Καταπληκτικά οφέλη του μασάζ εγκυμοσύνης στο Λονδίνο

Μειώστε την πίεση

Πολλές θεραπείες μπορούν να βοηθήσουν στην άνεση και την ικανοποίησή σας. Επίσης, το μασάζ είναι απαραίτητο για να ανακτήσετε την ενέργεια και τη δραστηριότητά σας. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει με πολλούς τρόπους, καθώς μειώνει τον πόνο, το άγχος του στρες και εξασφαλίζει μια ευτυχισμένη και ικανοποιητική ζωή.

Ομοίως, η εγκυμοσύνη είναι μια φάση κατά την οποία μια μέλλουσα υποφέρει από έντονο στρες και κούραση που μπορεί να την κάνει θαμπή και άρρωστη.

Έτσι, μια μητέρα μπορεί να επωφεληθεί Μασάζ εγκυμοσύνης Λονδίνο για να ανακουφιστεί από το στρες και το άγχος. Αυτό έχει εκπληκτικά οφέλη που μπορούν να επιτρέψουν σε μια μέλλουσα μητέρα να απολαύσει και να ζήσει μια ικανοποιητική ζωή. Υπάρχουν διάφορα οφέλη του μασάζ εγκυμοσύνης που θα συζητήσουμε παρακάτω στο άρθρο.

Τι γνωρίζει ο θεραπευτής για το μασάζ σε μια έγκυο μαμά;

Αυτό συμβαίνει επειδή αυτά τα συστατικά μπορεί να σας προκαλέσουν ασφυξία ή να αναπτύξετε αναπνευστικό πρόβλημα. Ωστόσο, όταν πρόκειται για την πτυχή του μασάζ, μπορούν να αποκομιστούν διάφορα πλεονεκτήματα. Η περιποίηση είναι, κατά κάποιο τρόπο, ο καλύτερος τρόπος για να χαλαρώσετε.

Οι θεραπευτές είναι οι πιο καλά εκπαιδευμένοι. Επίσης, κατανοούν καλύτερα ποιες θεραπείες ή τεχνικές μασάζ θα λειτουργήσουν καλύτερα για εσάς. Επιπλέον, θα σας παρέχουν τις καλύτερες διαθέσιμες υπηρεσίες για να καλύψουν τις ανάγκες σας.

Χρειάζεστε επίσης μια ευγενική και μαλακή προσέγγιση. Οι θερμικές θεραπείες θα πρέπει να αποφεύγονται γιατί μπορούν να βλάψουν τόσο εσάς όσο και το δέρμα του μωρού σας. Έτσι, όταν ψάχνετε για τις καλύτερες υπηρεσίες σπα, να είστε προσεκτικοί. Επίσης, ελέγξτε εάν τα προϊόντα είναι συμβατά με την εγκυμοσύνη σας. Στο δρόμο, κάντε κάτι ευχάριστο για το μωρό σας.

Τα εκπληκτικά οφέλη του μασάζ εγκυμοσύνης:

Ένα υγιεινό μασάζ ολόκληρου του σώματος μπορεί να σας ανακουφίσει από πρησμένες αρθρώσεις και έντονο πόνο στα πόδια, τους αστραγάλους και τις αρθρώσεις σας. Το μασάζ όχι μόνο θα σας ανακουφίσει από τον πόνο αλλά μπορεί να σας προσφέρει εκπληκτικά συναισθήματα και ικανοποίηση. Ως εκ τούτου, η μετάβαση στο Pregnancy Massage London σας διδάσκει πώς μπορείτε να χαλαρώσετε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Μειώστε το πρήξιμο:

Μπορεί να αντιμετωπίσετε μια φάση κατά την οποία αισθάνεστε πρήξιμο στα πόδια, τα χέρια, τις αρθρώσεις και τα πόδια σας. Αυτό μπορεί να προκληθεί λόγω του βάρους του επερχόμενου μωρού που κουβαλάτε. Επιπλέον, το πρήξιμο μειώνει τη ροή του αίματος και ασκεί πίεση στις αρθρώσεις σας.

Έτσι, το μασάζ στα πόδια, τα χέρια και τις αρθρώσεις σας μπορεί να σας βοηθήσει να μαλακώσετε τους ιστούς του σώματός σας και να ρυθμίσετε τη ροή του αίματος σας. Αυτό μπορεί να μειώσει το πρήξιμο και να σας προσφέρει ευκολία και άνεση.

Ενόχληση στο κάτω μέρος της πλάτης:

Διάφορα ζητήματα προκύπτουν κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης που επηρεάζουν το επίπεδο άνεσης και αυξάνουν το άγχος. Ο πόνος στη μέση είναι μια άλλη πάθηση που μπορεί να προκύψει ως αποτέλεσμα της κράτησης ενός επιπλέον βάρους στην κοιλιά σας. Αυτό μπορεί να τεντώσει την πλάτη σας και να επιβαρύνει τη ραχοκοκαλιά σας.

Έτσι, ένα ενδελεχές μασάζ μπορεί να βοηθήσει στην ανακούφιση της ενόχλησης στο κάτω μέρος της πλάτης και στη χαλάρωση των δύσκαμπτων μυών και τενόντων.

Βελτιώστε τον ύπνο σας:

Ο καλός ύπνος γίνεται πιο δύσκολος καθώς το μωρό μεγαλώνει στην κοιλιά σας. Αυτό σας κάνει να αγχώνεστε και να κουράζεστε λόγω της έλλειψης υγιεινού ύπνου. Περισσότερο, λόγω του βάρους στο σώμα, οι μέλλουσες μητέρες δεν μπορούν να κοιμηθούν άνετα.

