Πώς να τραβήξετε στιγμιότυπα οθόνης στο Google Chrome

Υπάρχουν φορές που χρειάζεται να τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης μιας ιστοσελίδας, αλλά το google chrome δεν έχει ακόμη αναπτύξει μια δυνατότητα που σας επιτρέπει να τραβάτε στιγμιότυπα οθόνης απευθείας από το πρόγραμμα περιήγησης.

Ωστόσο, ο Firefox είναι ένα βήμα μπροστά από την Google σε αυτό, έχει μια δυνατότητα που σας επιτρέπει να τραβάτε εκπληκτικά στιγμιότυπα οθόνης. Ίσως στο μέλλον η Google μπορεί επίσης να βρει μια δική της λειτουργία λήψης οθόνης, μέχρι τότε θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε τις επόμενες καλύτερες εναλλακτικές για τη λήψη στιγμιότυπων οθόνης από το πρόγραμμα περιήγησης chrome.

Κατά την περιήγησή σας στο Google, ενδέχεται να βρείτε χρήσιμες ή ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Θα θέλατε να τραβήξετε, επομένως, εδώ είναι μερικές μέθοδοι για τη λήψη στιγμιότυπων οθόνης στο Google.

Επιφάνεια εργασίας

Μπορείτε να τραβήξετε στιγμιότυπα οθόνης χρησιμοποιώντας την ενσωματωμένη λειτουργία της επιφάνειας εργασίας σας. Με αυτό, μπορείτε να τραβήξετε στιγμιότυπο οθόνης εύκολα και γρήγορα χωρίς καμία διακοπή στην εργασία σας τόσο σε Windows όσο και σε Mac.

Βήμα 1: Ανοίξτε το Google chrome στον επιτραπέζιο ή φορητό υπολογιστή σας.

Βήμα 2: Ανοίξτε τον ιστότοπο ή τη σελίδα που θέλετε να τραβήξετε το στιγμιότυπο οθόνης.

Βήμα 3: Κάντε κλικ στη σάρωση εκτύπωσης (Prt Sc SysRq στον φορητό υπολογιστή σας) και το στιγμιότυπο οθόνης σας καταγράφεται.

Βήμα 4: Αυτό το στιγμιότυπο οθόνης αποθηκεύεται σε εικόνες στον εξερευνητή αρχείων σας.

Προσθήκη επεκτάσεων

Μπορείτε επίσης να τραβήξετε στιγμιότυπα οθόνης προσθέτοντας εφαρμογές λήψης στιγμιότυπων οθόνης ως επεκτάσεις στο πρόγραμμα περιήγησής σας Google. Υπάρχουν τόσες πολλές διαθέσιμες εφαρμογές στο play store.

Βήμα 1: Ανοίξτε το κατάστημα στο google και κάντε κλικ στις εφαρμογές λήψης στιγμιότυπου οθόνης. Θα βρείτε πολλές εφαρμογές.

Βήμα 2: Επιλέξτε μια εφαρμογή που έχει καλές αξιολογήσεις και κριτικές και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην προσθήκη ως επέκταση στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

Βήμα 3: Μόλις προστεθεί η εφαρμογή ως επέκταση, επισκεφτείτε τον ιστότοπο ή τη σελίδα που θέλετε να τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης. Και απλώς κάντε κλικ στο εικονίδιο της εφαρμογής που υπάρχει στη δεξιά πλευρά της γραμμής URL.

Βήμα 4: Κάντε κλικ σε αυτό, τραβήξτε το στιγμιότυπο οθόνης και κατεβάστε το στον επιτραπέζιο ή φορητό υπολογιστή σας σε όποια ποιότητα θέλετε, π.χ. PNG, JPG ή κ.λπ.

Κινητό

Καθώς η λήψη στιγμιότυπων οθόνης από κινητά είναι ακόμα πιο εύκολη από ό,τι φαντάζεστε, τα περισσότερα κινητά διαθέτουν ενσωματωμένες λειτουργίες λήψης στιγμιότυπων οθόνης, επομένως είναι εύκολη και γρήγορη. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη δυνατότητα ή μπορείτε να κάνετε λήψη μιας εφαρμογής χρησιμοποιώντας το Play Store και να τραβήξετε το στιγμιότυπο οθόνης σας χρησιμοποιώντας αυτήν την εφαρμογή.

Συνήθως, θα βρείτε το πρόγραμμα λήψης στιγμιότυπων οθόνης στην εναλλαγή ειδοποιήσεων. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφτείτε τον ιστότοπο ή τη σελίδα που θέλετε να τραβήξετε και να τραβήξετε το κουμπί εναλλαγής ειδοποιήσεων προς τα κάτω, να κάνετε κλικ σε αυτό το εικονίδιο λήψης στιγμιότυπου οθόνης και το στιγμιότυπο οθόνης σας αποθηκεύεται στη συλλογή σας.

Σταδιακά

Βήμα 1: Ανοίξτε το Google στο κινητό σας.

Βήμα 2: Επισκεφτείτε τη σελίδα που θέλετε να τραβήξετε, τραβήξτε προς τα κάτω την εναλλαγή ειδοποιήσεων και κάντε κλικ στο εικονίδιο λήψης στιγμιότυπου οθόνης.

Βήμα 3: Και το στιγμιότυπο οθόνης αποθηκεύτηκε με επιτυχία στη συλλογή σας.

Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε μια εφαρμογή από το play store και πριν την εγκαταστήσετε να ελέγξετε τις κριτικές και τις αξιολογήσεις των χρηστών. Μόλις βρείτε μια εφαρμογή που σημειώνει το πλαίσιο για εσάς. Απλώς κάντε κλικ στην εγκατάσταση και κατεβάστε την εφαρμογή. Μόλις ολοκληρωθούν όλα τα login/εγγραφές. Απλώς χρησιμοποιήστε την εφαρμογή για να τραβήξετε στιγμιότυπα οθόνης από το google οποιασδήποτε σελίδας ή ιστότοπου ή εικόνας θέλετε.

συμπέρασμα

Παλαιότερα γράφατε οποιεσδήποτε πληροφορίες θεωρούσατε σημαντικές, αλλά τώρα οι άνθρωποι πιστεύουν στην έξυπνη εργασία και στην εκτέλεση της εργασίας γρήγορα. Καθώς έχετε τόσα πολλά να κάνετε, μπορείτε να αφιερώσετε όλο τον χρόνο σας σε τέτοιες απλές δουλειές. Έτσι, οι άνθρωποι παίρνουν τώρα στιγμιότυπα οθόνης από όλες τις πληροφορίες που θεωρούν σημαντικές αντί να τις γράφουν.

Αυτά τα στιγμιότυπα οθόνης αποθηκεύονται στο κινητό ή το φορητό υπολογιστή ή τον επιτραπέζιο υπολογιστή σας. Έτσι μπορούν να αναφέρονται σε αυτά στο μέλλον. Καθώς οι χρήστες χρησιμοποιούν το google για να κάνουν πρόγραμμα περιήγησης, μπορεί να θέλουν να τραβήξουν ένα στιγμιότυπο οθόνης μιας σελίδας που βρήκαν ενδιαφέρουσα ή χρήσιμη. Καθώς το πρόγραμμα περιήγησης Google δεν διαθέτει λειτουργία στιγμιότυπου οθόνης. Επομένως, χρησιμοποιήστε τις συμβουλές που παρέχονται παραπάνω για να τραβήξετε στιγμιότυπα οθόνης στο Google Chrome.