Κρατήστε τα αυγά ψηφιακού μάρκετινγκ σε περισσότερα από ένα καλάθι

Διατηρήστε τα αυγά σας στο ψηφιακό μάρκετινγκ
pexels

Ο μόνος τρόπος για να παρακολουθείτε τα τελευταία νέα σχετικά με το ψηφιακό μάρκετινγκ είναι να παραμένετε συνεχώς σε επιφυλακή για νέες πληροφορίες. Εάν διαβάσετε όλα όσα μπορείτε να βρείτε σχετικά με τα διάφορα κανάλια ψηφιακού μάρκετινγκ, δεν θα χρειαστεί πολύς χρόνος για να νιώσετε ότι είστε στην κορυφή του παιχνιδιού σας.

Εάν ενδιαφέρεστε σοβαρά να μάθετε ό,τι μπορείτε για το ψηφιακό μάρκετινγκ, τότε πρέπει να σκεφτείτε πέρα ​​από τα βασικά. Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε γιατί είναι σημαντικό να μην αντισταθμίζετε όλα τα στοιχήματά σας σε ένα από τα κύρια κανάλια ψηφιακού μάρκετινγκ. Θα πρέπει, ωστόσο, να τα απλώσετε σε μερικά.

Ακολουθούν μερικά προτεινόμενα κανάλια ψηφιακού μάρκετινγκ που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όταν αναζητάτε διαφοροποίηση.

Μεσα ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ

Το μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης είναι καυτό εδώ και μια δεκαετία και η Google βγήκε και είπε ότι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρουν ότι θα επηρεάσουν και θα επηρεάσουν τη βελτιστοποίηση των μηχανών αναζήτησης. Το πιο σημαντικό θα σας κρατήσει συνδεδεμένους με την κοινότητά σας. Οι καμπάνιες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης θα μετρώνται σε πραγματικό χρόνο, επιτρέποντάς σας να μάθετε, να προσαρμόζεστε και να αξιοποιείτε τον τρόπο με τον οποίο αντιδρούν οι κύκλοι των μέσων κοινωνικής δικτύωσης σε ένα tweet, μια ανάρτηση ιστολογίου ή ένα βίντεο YouTube.

Η παρακολούθηση καμπάνιας (αυτό είναι το μέρος για το οποίο χαίρομαι) θα μπορεί να εφαρμοστεί και να δοκιμαστεί για να διαπιστωθεί εάν εφαρμόζεται σωστά μέσα σε λίγα λεπτά. Αυτό θα σας επιτρέψει να διαθέσετε γρήγορα τις καμπάνιες σας σε πλήρη εξέλιξη, ενώ θα γνωρίζετε ότι συλλέγονται τα δεδομένα.

Βίντεο Μάρκετινγκ

Ένα από τα πιο ελκυστικά κανάλια ψηφιακού μάρκετινγκ είναι το βίντεο. Το YouTube.com είναι η δεύτερη μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης στον κόσμο και οι άνθρωποι πηγαίνουν εδώ αναζητώντας πολύτιμο περιεχόμενο. Δεν είναι μόνο βίντεο με αποτυχίες και γέλια.

Υπάρχουν βίντεο σχετικά με το SEO, επιχειρηματική καθοδήγηση, μάρκετινγκ, λογιστική και πολλά άλλα. Ρίξτε μια ματιά σε ορισμένα δημογραφικά στοιχεία χρηστών του YouTube.com.

Google Adwords

Η προφανής απάντηση είναι το Google Adwords! Οι διαφημίσεις που βασίζονται σε κείμενο ή/και οι διαφημίσεις με banner μπορούν να οδηγήσουν πολύ στοχευμένη επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας, η οποία έχει υψηλή δυνατότητα παρακολούθησης. Ωστόσο, εξακολουθείτε να βασίζεστε στην Google και οι τιμές της ΔΕΗ αυξάνονται συνεχώς, επομένως δεν μπορεί να είναι η αρχή και το τέλος της διαφοροποίησής σας.

Email Marketing

Το μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι ένα από αυτά τα κανάλια δημιουργίας επισκεψιμότητας που υπάρχει από τη δημιουργία του τροχού και θα συνεχίσει να υπάρχει για πολύ περισσότερο.

Micro Sites

Ένα από τα αγαπημένα μου κανάλια ψηφιακού μάρκετινγκ είναι τα micro sites. Η δημιουργία μικρότερων τοποθεσιών που βασίζονται σε ένα σύνολο φράσεων λέξεων-κλειδιών είναι ιδανική για να κρατάτε ένα άλλο κομμάτι ακίνητης περιουσίας στα αποτελέσματα αναζήτησης. Είναι επίσης ένας καλός τρόπος για να δημιουργήσετε ορισμένους συγκεκριμένους συνδέσμους πίσω σε σελίδες στον κύριο ιστότοπό σας.

