Οι μεγαλύτερες παρανοήσεις σχετικά με τη συνάντηση με ένα ψυχικό

Όλοι έχουν ακούσει για τα μέντιουμ κάποια στιγμή, αλλά οι περισσότεροι δεν έχουν πλήρη επίγνωση του τι ακριβώς κάνει ένα μέντιουμ και ποια είναι τα προσόντα που σχετίζονται με το να είσαι. Ως εκ τούτου, υπάρχει μια σειρά από παρανοήσεις σχετικά με τα μέντιουμ, την πρακτική της παροχής ψυχικών αναγνώσεων και τη διαδικασία του να βλέπεις ένα μέντιουμ.

Ο ευρύς ορισμός του μέντιουμ είναι κάποιος που χρησιμοποιεί ESP (εξωαισθητική αντίληψη) για να συγκεντρώσει άπιαστες πληροφορίες για τις φυσιολογικές αισθήσεις, ιδιαίτερα εκείνες που εμπλέκονται με τη διόραση και την τηλεπάθεια.

Οι ψυχικοί μπορούν να κάνουν πράξεις που δεν σχετίζονται με τους φυσικούς νόμους της επιστήμης, συμπεριλαμβανομένων των περιοχών ψυχοκίνησης ή κατανομής. Επειδή οι ορισμοί που σχετίζονται με τα μέντιουμ είναι βάσιμοι, υπάρχουν πολλές παρανοήσεις που σχετίζονται με το να βλέπεις μια ψυχική και ψυχική ανάγνωση.

Οι παρακάτω οδηγίες καλύπτουν μερικές από αυτές τις παρανοήσεις και εξηγούν γιατί υπάρχουν και πώς βλέπει το ευρύ κοινό τα μέντιουμ.

Η Δύναμη ενός Ψυχικού

Με τόσες πολλές διαφορετικές αντιλήψεις για τα μέντιουμ και για το τι κάνουν στην πραγματικότητα, δεν είναι περίεργο που πολλοί άνθρωποι αμφιβάλλουν για τις ικανότητές τους, ακόμη και για τους τύπους ανθρώπων που αναζητούν μέντιουμ για συμβουλές και συμβουλές.

Επιπλέον, κάποιοι δεν πιστεύουν στα μέντιουμ και διστάζουν να πιστέψουν γενικά στις δυνάμεις του μυστικισμού. Το ευρύ κοινό είναι αναμφισβήτητα μικτό σχετικά με τα μέντιουμ και τις δυνάμεις τους, με κάποιους να πιστεύουν έντονα στις πρακτικές τους, ενώ άλλοι είναι πιο αμφίβολοι για τις ικανότητές τους.

Ένα ευρύ φάσμα ανθρώπων ζητά συμβουλές από μέντιουμ, και δεν υπάρχει τυπικός τύπος ατόμου που επισκέπτεται κάποιον. Μερικοί άνθρωποι αναζητούν απαντήσεις από μια νέα οπτική γωνία, ενώ άλλοι θέλουν να προσθέσουν μια νέα εμπειρία συμβατικές προσεγγίσεις στη διαβούλευση.

Ανεξάρτητα από το πώς οι άνθρωποι έρχονται να αναζητήσουν μέντιουμ, πολλοί εξακολουθούν να πιστεύουν ολόψυχα στη δύναμή τους και τους επισκέπτονται τακτικά.

Καταρρίπτοντας τους ψυχικούς μύθους

Υπάρχουν μερικοί κοινοί μύθοι που σχετίζονται με τα μέντιουμ που μπορεί να εμποδίσουν πολλούς από το να αναζητήσουν τις υπηρεσίες ενός και είναι οι ακόλουθοι:

Reading Minds

Σε αντίθεση με τη δημοφιλή άποψη, τα μέντιουμ δεν έχουν τη δύναμη να διαβάσουν κάθε σκέψη που σκέφτεται ένα άτομο ή να συλλάβουν τα μοτίβα σκέψης τους κατά τη διάρκεια μιας τηλεφωνικής κλήσης.

