Σημασία Διαχείρισης Άνθρακα – Έγγραφο πραγματικότητας

Στον κόσμο σήμερα, οι επιχειρήσεις θέλουν να συμμετέχουν στην εταιρική κοινωνική ευθύνη (ΕΚΕ) για διάφορους λόγους, κάτι που είναι καλό σημάδι για την επίτευξη στόχων βιώσιμης ανάπτυξης. Οι εκπομπές άνθρακα έχουν ποικίλες επιπτώσεις στο περιβάλλον, τις επιχειρήσεις και τα οικονομικά. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να παίρνετε προϊόντα άνθρακα Pacific Coast Carbon LLC. Καθώς οι περισσότερες εταιρείες εκτιμούν τη σημασία της διαχείρισης των εκπομπών άνθρακα, το παγκόσμιο κλίμα αλλάζει αργά.

Χάρη σε τέτοιες προσπάθειες, οι επιχειρήσεις αποδίδουν καλά και γι’ αυτό είναι απαραίτητο να εφαρμόζουμε λύσεις διαχείρισης άνθρακα.

Για να συνεισφέρετε σε ένα σύστημα φιλικό προς το περιβάλλον

Αρκετές επιχειρήσεις δραστηριοποιούνται στη μείωση των εκπομπών άνθρακα για τη διασφάλιση της προστασίας του περιβάλλοντος. Μια πιο πράσινη οικονομία είναι ο στόχος κάθε ιδιοκτήτη επιχείρησης. Οι περισσότερες εταιρείες συμμετέχουν σε δραστηριότητες Do Good που απαιτούν ένα καθαρότερο περιβάλλον. Μια επιχείρηση που στοχεύει να εμπλέξει το κοινό στην επίτευξη των περιβαλλοντικών στόχων της θα αυξήσει την αξιοπιστία της και θα επηρεάσει μια θετική αγοραστική δύναμη των πελατών – ένα πλεονέκτημα για αυτούς. Το κοινό έλκεται πάντα από περιβαλλοντικά συνειδητοποιημένες επιχειρήσεις και είναι πρόθυμο να δώσει πίσω στην κοινωνία μέσω της σωστής διαχείρισης του άνθρακα.

Μειωμένος επιχειρηματικός κίνδυνος

Μια επιχείρηση με περιβαλλοντική συνείδηση ​​έχει μεγάλες πιθανότητες να διακριθεί, σε αντίθεση με μια επιχείρηση που δεν παρακολουθεί τα ανθρακικά της αποτυπώματα. Ως ιδιοκτήτης επιχείρησης, η εταιρεία σας έχει σημαντική επιρροή εάν εφαρμόζετε αποτελεσματικά λύσεις εκπομπών άνθρακα. Το πώς οι καταναλωτές αντιλαμβάνονται την επιχείρησή σας, αισθάνονται και ανταποκρίνονται, θα καθορίσει πόσο καλά θα αποδώσετε. Το πόσο αφοσιωμένοι είστε στην επίτευξη ενός πιο πράσινου μέλλοντος θα επηρεάσει το πόσο μπορούν οι καταναλωτές σας να υποστηρίξουν την επιχείρησή σας.

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, το 56% των καταναλωτών είναι πρόθυμοι να προωθήσουν μια επιχείρηση που φροντίζει για τις εκπομπές άνθρακα. Επιπλέον, περισσότεροι άνθρωποι είναι πρόθυμοι να πληρώσουν επιπλέον για ένα προϊόν ή μια υπηρεσία που προωθεί ένα πιο πράσινο περιβάλλον.

Για συμμόρφωση με τη νομοθεσία και τους κανονισμούς για το κλίμα

Με περισσότερους από 1300 νόμους για το κλίμα σε όλο τον κόσμο, οι επιχειρήσεις μπορούν να τιμωρηθούν για μη συμμόρφωση με τους κανονισμούς του. Με πάνω από 70% αύξηση στον αριθμό των οργανισμών για την κλιματική αλλαγή από το 1990, υπάρχουν πολλοί νόμοι για το κλίμα που πρέπει να τηρούν οι επιχειρήσεις. διαφορετικά τους επιβάλλεται πρόστιμο. Σήμερα, οι εταιρείες πρέπει να τεκμηριώσουν τις προσπάθειές τους να μειώσουν τα αποτυπώματα άνθρακα για να συμμορφωθούν με τους νόμους για την κλιματική αλλαγή. Επομένως, οι επιχειρήσεις θα πρέπει να έχουν αποτελεσματικές λύσεις διαχείρισης άνθρακα.

