Τα καλύτερα αθλήματα στις ΗΠΑ για να επενδύσετε;

Ποδόσφαιρο

Δεν είναι μυστικό ότι ο αθλητισμός είναι μια μεγάλη επιχείρηση στις ΗΠΑ. Από το NFL έως το Major League Baseball, υπάρχουν αμέτρητες ευκαιρίες για οπαδούς και επενδυτές να εμπλακούν στη δράση. Ωστόσο, με τόσα πολλά διαφορετικά πρωταθλήματα και ομάδες, μπορεί να είναι δύσκολο να γνωρίζουμε ποια αθλήματα προσφέρουν τις καλύτερες ευκαιρίες για απόδοση επένδυσης. Αυτή η ανάρτηση ιστολογίου εξετάζει μερικά από τα πιο δημοφιλή αθλήματα στην Αμερική και επισημαίνει γιατί αξίζει να επενδύσετε σε αυτά. Μείνετε συντονισμένοι.

Ποδόσφαιρο

Όταν πρόκειται για αμερικανικά αθλήματα, το ποδόσφαιρο είναι βασιλιάς. Κάθε χρόνο η Κυριακή του Superbowl είναι μια από τις μεγαλύτερες βραδιές στην τηλεόραση και για καλό λόγο. Οι Αμερικανοί λατρεύουν να παρακολουθούν τη δράση στο γήπεδο, καθώς οι αγαπημένες τους ομάδες μάχονται για να υπερηφανεύονται.

Οι τεράστιες βάσεις φιλάθλων είναι επίσης αυτό που κάνει το ποδόσφαιρο ιδιαίτερα ελκυστικό για τους επενδυτές. Όχι μόνο υπάρχουν πολλοί θαυμαστές στους οποίους μπορείς να προσελκύσεις, αλλά η αφοσίωση στην επωνυμία είναι επίσης μια ενδιαφέρουσα επενδυτική προοπτική. Οι περισσότεροι από τους ανθρώπους θα ξοδέψουν ένα σημαντικό ποσό από το διαθέσιμο εισόδημά τους σε ρούχα και άλλα είδη NFL μόνο και μόνο επειδή υποστηρίζουν την ομάδα.

Ποδόσφαιρο

Πολλοί λάτρεις του ποδοσφαίρου στρέφονται στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο ή το ποδόσφαιρο ως το άθλημα που προτιμούν να παρακολουθήσουν. Ειδικά με τις πρόσφατες επιτυχίες της εθνικής ομάδας γυναικών των Ηνωμένων Πολιτειών στο Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών, το ενδιαφέρον για το pro-soccer είναι στο υψηλότερο σημείο όλων των εποχών.

Μπέιζμπολ

Όπως το ποδόσφαιρο, έτσι και το μπέιζμπολ είναι ένα άθλημα γεμάτο ιστορία και παράδοση. Πολλοί λένε ότι είναι το χόμπι της Αμερικής λόγω των ισχυρών δεσμών με την ιστορία του έθνους και του πόσο έχει επηρεάσει τον πολιτισμό μας. Παραμένει επίσης εξαιρετικά δημοφιλές μέχρι σήμερα με πολλούς Αμερικανούς, τόσο ως άθλημα συμμετεχόντων όσο και ως εκδήλωση θεατών.

Όσον αφορά τις επενδύσεις, το μπέιζμπολ είναι μια άλλη δυνατή επιλογή. Οι οπαδοί θα αγοράζουν αντικείμενα όπως φανέλες και άλλα ρούχα που σχετίζονται με την ομάδα και τα εισιτήρια για αγώνες είναι επίσης μια καλή επένδυση, καθώς τόσοι πολλοί άνθρωποι απολαμβάνουν να παρακολουθούν τις πραγματικές εκδηλώσεις. Η τιμή του Εισιτήρια MLB παραμένει επίσης αρκετά συνεπής.

Μπάσκετ

Το μπάσκετ είναι ένα άλλο άθλημα που έχει αρκετά σκαμπανεβάσματα. Ωστόσο, το μπάσκετ παραμένει δημοφιλές για πολλούς Αμερικανούς που απολαμβάνουν να παίζουν ή να παρακολουθούν τον αγώνα όταν έχουν ελεύθερο χρόνο από το σχολείο ή τη δουλειά.

Η επένδυση στο μπάσκετ είναι ενδιαφέρουσα λόγω του πόσο μεγάλη είναι στην πραγματικότητα η βάση των φιλάθλων. Σήμερα, όλο και περισσότεροι άνθρωποι παρακολουθούν κολεγιακούς αγώνες για να δουν μελλοντικούς αστέρες προτού τα καταφέρουν στο ΝΒΑ. Καθώς η δημοτικότητα συνεχίζει να αυξάνεται, ίσως αξίζει να αναζητήσετε επενδυτικές ευκαιρίες σε αυτό το άθλημα, αν δεν το έχετε κάνει ήδη.

Τένις

Το τένις είναι ένα ακόμη άθλημα που έχει αυξηθεί πάρα πολύ σε δημοτικότητα με τα χρόνια. Χάρη σε ονόματα όπως η Serena και η Venus Williams, περισσότεροι άνθρωποι από ποτέ ασχολούνται με το τένις ως άθλημα.

Η επένδυση στο τένις μοιάζει πολύ με την επένδυση στο μπάσκετ για έναν απλό λόγο: και τα δύο αθλήματα έχουν βάσεις θαυμαστών διάσπαρτες σε όλη τη χώρα. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει μια αρκετά ομοιόμορφη κατανομή του μεριδίου αγοράς. Καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι αρχίζουν να παίζουν τένις, μπορείτε να περιμένετε ότι η δημοτικότητά του θα αντικατοπτρίζεται τόσο στα νούμερα τηλεθέασης όσο και στις οικονομικές ευκαιρίες.