Αντίθετα, τα μέντιουμ είναι συνήθως σε θέση να συλλέξουν σχετικές πληροφορίες που βοηθούν τον παραλήπτη. Τα μέντιουμ δεν διαβάζουν μυαλά τόσο όσο αναλύουν και μεταφράζουν την ενέργειά τους μέσω της ανάγνωσης για να συμβουλεύουν. Η λανθασμένη αντίληψη υπάρχει λόγω της λαογραφίας, των φημών και των τηλεοπτικών απεικονίσεων που συχνά είναι παραπλανητικές.

Βλέποντας το Μέλλον

Αν και οι άνθρωποι θα ήθελαν να πιστεύουν ότι τα μέντιουμ μπορούν να προβλέψουν το μέλλον, αυτό δεν συμβαίνει. Αντίθετα, τα μέντιουμ χρησιμοποιούν συγκεκριμένα εργαλεία όπως κάρτες ταρώ και αστρολογία για να δώσουν εικόνα για το τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον.

Οι άνθρωποι στη δυτική ακτή μπορούν ελέγξτε τις κριτικές του California Psychics να βρουν αυτό που να ταιριάζει στα κριτήριά τους. Να θυμάστε ότι ακόμα και όταν σας δίνεται μια ματιά σε πιθανά μελλοντικά αποτελέσματα, να ξέρετε ότι αυτά δεν είναι έτοιμα. Στο τέλος της ημέρας, κάνετε τις απαραίτητες ενέργειες που δημιουργούν το πεπρωμένο σας.

Οι ψυχικές αναγνώσεις είναι πάντα ακριβείς

Σε οποιονδήποτε θα άρεσε η εγγύηση μιας απολύτως ακριβούς ανάγνωσης όταν επισκέπτεται ένα μέντιουμ, αλλά αυτό δεν είναι ρεαλιστική προσδοκία. Η πρόβλεψη μπορεί ή δεν μπορεί να καταλήξει να συμβεί, επομένως όσοι αναζητούν τις υπηρεσίες ενός μέντιουμ θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για αυτό το αποτέλεσμα όταν λαμβάνουν μια ανάγνωση.

Τα ψυχικά είναι πάντα «ενεργά»

Μια άλλη κοινή παρανόηση είναι ότι τα μέντιουμ είναι πάντα σε αρμονία με τα πάντα και τους πάντες γύρω τους, χωρίς διακόπτη «off» για να τους επαναφέρει στην κανονικότητα.

Ωστόσο, είναι πιο ακριβές να πούμε ότι τα μέντιουμ δεν παίρνουν πάντα την ενέργεια των άλλων γύρω τους. Για να χρησιμοποιήσουν τις ικανότητές τους, πρέπει να τις ακονίσουν ειδικά σε ένα άτομο. Απαιτεί κάποιο επίπεδο ηρεμίας και σύνδεσης προκειμένου να πραγματοποιηθεί η σωστή ανάγνωση.

Μια άλλη πτυχή που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι ότι κανείς – ανεξάρτητα από τη δουλειά του – δεν θέλει να εργάζεται 24 ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα. Όλοι χρειάζονται χρόνο για να επαναφέρουν, να επαναφέρουν και να επαναφορτίσουν το μυαλό, το σώμα τους και πνεύμα.

Όλα σε μια μέρα δουλειά

Το να είσαι μέντιουμ είναι ένα επάγγελμα όπως κάθε άλλο, μόνο που απαιτεί την αξιοποίηση δεξιοτήτων και ικανοτήτων που δεν σχετίζονται με τις περισσότερες δουλειές. Οι λανθασμένες αντιλήψεις για τα μέντιουμ παραμένουν, αλλά σιγά-σιγά και σταθερά, εξαφανίζονται καθώς περισσότερες πληροφορίες διαδίδονται στο ευρύ κοινό. Όσο περισσότερη γνώση υπάρχει εκεί έξω, τόσο πιο εύκολο είναι για τους ανθρώπους να συναντήσουν ένα μέντιουμ και να βιώσουν από πρώτο χέρι.