Πώς να εκτελέσετε δύο λογαριασμούς WhatsApp σε ένα κινητό

Χρησιμοποιείτε τηλέφωνο dual-sim ή δύο κινητά για να διατηρήσετε την επαγγελματική σας ζωή ξεχωριστά; Εάν ναι, τότε πρέπει να χρησιμοποιήσετε και ξεχωριστά gmail. Τα κινητά με dual sims σάς επιτρέπουν να επικοινωνείτε με τις επαφές και στις δύο sims χωριστά. Μπορείτε επίσης να τους καλέσετε και να τους στείλετε μήνυμα ξεχωριστά. Θα σας διευκόλυνε τα πράγματα, είναι σαν να διατηρείτε δύο κινητά σε ένα. Τα μηνύματα είναι ένας από τους ευκολότερους τρόπους επικοινωνίας και το Whatsapp το κάνει καλύτερο από πριν.

Τι θα γινόταν αν μπορούσατε να αποκτήσετε πρόσβαση σε δύο λογαριασμούς Whatsapp σε ένα κινητό; Αυτή η ιδέα φαίνεται ωραία, σωστά; Το ερώτημα όμως είναι πώς; Και για να μάθετε την απάντηση σε αυτή την ερώτηση, διαβάστε αυτό το άρθρο μέχρι το τέλος.

Το Whatsapp έχει γίνει αναμφίβολα ένα από τα μεγαλύτερα κανάλια επικοινωνίας στην καθημερινή ζωή όλων. Χάρη στις τεχνολογικές εξελίξεις, τώρα μπορούμε να απολαμβάνουμε Wi-Fi σχεδόν παντού, από τα εμπορικά κέντρα μέχρι τον χώρο εργασίας. Κάνει ακόμη και την επικοινωνία γρήγορη και εύκολη, φέρνοντας τους ανθρώπους ακόμα πιο κοντά από πριν.

Διπλοί λογαριασμοί Whatsapp

Από το πρώτο μήνυμα καλημέρας της ημέρας μέχρι το μήνυμα καληνύχτας, οι άνθρωποι στέλνουν εκατοντάδες μηνύματα χρησιμοποιώντας το Whatsapp. Δημιουργούν ομάδες, φεύγουν από ομάδες και συνομιλούν με τόσους πολλούς ανθρώπους σε μια μέρα. Στις επιχειρήσεις, κατά μέσο όρο, πρέπει να έρθετε σε επαφή με εκατοντάδες άτομα. Θυμηθείτε πολλά ονόματα πελατών και χειριστείτε πολλές εργασίες. Έτσι, η χρήση του Whatsapp μπορεί τουλάχιστον να μειώσει τον φόρτο εργασίας σας. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους πελάτες και τους συμπαίκτες σας από οπουδήποτε. Και λύστε τις ανησυχίες των πελατών χωρίς να τους τηλεφωνήσετε. Και μοιραστείτε βίντεο, PDF κ.λπ. με τους συναδέλφους σας. Σήμερα, οι επιχειρήσεις χρησιμοποιούν το Whatsapp για να επικοινωνούν.

Αλλά το πρόβλημα εδώ είναι ότι πρέπει να διατηρήσετε δύο κινητά για να έχετε δύο λογαριασμούς Whatsapp για να διατηρήσετε ξεχωριστή την προσωπική και την επαγγελματική σας ζωή. Δεν αρέσει σε όλους να μοιράζονται τα γεγονότα της ζωής τους κ.λπ. με τους συναδέλφους τους. Όταν δημοσιεύουν ένα status θα το βλέπουν και οι συνάδελφοί τους. Επίσης, γίνεται απογοητευτικό όταν κάνετε μια σημαντική συζήτηση με τον πελάτη σας στο Whatsapp, αλλά σας ενοχλεί το μήνυμα από μια ομάδα.

Δεν πιστεύετε ότι όλες οι ανησυχίες σας θα επιλυθούν αν έχετε διπλούς λογαριασμούς Whatsapp στο κινητό σας;

Υπάρχουν τώρα διαθέσιμα τηλέφωνα Android με μια λειτουργία που ονομάζεται App twin και App Cloning. Όλοι οι μεγάλοι παίκτες στον κλάδο των κινητών τηλεφώνων περιλαμβάνουν αυτήν τη δυνατότητα στα κινητά τους. Η λειτουργία διπλής εφαρμογής σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα δίδυμο ή κλώνο της υπάρχουσας εφαρμογής. Μπορείτε να εγκαταστήσετε μια άλλη εφαρμογή Whatsapp χρησιμοποιώντας την.

