Τέσσερις παράγοντες επιτυχίας για την επιχειρηματική ευφυΐα

Η σωστή μεθοδολογία και τα σωστά μέσα – συμβουλές κοινής λογικής για ρυθμίσεις επιχειρηματικής γνώσης. Το Business Intelligence (BI) χρειάζεται μια λογική διαδικασία, θα πρέπει να ευθυγραμμίζεται με τους επιχειρηματικούς στόχους, τις απαιτήσεις για την ενοποίηση των ικανοτήτων IT και ειδικών και να εκτελείται λίγο-λίγο. Οι συσκευές BI δομούν τον τεχνικό λόγο για τη δημιουργία μιας εστιακής και ισχυρής σκηνής με ενιαία, ομοιόμορφα βασικά στοιχεία για κανονικοποιημένες και ηλεκτρονικές αποκαλυπτικές και προσαρμόσιμες και εύχρηστες διαδικασίες BI.

Το BI And The Problem With The Infancy

Η επιχειρηματική περιοχή Α εργάζεται με κανονικοποιημένα βασικά στοιχεία για μεγάλο χρονικό διάστημα και χρησιμοποιεί σύγχρονες συσκευές επιχειρηματικής πληροφόρησης για αξιολογήσεις που προωθούν την εσωτερική λεπτομέρεια. Οι επιχειρηματικές περιοχές Β και Γ, πάλι, απέχουν πολύ από αυτό το σημείο: οι βασικοί δείκτες εκτέλεσης (KPI) αξιολογούνται εκεί με ένα φύλλο τήρησης λογιστικών βιβλίων ή μια ρύθμιση συνόλου δεδομένων που έχει κατασκευαστεί από μόνος του. Θα ψάχνετε ατελείωτα για συγκροτημένες, ομοιόμορφες έννοιες μοντέλων πληροφοριών, κύκλων και περιεχομένου.

Η αλληλογραφία μεταξύ της ένωσης πληροφορικής και των τμημάτων είναι επίσης ενοχλητική επειδή γενικά θεωρείται ένα νηφάλιο έργο πληροφορικής. Αυτό το κατασκευασμένο μοντέλο δείχνει: Εάν δεν υπάρχει τεχνική τεράστιας BI, η κανονικοποίηση της αποκάλυψης και της σκηνής BI θα παραμείνει στα πρώτα της στάδια.

Προσδιορίστε το επίπεδο ωριμότητας BI

Ένα σκληρό φως της δημοσιότητας περιγράφει γόνιμες κινητοποιήσεις BI για τους επιχειρηματικούς στόχους του οργανισμού, τις επιχειρηματικές διαδικασίες και τις εξειδικευμένες προϋποθέσεις των πελατών. Μια έρευνα ως έχει εκ των προτέρων αποφασίζει το επίπεδο ανάπτυξης BI, το οποίο συμπληρώνει ως διασφάλιση περιοχής και επιλέγει το άλλο σύστημα: την προετοιμασία και το νόημα των καθορισμένων βασικών στόχων και τις σκόπιμες ιδιότητες​και τις αντικειμενικές λεπτομέρειες , για παράδειγμα, το αναμενόμενο επιχειρηματικό όφελος. Επιπλέον, επιλέγονται τα ζωτικής σημασίας όργανα BI και γίνεται ένας οδηγός με τα υποέργα. Η εκτέλεση θα γίνει σταδιακά.

Βασικοί στόχοι, για παράδειγμα, η ομαλοποίηση της σκηνής BI ή ο εξορθολογισμός των χρόνων αντίδρασης, πραγματοποιούνται σε υποέργα, όπως υποδεικνύεται από την ανάγκη τους. Είναι σημαντικό η διοίκηση να υποστηρίζει την δέσμευση του BI και τα τμήματα και οι ενώσεις πληροφορικής να συνεργάζονται στενά. Με αυτόν τον τρόπο, είναι συνετό να συσκευάζονται οι ικανότητες σε μια διυπηρεσιακή ομάδα που επιχειρεί να κάνει τη δέουσα, να κατευθύνει και να εκτελεί βασικούς στόχους σε κοινή προσπάθεια με τον οργανισμό τα στελέχη και να ελέγχει τη συνέπεια.

Συμμετοχή χρηστών από την αρχή

Αυτή η ομάδα εργασιών ασχολείται επίσης με την αποτελεσματική χρήση των νέων καινοτομιών BI και το σχέδιο και την εκτέλεση του αποθέματος εστιακών πληροφοριών. Ας υποθέσουμε ότι η σημαντική τεχνογνωσία δεν είναι προσβάσιμη στο εσωτερικό. Ένας ολοκληρωμένος και εξοπλισμένος συνεργάτης ειδικών πληροφορικής, για παράδειγμα, η insight AG, μπορεί να λάβει συμβουλές, διασφαλίζοντας την ανταλλαγή των απαιτούμενων πληροφοριών. Οι μελλοντικοί πελάτες θα πρέπει να ασχολούνται με την εργασία από την αρχή και να εξετάζουν τη διευθέτηση BI σε μια αρχική φάση χρησιμοποιώντας ένα μοντέλο. Αυτή και η πρόσθετη εσωτερική διαφήμιση προσθέτουν στη διευρυνόμενη αναγνώριση του έργου BI.