Εξοικονομήσετε χρήματα

Ναι, η επιχείρησή σας μπορεί να εξοικονομήσει χρήματα παρακολουθώντας τις εκπομπές άνθρακα και προωθώντας ένα πιο πράσινο περιβάλλον. Η επιχείρησή σας πρέπει να περιγράψει τις περιβαλλοντικές στρατηγικές της και πώς σχεδιάζει να διαχειριστεί τον άνθρακα της.

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι με τους οποίους μια επιχείρηση μπορεί να μειώσει τις εκπομπές άνθρακα που περιλαμβάνει:

  • Μειώνοντας τις εκπομπές άνθρακα της επιχείρησής σας και το κόστος που σχετίζεται με τα επαγγελματικά ταξίδια
  • Ενημερώστε και εκπαιδεύστε τους υπαλλήλους της επιχείρησής σας σχετικά με τη σημασία της διαχείρισης του άνθρακα για το περιβάλλον και την επιχείρηση
  • Αξιοποίηση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας
  • Εφαρμογή στρατηγικής μηδενικών αποβλήτων

Γενικά, η επιχείρησή σας θα πρέπει να επικεντρώνεται περισσότερο στη μείωση των λειτουργικών της εξόδων μειώνοντας την κατανάλωση ενέργειας και εξοικονομώντας χρήματα. Μπορεί να μην δείξει αποτελέσματα βραχυπρόθεσμα, αλλά θα ωφελήσει σημαντικά την επιχείρησή σας μακροπρόθεσμα.

Προσέλκυση επενδυτών

Οι περισσότεροι, αν όχι όλοι οι επενδυτές, ενδιαφέρονται να μάθουν πώς η εταιρεία ή η start-up σας χειρίζεται τα αποτυπώματα άνθρακα. Η στρατηγική της εργασίας προς μια πιο πράσινη οικονομία επηρεάζει τους καταναλωτές και προσελκύει επενδυτές που θα ενισχύσουν τον οργανισμό σας. Όπως λέει ένας από τους ειδικούς των επιχειρήσεων, μια επένδυση 1% από έναν επενδυτή ισούται με το 1% των εκπομπών άνθρακα της επιχείρησής σας. Αυτό δείχνει πόσο σημαντικό είναι για τον οργανισμό σας να επενδύει στη διαχείριση των εκπομπών άνθρακα. Είτε χρειάζεστε επενδυτές είτε όχι, η ρύθμιση των εκπομπών άνθρακα θα ενισχύσει την επωνυμία σας και θα προωθήσει ένα περιβάλλον χωρίς άνθρακα.

Διατηρήστε τη βάση πελατών σας

Όποιο είδος οργανισμού και αν είναι η επιχείρησή σας, θα πρέπει να παίζει ρόλο στην προώθηση μιας πιο πράσινης οικονομίας. Καθώς ο χρόνος τρέχει, όλο και περισσότεροι καταναλωτές ενημερώνονται για τη σημασία της διαχείρισης του άνθρακα και εάν η εταιρεία σας δεν έχει συμμορφωθεί με τους νόμους για το κλίμα, θα χάσετε πελάτες.

Οι περισσότεροι καταναλωτές ανησυχούν για τις αγαπημένες τους μάρκες και για το πώς θα απαλλαγούν από τα αποτυπώματα άνθρακα. Σύμφωνα με την έρευνα που διεξήχθη από το carbon Trust, οι καταναλωτές είναι πρόθυμοι να επενδύσουν χρήματα σε μάρκες που συμμορφώνονται με την παρακολούθηση του αποτυπώματος άνθρακα των προϊόντων και των υπηρεσιών τους. Φροντίστε να μιλήσετε με έναν έμπειρο επαγγελματία που καταλαβαίνει τα προϊόντα άνθρακα. Για να παραμείνει ο οργανισμός σας στο ίδιο επίπεδο με τους υπόλοιπους, πρέπει να διασφαλίσετε ότι έχετε προετοιμάσει τρόπους παρακολούθησης και διαχείρισης των αποτυπωμάτων άνθρακα των προϊόντων ή των υπηρεσιών σας. Επιπλέον, ενημερώστε τους καταναλωτές για τις δραστηριότητες στις οποίες συμμετέχετε και ζητήστε τους να συμμετάσχουν εάν ενδιαφέρονται.