Διπλή εγκατάσταση εφαρμογής Whatsapp

Βήμα 1: Εγκαταστήστε τον λογαριασμό Whatsapp από το google play store, ολοκληρώστε τη διαδικασία εγγραφής. Εάν έχετε ήδη WhatsApp στο κινητό σας, προχωρήστε απευθείας από το βήμα 2.

Βήμα 2: Ανοίξτε τις ρυθμίσεις ή το σύμβολο με το γρανάζι που υπάρχει στο επάνω μέρος της εναλλαγής ειδοποιήσεων. Στη συνέχεια, αναζητήστε το App Clone ή το Dual App ή το App Twin και, στη συνέχεια, πατήστε σε αυτό.

Βήμα 3: Μόλις το πατήσετε, θα δείτε τη λίστα των εφαρμογών που μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε εφαρμογή, σε αυτήν την περίπτωση, Whatsapp και στη συνέχεια να την εγκαταστήσετε.

Βήμα 4: Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία εγκατάστασης, κάντε κλικ στο Συμφωνώ και συνεχίστε για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία εγκατάστασης.

Βήμα 5: Εγγραφείτε με τον δευτερεύοντα αριθμό σας και, στη συνέχεια, είστε έτοιμοι να χρησιμοποιήσετε δύο λογαριασμούς Whatsapp σε ένα μόνο smartphone.

Εφαρμογές στο Google ή το apple store

Εάν ο κατασκευαστής του κινητού σας δεν προσφέρει λειτουργίες όπως το App twin, δεν χρειάζεται να αγχώνεστε, μπορείτε να κάνετε λήψη ή εγκατάσταση της εφαρμογής παράλληλου χώρου. Μόλις εγκαταστήσετε την εφαρμογή, μπορείτε εύκολα να κατεβάσετε μια άλλη εφαρμογή Whatsapp και να απολαύσετε διπλό λογαριασμό Whatsapp. Αυτή η εφαρμογή είναι διαθέσιμη τόσο για Android όσο και για iOS.

Πολλαπλοί Χρήστες

Για εγκατάσταση διπλής εφαρμογήςΜπορείτε απλώς να δημιουργήσετε και να προσθέσετε πολλαπλά προφίλ χρήστη στο τηλέφωνό σας. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να εγκαταστήσετε το Whatsapp ως επισκέπτης.

Βήμα 1: Μεταβείτε στις ρυθμίσεις ή κάντε κλικ στο εικονίδιο χρήστη στη γραμμή ειδοποιήσεων.

Βήμα 2: Κάντε κλικ στο εικονίδιο χρήστη και, στη συνέχεια, πατήστε στο Προσθήκη επισκέπτη ή προσθήκη χρήστη.

Βήμα 3: Δημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό χρήστη και ολοκληρώστε τη ρύθμιση του προφίλ.

Βήμα 4: Μόλις μεταβείτε στο νέο προφίλ χρήστη, θα συναντήσετε όλο το νέο περιβάλλον χρήστη με όλες τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις σας.

Βήμα 5: Κατεβάστε το Whatsapp από το play store, μόλις εγκατασταθεί η εφαρμογή, καταχωρήστε τον άλλο αριθμό του κινητού σας και απολαύστε τη χαρά να έχετε δύο εφαρμογές Whatsapp σε ένα κινητό.

συμπέρασμα

Το Whatsapp είναι πλέον μια απαραίτητη εφαρμογή στα κινητά όλων των ανθρώπων. Σας παρέχει πολλές δυνατότητες που καθιστούν εύκολη και διασκεδαστική την επικοινωνία. Μπορείτε να συνδεθείτε με την οικογένεια και τους φίλους σας σε τακτική βάση. Ωστόσο, μπορείτε να το εγκαταστήσετε μόνο μία φορά στο τηλέφωνό σας, το οποίο μπορεί να είναι πάρτι σε περίπτωση που θέλετε να έχετε δύο λογαριασμούς Whatsapp.

Το να έχεις δύο Whatsapp σε ένα κινητό είναι σίγουρα ωφέλιμο και κάνει την επικοινωνία, ακόμα περισσότερο, πιο εύκολη και καλύτερη. Για τις επιχειρήσεις, το WhatsApp έχει διευκολύνει την επικοινωνία εντός και εκτός της εταιρείας. Έτσι, η ύπαρξη διπλού λογαριασμού Whatsapp στο κινητό μπορεί πραγματικά να τους βοηθήσει στην καλύτερη επικοινωνία με πελάτες και συναδέλφους. Ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες και απολαύστε τη χρήση διπλών λογαριασμών Whatsapp σε ένα μόνο τηλέφωνο.