Η ενσωματωμένη πλατφόρμα BI παρέχει ορατότητα 360 μοιρών

Ένα εστιακό, συντονισμένο αποκαλυπτικό στάδιο διαμορφώνει τον τεχνικό λόγο για ένα προβλέψιμο σύνολο δεδομένων, κανονικοποιημένα βασικά στοιχεία και διαδικασίες έρευνας και ηλεκτρονικές εξετάσεις. Σε αυτήν την προϋπόθεση, μπορεί να γίνει μια πολύ χρήσιμη προβολή 360 μοιρών. Για παράδειγμα, με μια πλήρη προοπτική για έναν μοναδικό πελάτη, εμφανίζονται οι KPI κατόπιν αιτήματος συμπεριφορά, η εκτίμηση του πελάτη, η συμπεριφορά δόσεων και οι αποδόσεις, παρά τις προβλέψεις μάρκετινγκ και τις δυνατότητες πολλαπλών και ανοδικών πωλήσεων.

Όπως αυτό, οι ειδικοί και οι ηγέτες του θέματος λαμβάνουν όλα τα σημαντικά δεδομένα που χρειάζονται για να κάνουν καθιερωμένες, μελλοντικές επιλογές και να αξιοποιήσουν τις ανοιχτές πόρτες του δυναμικού της αγοράς. Κατά την επιλογή του BI και των εφαρμογών έρευνας, θα πρέπει να λαμβάνεται μέριμνα ώστε να διασφαλίζεται ότι εξαρτώνται από το επίπεδο ανάπτυξης BI και ταιριάζουν με συνέπεια στον τρέχοντα σχεδιασμό διευθέτησης IT. Οι απαντήσεις του SAP BusinessObjects για επιχειρηματική εικόνα είναι ιδιαίτερα λογικές για οργανισμούς που χρησιμοποιούν το SAP ERP και το SAP Business Warehouse.

Παρέχουν τρέχουσες και αυτόματες συσκευές για να ανακοινώνουν πολλές πληροφορίες και να ξεκαθαρίζουν παραγωγικά. Με τις Υπηρεσίες δεδομένων SAP BusinessObjects, η αφθονία των πληροφοριών μπορεί επίσης να ανακαλυφθεί σε μη δομημένες πληροφορίες από εσωτερικές πηγές, για παράδειγμα, μηνύματα, ηχογραφήσεις και επεξηγήσεις μέσω διαδικτυακών οργανισμών μέσων ενημέρωσης.

Οι χρήστες παίρνουν τα πράγματα στα χέρια τους

Ένας διαρκώς αυξανόμενος αριθμός πελατών χρειάζεται να κάνει, να ετοιμαστεί, να φωτογραφίσει και να αποκρυπτογραφήσει ελεύθερα τα ερωτήματά τους – τόσο στον χώρο εργασίας όσο και στο κινητό. Αυτό το μοτίβο για αυτοδιαχείριση BI εξετάζεται με εργαλεία όπως το SAP BusinessObjects Web Intelligence ή το SAP Lumira (προηγουμένως SAP Visual Intelligence). Παρόλα αυτά, η εξέταση πληροφοριών αναμορφώνεται πραγματικά με τη χρήση μιας εφαρμογής στη μνήμη όπως το SAP HANA. Οι πελάτες μπορούν να κάνουν ειδικά καθορισμένες έρευνες στο επίπεδο αρχείου πληροφοριών ERP με αυτό το προϊόν – αυτόνομα και προοδευτικά.

Ταχύτερη είσοδος στο BI με βέλτιστες πρακτικές

Δεν είναι εξαιρετικό για μεσαίου μεγέθους ή τεράστιους οργανισμούς να αποφεύγουν την αγορά μιας εξαντλητικής σουίτας BI υπό το φως των απαγορευτικών οικονομικών σχεδίων πληροφορικής ή της απουσίας εσωτερικών περιουσιακών στοιχείων. Για να ικανοποιήσουν, σε κάθε περίπτωση, σαφείς αποκαλυπτικές ανάγκες, αυτοί οι οργανισμοί αναζητούν ένα σύντομο και μέτριο τμήμα στον κόσμο της ΒΙ.

Αυτή η είσοδος από την «άποψη βάσης προς τα πάνω» προσφέρεται, για παράδειγμα, από τις δέσμες σταθερού κόστους που βασίζονται στο SAP, προκαθορισμένες δέσμες βέλτιστων πρακτικών. Σουίτα χορηγών από τη insight. Δίνουν κανονικοποιημένες αναφορές σε βασικά στοιχεία από προσφορές και αγορές, HR ή πίσω και μπορούν να πραγματοποιηθούν και να χρησιμοποιηθούν επωφελώς σύντομα. Δεδομένου ότι μπορούν επίσης να επεκταθούν επιδέξια με επιπλέον χωρητικότητες, δομούν το καλύτερο στάδιο έναρξης για ένα γενικό έργο BI.