Έτσι, η υγιεινή θεραπεία μασάζ μπορεί να σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και να αισθανθείτε καλύτερα και οδηγεί σε καλό και ικανοποιητικό ύπνο.

Βελτιώστε την εμπειρία του τοκετού σας:

Ένα μασάζ μπορεί να βελτιώσει την εμπειρία του τοκετού σας όχι μόνο επειδή μειώνει το άγχος σας, αλλά επίσης βοηθά στην τόνωση των μυών σας. Έτσι, όταν είστε χαλαροί και έχετε τονισμένους μύες στην αρχή του τοκετού, μπορείτε να αποδώσετε καλύτερα. Αυτό μπορεί επίσης να μειώσει τον πόνο του τοκετού και να σας κρατήσει ήρεμους και φυσιολογικούς.

Ένα μυαλό και σώμα χωρίς άγχος:

Διαφορετικά ερωτήματα προκύπτουν στο μυαλό μιας μέλλουσας μητέρας σχετικά με την υγεία του αναπτυσσόμενου μωρού της. Τι πρέπει να κάνει για καλύτερη υγεία και τι μπορεί να τρώει για να αποκτήσει σωστή υγεία για το μωρό της; Μπορεί να κάνει μασάζ σε αυτή την κατάσταση;

Αυτές είναι μερικές από τις ερωτήσεις που έρχονται στο μυαλό μιας εγκύου και την απασχολούν περισσότερο όλα τα πράγματα. Όλες αυτές οι ερωτήσεις αυξάνουν το άγχος και την ένταση της και γίνεται ανήσυχη και ανήσυχη.

Έτσι, το Pregnancy Massage London είναι η καλύτερη δυνατή λύση για μια έγκυο που της επιτρέπει να απολαύσει αυτή τη φάση της ζωής.

Μειώστε την πίεση και τη νευρικότητα:

Καθώς μια μέλλουσα μητέρα δεν σκέφτεται τον εαυτό της και η πλήρης εστίασή της παραμένει στο επερχόμενο μωρό της. Έτσι, κάνει συμβιβασμούς στην υγεία της που την οδήγησε σε κακή υγεία και άγχος.

Επιπλέον, η θεραπεία μασάζ μπορεί να ανακουφίσει το σώμα της και να της προσφέρει ψυχική ικανοποίηση. Ο μασάζ τη βοηθά να χαλαρώσει και να ηρεμήσει κάνοντας της ένα μασάζ με λάδι που ανακουφίζει από τους πόνους και τις πρησμένες αρθρώσεις της. Αυτό επιτρέπει σε μια μέλλουσα μητέρα να απολαύσει την εγκυμοσύνη της με συγκίνηση και ικανοποίηση.

Μειώστε την πρωινή ναυτία:

Ένα βαθύ μασάζ μπορεί να σας βοηθήσει να χαλαρώσετε τους μυς σας και να κάνετε το σώμα σας ελαφρύτερο και πιο ενεργό. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει σε καλύτερες ρουτίνες ύπνου που σας αποτρέπουν από την πρωινή ναυτία. Επιπλέον, οι μέλλουσες μαμάδες δεν μπορούν να κινηθούν και ξαπλώνουν άνετα λόγω του βάρους του μωρού στη μεγάλη κοιλιά.

Έτσι, ένα πλήρες μασάζ μπορεί να τη βοηθήσει να υιοθετήσει έναν σωστό υγιεινό ύπνο που ενισχύει και βοηθά στην ανάκτηση της ενέργειάς τους.

Ηρεμήστε την αναπνοή σας:

Ένα βαθύ μασάζ σε όλο το σώμα μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της ροής του αίματος μέσω των αγγείων σας. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε υγιή και φυσιολογική αρτηριακή πίεση που μπορεί να σταθεροποιήσει τον καρδιακό σας ρυθμό. Επιπλέον, αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να αναπνεύσετε σωστά, κάτι που είναι χρήσιμο για τις αναμενόμενες μαμάδες.

Το Pregnancy Massage London προσφέρει μασάζ από ειδικούς και έμπειρους θεραπευτές μπορούν να σας διευκολύνουν να νιώσετε ανανεωμένοι και γεμάτοι ενέργεια. Επιπλέον, όταν είστε έγκυος, αντιμετωπίζετε διάφορες ορμονικές αλλαγές που αντανακλούν το σώμα και την ψυχική σας υγεία. Έτσι, ένα μασάζ μπορεί να σας βοηθήσει να μειώσετε τον πόνο και το άγχος σας και να σας βοηθήσει να αποκτήσετε θετική ψυχική υγεία.

Επιπλέον, υπάρχουν διάφοροι τύποι θεραπειών μασάζ που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να ανακουφίζουν κάθε μέρος του σώματος της μέλλουσας μητέρας. Αυτές οι θεραπείες θα μπορούσαν να είναι μασάζ στην κοιλιά, μασάζ με εξογκώματα, πεντικιούρ, ελαφρύτερο μασάζ ποδιών.

Επιπλέον, το Meridian Spa διαθέτει έμπειρους θεραπευτές που σας παρέχουν θεραπεία μασάζ με πλήρη εμπειρία φροντίδας. Και φροντίζουν να απολαμβάνετε άνετα όλη τη συνεδρία θεραπείας μασάζ.