσετε στο Google Drive, πρέπει να δημιουργήσετε ένα νέο υπολογιστικό φύλλο στο Google Drive. Θα πρότεινα αν θέλετε να αποθηκεύσετε πολλά αρχεία στο Google Drive, να χρησιμοποιήσετε το Google Drive ως τρόπο αποθήκευσης των αρχείων σας.