Εάν ο κύριος ιστότοπός σας απορριφθεί από την Google, το πιθανότερο είναι ότι οι μικροδικτυακοί σας ιστότοποι θα εξακολουθούν να βρίσκονται σε καλή κατάταξη για πολύτιμες λέξεις-κλειδιά. Αγοράστε ή τραβήξτε τις δικές σας στοκ φωτογραφίες, γράψτε ένα συναρπαστικό, πλούσιο κείμενο με λέξεις-κλειδιά. Ρυθμίστε έναν ξεχωριστό τομέα ή υποτομέα και φύγετε!

Μάρκετινγκ εκτός σύνδεσης

Το μάρκετινγκ εκτός σύνδεσης εξακολουθεί να υπάρχει και εξακολουθεί να έχει τη θέση του στη συνολική σας στρατηγική μάρκετινγκ! Ωστόσο, μετά το πλήθος των άρθρων σχετικά με άτομα που εγκαταλείπουν τη διαφήμιση του Χρυσού Οδηγού. Δεν θα συνιστούσα να ξοδέψετε πολλά για τους συλλέκτες κίτρινης σκόνης.

Κτίριο μάρκας

Η οικοδόμηση μιας επωνυμίας στην κοινότητά σας ή στις αγορές-στόχους θα διατηρήσει τη ροή της επισκεψιμότητας στον ιστότοπό σας.

Σύνταξη ανάρτησης επισκέπτη

Η σύνταξη αναρτήσεων επισκεπτών για άλλους ιστότοπους είναι μία από τις βασικές μεθόδους για να βοηθήσετε στη δημιουργία συνδέσμων. Ωστόσο, να θυμάστε ότι υπάρχουν πολλά ιστολόγια και κατάλογοι άρθρων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Για παράδειγμα, μερικοί άνθρωποι κάνουν μια επιχείρηση από την πώληση αναρτήσεων επισκεπτών. Αντ’ αυτού, είναι προτιμότερο να ξοδέψετε αυτή την προσπάθεια για την προσέγγιση.

Ακόμη και ορισμένοι εθνικοί και τοπικοί ειδησεογραφικοί ιστότοποι θα λαμβάνουν επίσης περιεχόμενο που δημιουργείται από τους χρήστες, κάτι που μπορεί να επιτύχει τη δημιουργία επωνυμίας, τη δημιουργία συνδέσμων και συνεπώς την επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας από το ένα άρθρο.

Blogging

Κάθε επιχείρηση πρέπει να έχει το δικό της ιστολόγιο, είναι ένας φανταστικός τρόπος για να τοποθετήσετε τον εαυτό σας ως εμπειρογνώμονα και το περιεχόμενο να δημιουργήσει μεγάλη επισκεψιμότητα και βελτιωμένες μετρήσεις SEO. Διαβάστε πολλά άρθρα για το πώς να το κάνετε γράψτε την πρώτη σας ανάρτηση επαγγελματικού ιστολογίου και πριν το καταλάβετε, θα γράφετε δημοσιεύσεις κάθε εβδομάδα και θα είστε ειδικός στον χώρο.

Εάν το κάνετε σωστά, μπορείτε να προσθέσετε στον κλάδο σας και να δημιουργήσετε μια γνήσια συνομιλία με συνομηλίκους και πελάτες. Αυτό παρέχει πραγματικά κάποιο μοναδικό περιεχόμενο στη λίστα ανάγνωσης κάποιου.

Αυτό φυσικά μπορεί επίσης να οδηγήσει στην επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας και επίσης να δημιουργήσει συνδέσμους σε ορισμένες περιπτώσεις.

Συνοπτικά: Κανάλια ψηφιακού μάρκετινγκ

Υπάρχουν εναλλακτικές στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ και πολλά κανάλια ψηφιακού μάρκετινγκ, ακόμη και εκτός σύνδεσης, για να σας βοηθήσουν να αυξήσετε την επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας. Στην ιδανική περίπτωση, δεν βασίζεστε πλήρως σε ένα κανάλι για το ψηφιακό μάρκετινγκ. Το σημαντικό πράγμα που πρέπει να αφαιρέσετε από αυτό το άρθρο είναι ότι η διαφοροποίηση είναι απολύτως υψίστης σημασίας.