Πώς να βρείτε το καλύτερο φαγητό στις διακοπές σας

Οι διακοπές είναι η καλύτερη στιγμή για να δοκιμάσετε διαφορετικά είδη φαγητού και να μάθετε για νέους πολιτισμούς. Όταν ταξιδεύετε, θέλετε να απομακρυνθείτε από τη ρουτίνα σας και να δοκιμάσετε νέα πράγματα. Αυτό περιλαμβάνει να δοκιμάσετε υπέροχο φαγητό που συνήθως δεν τρώτε.

Hot Spots

Όταν φτάσετε στο ξενοδοχείο σας, πιθανότατα θα υπάρχουν τουριστικά φυλλάδια. Αυτά τα πακέτα περιλαμβάνουν τα πιο hot σημεία της πόλης. Τα ξενοδοχεία μπορεί επίσης να προσφέρουν προγράμματα επιβράβευσης που είναι ωφέλιμα για τους ταξιδιώτες. Μπορεί να υπάρχει μια ομάδα ξεναγών όπου οι τοποθεσίες προορισμού περιλαμβάνουν τα καλύτερα γεύματα. Εάν το ξενοδοχείο σας παρέχει υπηρεσία θυρωρού, ρωτήστε τους πού βρίσκονται τα καλύτερα εστιατόρια.

Τείνουν να υπάρχουν πολλές επιλογές για φαγητό κοντά σε μεγάλα τουριστικά αξιοθέατα. Εάν θέλετε να ελέγξετε γρήγορα τα μενού πολλών τοποθεσιών, βρείτε μια σημαντική τουριστική περιοχή. Μπορείτε να δείτε πολλά μενού σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα πριν αποφασίσετε πού θα φάτε.

Μιλήστε με τους ντόπιους

Από στόμα σε στόμα από τους ντόπιους θα σας βοηθήσει να βρείτε τα καλύτερα γεύματα. Μόλις φτάσετε στον προορισμό σας και αρχίσετε να περπατάτε από μέρος σε μέρος, θα μπορείτε εύκολα να μιλήσετε με άτομα που περπατούν στους δρόμους. Αυτοί θα είναι πιθανότατα άτομα που ζουν ή εργάζονται κοντά στο σημείο που βρίσκεστε και μπορούν να δώσουν εξαιρετικές συστάσεις.

Χρησιμοποιήστε το τηλέφωνό σας

Εάν αφού μιλήσετε με τους ντόπιους, εξακολουθείτε να μην μπορείτε να αποφασίσετε ότι μπορείτε να δείτε τις επιλογές στο διαδίκτυο. Για παράδειγμα, εάν επισκέπτεστε τη Γιούτα αλλά δεν ξέρετε πού να φάτε, μπορείτε απλά να βγάλετε το τηλέφωνό σας και να ρωτήσετε τη Siri, «Βρείτε φαγητό κοντά μου.» Αυτό θα σας επιτρέψει να μετακινηθείτε στις κοντινές επιλογές φαγητού και να διαβάσετε κριτικές. Μπορείτε να ρωτήσετε ακόμη και για εστιατόρια πέντε αστέρων στην περιοχή.

Υπάρχουν πολλά εφαρμογές τροφίμων που διαφημίζουν τα καλύτερα σημεία της περιοχής. Αυτό δεν περιορίζεται μόνο στα εστιατόρια. Έχουν επίσης συστάσεις για φορτηγά τροφίμων και ντελικατέσεν.

Εμπειρία και γεύση

Ορισμένες διακοπές σχεδιάζονται αποκλειστικά γύρω από το φαγητό. Αυτά λέγονται γαστρονομικές διακοπές. Απλώς επιλέξτε έναν προορισμό ειδικά για το φαγητό και, στη συνέχεια, δείτε τις τοποθεσίες ενώ βρίσκεστε εκεί. Απλώς επιλέξτε Τζαμάικα για το τζαμαϊκανό φαγητό, Ιταλία για ιταλικό φαγητό, Μεξικό για αυθεντικό μεξικάνικο φαγητό κ.ο.κ.

Ελέγξτε τα ταξιδιωτικά ιστολόγια
Οι ταξιδιωτικοί μπλόγκερ ειδικεύονται στο να βρίσκουν και να γράφουν υπέροχα μέρη για μελλοντικούς ταξιδιώτες. Πριν ξεκινήσετε το ταξίδι σας, δοκιμάστε να αναζητήσετε αναρτήσεις ιστολογίου στον προορισμό σας. Φροντίστε να κρατάτε σημειώσεις για τα εστιατόρια που σημειώνει ο blogger.

Ρωτήστε τους φίλους και την οικογένεια

Συχνά, οι συστάσεις από φίλους και συγγενείς είναι η καλύτερη διαδρομή. Αν γνωρίζετε κάποιον που έχει ταξιδέψει στον προορισμό σας, ρωτήστε τον ποια ήταν τα αγαπημένα του εστιατόρια. Επίσης, ρωτήστε τους αν υπάρχουν εστιατόρια που πρέπει να αποφύγετε. Εάν δεν γνωρίζετε κάποιον από τον άμεσο κύκλο σας που έχει πάει στον προορισμό σας, ρωτήστε τους φίλους σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για συστάσεις.

Μην σπάσετε την τράπεζα

Δεν χρειάζεται να ξοδέψετε πολλά χρήματα για να βρείτε τα καλύτερα μέρη για φαγητό. Πάρτε το χρόνο σας και αναζητήστε οικονομικά σημεία που βρίσκονται στην περιοχή. Οι άνθρωποι θα εκπλαγούν από τα τοπικά εστιατόρια που έχουν καλό φαγητό και εξαιρετικές τιμές. Τα περισσότερα Deli’s έχουν επίσης εξαιρετικό φαγητό και κάποιοι το προτιμούν. Αν ψάχνετε να ξεπουλήσετε φαγητό, υπέροχο! Απλώς φροντίστε να βρείτε το μέσο κόστος ενός ωραίου γεύματος στην περιοχή και φροντίστε να κάνετε τον προϋπολογισμό ανάλογα. Αντί να τρώτε έξω για κάθε γεύμα, φτιάξτε φθηνά γεύματα στο ξενοδοχείο σας και αφιερώστε ένα μεγάλο, νόστιμο γεύμα κάθε μέρα.

Απλά θυμηθείτε όταν επιλέγετε τα καλύτερα φαγητά για να φάτε ενώ βρίσκεστε στις διακοπές μην ξεχνάτε τα μικρά σημεία. Το φαγητό τείνει να είναι εξίσου καλό και η εξυπηρέτηση πελατών είναι η καλύτερη.