Συμβουλές ειδικών για την κοπή ενός ψεύτικο γεράκι

Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι για να διαμορφώσετε ένα ψεύτικο γεράκι και μπορεί να είναι μια υπέροχη εμφάνιση τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες. Αν θέλετε να δοκιμάσετε αυτό το δημοφιλές χτένισμα, αλλά δεν είστε σίγουροι από πού να ξεκινήσετε, αυτό το άρθρο σας καλύπτει. Αυτή η ανάρτηση ιστολογίου θα συζητήσει τα βασικά της κοπής ενός ψεύτικο γεράκι, καθώς και μερικές συμβουλές για το στυλ του. Διαβάστε παρακάτω για να ξεκινήσετε.

Πάρτε τον σωστό εξοπλισμό

Ένα από τα πρώτα πράγματα που πρέπει να κάνετε όταν κόβετε ένα ψεύτικο γεράκι είναι να βεβαιωθείτε ότι έχετε τα σωστά εργαλεία. Οι επαγγελματίες κουρείς πίσω Bookofbarbering.com προτείνουμε να έχετε ένα ψαλίδι καλής ποιότητας και κουρευτική μηχανή. Το ψαλίδι θα χρησιμοποιηθεί για να κόψετε τα πλαϊνά των μαλλιών σας, ενώ η κουρευτική μηχανή θα χρησιμοποιηθεί για να δημιουργήσει τη λωρίδα που μοιάζει με Mohawk στο κέντρο. Μπορεί επίσης να θέλετε να επενδύσετε σε κάποιο τζελ μαλλιών ή πομάδα για να βοηθήσετε το στυλ της νέας σας εμφάνισης. Όσο το δυνατόν περισσότερο, επιλέξτε προϊόντα με βάση το νερό και χωρίς αλκοόλ, καθώς αυτά θα στεγνώσουν λιγότερο τα μαλλιά σας.

Ξεκινήστε με καθαρά, στεγνά μαλλιά

Είναι πάντα καλύτερο να ξεκινάτε με καθαρά, στεγνά μαλλιά όταν κόβετε ένα ψεύτικο γεράκι. Αυτό θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε μια πιο ακριβή ιδέα για το πώς θα φαίνεται το κούρεμά σας μόλις τελειώσει. Εάν τα μαλλιά σας είναι βρεγμένα, θα είναι πιο δύσκολο να δείτε πού πρέπει να κάνετε τα κοψίματά σας. Σε αυτή την περίπτωση, είναι εύκολο να καταλήξετε με ανομοιόμορφες πλευρές που δεν θέλετε. Προς την καθαρίστε τα μαλλιά σας, απλά πλύντε το με το κανονικό σας σαμπουάν και conditioner. Στεγνώστε το με μια πετσέτα και μετά χτενίστε το για να αφαιρέσετε τυχόν μπερδέματα. Μόλις στεγνώσει, χτενίστε το κατευθείαν μακριά από το πρόσωπό σας.

Χωρίστε τα μαλλιά σας στη μέση

Ένα από τα πιο σημαντικά βήματα για να κόψετε ένα ψεύτικο γεράκι είναι να χωρίσετε τα μαλλιά σας στη μέση. Αυτό θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μια ομοιόμορφη λωρίδα Mohawk στο κέντρο του κεφαλιού σας. Για να το κάνετε αυτό, ξεκινήστε από χτενίζοντας τα μαλλιά σας κατευθείαν μακριά από το πρόσωπό σας. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε μια χτένα με λεπτά δόντια για να δημιουργήσετε ένα ακριβές τμήμα κάτω από το κέντρο του κεφαλιού σας. Μόλις βάλετε το μέρος σας στη θέση του, χρησιμοποιήστε λίγο τζελ μαλλιών ή πομάδα για να το γλιστρήσετε και να το κρατήσετε στη θέση του.

Ξεκινήστε κόβοντας τα πλαϊνά

Μόλις βάλετε το μεσαίο σας μέρος στη θέση του, ήρθε η ώρα να αρχίσετε να κόβετε τα πλαϊνά των μαλλιών σας. Το πρώτο βήμα είναι να κόψετε τα πλαϊνά των μαλλιών σας. Ανάλογα με το πόσο κοντά θέλετε να είναι τα μαλλιά σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είτε ψαλίδι είτε κουρευτική μηχανή. Εάν χρησιμοποιείτε ψαλίδι, ξεκινήστε κρατώντας το οριζόντια και τομή από κάθε υπερβολικό μήκος. Φροντίστε να κόβετε αργά και προσεκτικά για να αποφύγετε τυχόν λάθη. Εάν χρησιμοποιείτε κουρευτική μηχανή, ξεκινήστε με το μεγαλύτερο προστατευτικό και κατεβείτε μέχρι να αποκτήσετε το επιθυμητό μήκος. Αφού κόψετε τα πλαϊνά, ήρθε η ώρα να προχωρήσετε στο πίσω μέρος.

Υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να έχετε κατά νου όταν κόβετε ένα ψεύτικο γεράκι. Πρώτα, βεβαιωθείτε ότι έχετε τα σωστά εργαλεία. Δεύτερον, ξεκινήστε με καθαρά, στεγνά μαλλιά. Τρίτον, χώρισε τα μαλλιά σου στη μέση. Και τέταρτον, κόψτε τα πλαϊνά των μαλλιών σας. Έχοντας αυτές τις συμβουλές κατά νου, θα είστε σε θέση να πετύχετε το τέλειο ψεύτικο γεράκι σε χρόνο μηδέν. Προχωρήστε λοιπόν και δοκιμάστε το! Μπορεί απλώς να εκπλαγείτε με το πόσο ωραία φαίνεστε.