Πηγαίνοντας στο Λονδίνο με λεωφορείο – Κυριολεκτικά!

Τα έχεις σκεφτεί αυτά εκδρομές με λεωφορείο στο Λονδίνο, KY, οι φίλοι σου έχουν ξετρελαθεί; Φαίνεται ότι είχαν τη διασκέδαση της ζωής τους.

Ζηλιάρης? Λοιπόν, ήρθε η ώρα να κάνετε κι εσείς αυτό το διάλειμμα που σας άξιζε.

Σταυροδρόμι διακοπών

Ονομάζεται έτσι λόγω του μέτριου κλίματος, των καταστημάτων λιανικής θεραπείας και της εγγύτητας σε μαγευτικά δάση, βαθιές λίμνες και μυριάδες τουριστικά αξιοθέατα, το Λονδίνο, KY, είναι ένα πολύ ιδιαίτερο μέρος για τους τουρίστες.

Αυτοί είναι μερικοί από τους λόγους για τους οποίους το Λονδίνο γίνεται γρήγορα κάτι που πρέπει να δουν στα ταξιδιωτικά σχέδια των πολλών που το κάνουν εκδρομές με λεωφορείο στο Κεντάκι.

Ένα άλλο πλεονέκτημα αυτού του μέρους είναι οι μυριάδες επιλογές φαγητού που καλούν τους καλοφαγάδες από πολύ μακριά. Από το απλό φαγητό μέχρι το φανταχτερό καλό φαγητό – σίγουρα θα σας κακομάθει η επιλογή όταν πρόκειται για φαγητό εδώ.

Πήγαινε γκολφ!

Μπορείτε να ξεκινήσετε στο London Country Club. Αυτό το εξαιρετικό κλαμπ είναι πανέμορφο με καταπράσινα δέντρα και υπέροχες λίμνες που ενισχύουν την ομορφιά του τόπου. Μπορείτε να ξεκολλήσετε ενώ η οικογένεια μπορεί να δροσιστεί στην πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων ή να ιδρώσει σε οποιοδήποτε από τα τρία γήπεδα τένις.

Μόλις τελειώσετε, μπορείτε να πάτε στην περιοχή του κέντρου του Λονδίνου για να επιλέξετε φαγητό. Για κουζίνα τύπου Σικάγο, η καλύτερη επιλογή σας είναι η μαμά Ρόζα. Μπορείτε να απολαύσετε το Italian Beef Bomber, το Philly Cheesesteak Sub ή το Windy City Meatball.

Αν σας αρέσουν τα φρέσκα και βιολογικά προϊόντα, θα σας άρεσε το τοπικό μέλι που προωθεί την ιδέα από φάρμα σε τραπέζι σε κάθε πιάτο.

Ψώνια μέχρι τελικής πτώσης

Η διασκέδαση του εκδρομές με λεωφορείο είναι μπορείτε να ψωνίσετε και να μεταφέρετε όσο θέλετε – χωρίς προβλήματα βάρους αποσκευών όπως με τα αεροπλάνα.

Θα λατρέψετε τις υπαίθριες αγορές του Λονδίνου. Τα πιο διάσημα εδώ είναι το Flea Land Flea Market. Με 80.000 τετραγωνικά πόδια εμπορικού χώρου και 500 επιπλέον θαλάμους κάτω από μια ενιαία στέγη, μπορείτε να φανταστείτε τον κερκότοπο των πολύτιμων λίθων που μπορείτε να βρείτε εδώ.

Αν τα ψώνια με ευκαιρίες είναι πιο κοντά, μπορείτε να κατευθυνθείτε στην υπαίθρια αγορά Wildcat, ενώ αν προτιμάτε εισαγόμενα είδη, μπορείτε να δοκιμάσετε το Scavenger Hunt.

Δελεαστικά μονοπάτια

Ενώ το Λονδίνο ονομάζεται η ποδηλατική πρωτεύουσα του Κεντάκι, είναι επίσης η πέμπτη πιστοποιημένη πόλη μονοπατιών της πολιτείας!

Υπάρχουν πολλά μονοπάτια εδώ που μπορούν να απολαύσουν τόσο οι ποδηλάτες όσο και οι πεζοπόροι και τα περισσότερα από αυτά είναι κοντά σε ξενοδοχεία, εστιατόρια και καταστήματα, ώστε να μην αισθάνεστε ποτέ ότι θα ξεφύγετε.

Μπορείτε να ξεκινήσετε από το μονοπάτι Laurel River Lake Loop Trail στον Εθνικό Δρυμό Daniel Boone ή αν σας αρέσουν οι όψεις γεμάτες ηλιοτρόπια, το Hawk Creek Valley Suspension Bridge Trail. Εάν εξακολουθείτε να αισθάνεστε γεμάτοι ενέργεια, μπορείτε να πάτε για το μονοπάτι Vanhook Falls στην κοιλάδα Cane Creek.

Δεν ακούγεται συναρπαστικό; Το Λονδίνο είναι ένα πανέμορφο μέρος, που καλεί τους επισκέπτες να έρθουν να δουν και να γνωρίσουν τα πολυάριθμα αξιοθέατα του. Έτσι, την επόμενη φορά που θα κάνετε check out ταξίδια με λεωφορείο κοντά μου, ξέρεις που να πας!