Ιδέες για την έναρξη μιας τεχνολογικής επιχείρησης

Η τεχνολογική τρέλα βοηθά τους επιχειρηματίες να βρουν νέους και νέους τρόπους σύνδεσης με τους πελάτες. Κάθε μέρα, υπάρχουν νέα για μια επιτυχημένη νέα start-up.

Γιατί να μην επωφεληθείτε από την εμμονή μας στην τεχνολογία;

Σε μια αβέβαιη οικονομία, η έναρξη μιας δικής σας επιχείρησης μπορεί να είναι εξαιρετικά ικανοποιητική, αλλά για να ξεκινήσετε, θα χρειαστείτε μια ιδέα που είναι ταυτόχρονα καινοτόμος και βιώσιμη. Οι ακόλουθες επιχειρήσεις που βασίζονται στην τεχνολογία προβλέπεται να αναπτυχθούν τα επόμενα χρόνια.

Ανάπτυξη εφαρμογών για κινητά

Σχεδόν όλοι έχουν μια εφαρμογή για μικρές επιχειρήσεις στο τηλέφωνό τους. Πολλές από αυτές τις εφαρμογές έχουν σχεδιαστεί και αναπτυχθεί από επιχειρηματίες. Θα μπορούσατε να δημιουργήσετε εφαρμογές για τα ακόλουθα λειτουργικά συστήματα:

  • iOS
  • Android
  • Windows Phone
  • BlackBerry OS

Για να επωφεληθείτε από την αυξανόμενη τάση των εφαρμογών, είναι σημαντικό οι επιχειρήσεις να διαθέτουν μια εφαρμογή για κινητά στην οποία οι πελάτες έχουν εύκολη πρόσβαση και πλοήγηση, ώστε να την προτείνουν σε άλλους χρήστες.

Πάροχος Υπηρεσιών Τεχνικής Υποστήριξης

Εάν είστε καλοί στην αντιμετώπιση προβλημάτων τεχνικών προβλημάτων, τότε μπορείτε να αρχίσετε να προσφέρετε τις υπηρεσίες σας ως ειδικός στην τεχνική υποστήριξη. Απαντήστε σε ερωτήματα πελατών μέσω τηλεφώνου, email ή συνομιλίας και προσφέρετε λύσεις σε τεχνικά προβλήματα ή καθοδηγήστε τους χρήστες στην εκτέλεση εργασιών χρησιμοποιώντας τις συσκευές τους. Πολλές εταιρείες προσλαμβάνουν ανεξάρτητους εργολάβους για να χειριστούν την τεχνική υποστήριξη.

Ανάπτυξη WordPress

WordPress έχει γίνει ένα από τα πιο δημοφιλή συστήματα διαχείρισης περιεχομένου ή CMS που χρησιμοποιούνται από εκατομμύρια ιστότοπους σε όλο τον κόσμο. Το CMS είναι πραγματικά πολύ ισχυρό, ευέλικτο και διαθέτει πολλές διαφορετικές δυνατότητες που επιτρέπουν στους χρήστες να δημιουργούν ελκυστικούς ιστότοπους μέσα σε λίγα λεπτά. Εάν έχετε εξειδίκευση στη δημιουργία θεμάτων ή προσθηκών WordPress υψηλής ποιότητας, τότε αυτό θα μπορούσε να είναι μια εξαιρετική επιλογή για να ξεκινήσετε τη δική σας τεχνολογική επιχείρηση.

Διαχείριση Φήμης

Μια εταιρεία διαχείρισης φήμης είναι μια επιχείρηση που επιχειρεί να βελτιώσει τη φήμη του πελάτη της προστατεύοντάς τον από αρνητικά αποτελέσματα αναζήτησης, ανταποκρινόμενη σε αρνητικό περιεχόμενο και συμμετέχοντας στην υπεράσπιση εκ μέρους του πελάτη της. Μια εταιρεία διαχείρισης φήμης μπορεί να προσληφθεί για να εκπροσωπεί οποιοδήποτε τύπο οργανισμού.

Podcasting

Υπηρεσίες φιλοξενίας podcast είναι απαραίτητα για επιτυχημένα podcast. Αυτές οι εταιρείες σάς παρέχουν όλο ή το μεγαλύτερο μέρος του λογισμικού και του υλικού που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε την εκπομπή σας. Το ένα μειονέκτημα της χρήσης αυτών των υπηρεσιών είναι ότι συχνά συνοδεύονται από χρέωση. Ωστόσο, μπορείτε να διατηρήσετε το podcast σας δωρεάν και να δημιουργήσετε έσοδα μέσω διαφήμισης στην ίδια την εκπομπή ή πουλώντας προϊόντα στον ιστότοπό σας.

Influencer Marketing

Το Influencer Marketing έχει γίνει ένας αποτελεσματικός τρόπος προσέγγισης των καταναλωτών στις πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Οι καταναλωτές είναι πιο πιθανό να εμπιστεύονται τις συστάσεις από άτομα που γνωρίζουν και τους αρέσουν, γι’ αυτό το μάρκετινγκ επηρεασμού είναι τόσο αποτελεσματικό. Το Influencer Marketing μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, αλλά βασικά συνοψίζεται στην πληρωμή ενός ατόμου με επιρροή για την προώθηση ενός προϊόντος ή μιας υπηρεσίας. Μπορείτε να κερδίσετε χρήματα με το να είστε επιρροή ή να εκπροσωπείτε κάποιον.

Προστασία της Επιχείρησής σας

Οι δικηγόροι αναπτύσσουν πολιτικές που κάνουν την επιχείρησή σας πιο ασφαλή και θα μπορούν να σας υπερασπιστούν στο δικαστήριο εάν κάποιος σας μηνύσει. Οι δικηγόροι προσωπικών τραυματισμών ειδικεύονται στην προστασία των μικρών επιχειρήσεων από βραβεία ζημιών από πελάτες που έχουν πληγωθεί στις εγκαταστάσεις σας ή από προϊόντα που πουλάτε. Για παράδειγμα, για νεοσύστατες επιχειρήσεις στην περιοχή του Χιούστον, δημιουργώντας μια σχέση με αυτό δικηγορικό γραφείο στο Ρίτσμοντ του Τέξας θα ήταν ένα σημαντικό βήμα για την προστασία από μελλοντικές αγωγές.

Κανείς δεν θέλει να σκεφτεί ότι θα υποβληθεί σε μήνυση από έναν από τους πελάτες του, αλλά είναι μια πραγματικότητα που αντιμετωπίζουν πολλοί ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων. Η νομική προστασία για τις μικρές επιχειρήσεις είναι ζωτικής σημασίας επειδή συνήθως δεν υπάρχει εκτεταμένη νομική ομάδα στο χώρο του ξενοδοχείου, επομένως η τοποθέτηση μιας νομικής ομάδας σε εφεδρεία θα πρέπει να είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που κάνετε καθώς αναπτύσσετε το επιχειρηματικό σας σχέδιο.