Τα καλύτερα παπούτσια για να φορέσετε με τζιν

Εδώ και πολλά χρόνια, τα τζιν έχουν γίνει ένα αναντικατάστατο αντικείμενο αποθήκευσης. Ποιο άτομο γνωρίζετε που δεν έχει τουλάχιστον ένα ζευγάρι τζιν; Μπορείτε να τα εντοπίσετε σε οποιονδήποτε τύπο αλυσίδων καταστημάτων, επιπλέον του ότι φτιάχνονται από εκατοντάδες διαφορετικά ονόματα εμπορικών σημάτων σε κάθε συντελεστή τιμής που μπορείτε να φανταστείτε. Συμφωνώ να στοιχηματίσω ότι θα ανακαλύψετε μόνοι σας ότι βάζετε μπλε τζιν αρκετά γενικά, σωστά; Αυτό δεδομένου ότι είναι χρήσιμα σαν να είναι μια σειρά από διάφορα άλλα είδη ενδυμάτων. Δεν είναι μόνο για απερίσκεπτα Σάββατα. Με εξαίρεση τις εξαιρετικά επίσημες εκδηλώσεις, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε παντελόνια σχεδόν οπουδήποτε. Τα μυστικά για να τα κάνετε συνεχώς να φαίνονται ιδανικά είναι να τα ενσωματώσετε με τον σωστό τύπο εκτέλεση κριτικών.

Ένα στοιχείο για την αναζήτηση παπουτσιών και τζιν που λειτουργούν καλά μεταξύ τους είναι να αναγνωρίσετε ότι μπορεί να ζητήσετε τη δέσμευση να συνδυάσετε ένα συγκεκριμένο είδος μπλουζ τζιν με ένα συγκεκριμένο είδος υποδημάτων. Για παράδειγμα, ένα παντελόνι που είναι πολύ μακρύτερο σε διάσταση μπορεί να ταιριάζει απόλυτα με μπότες που έχουν χοντρό μονό καθώς και μικρό τακούνι. Ωστόσο, σίγουρα θα έσερναν το έδαφος με παπούτσια τένις. Τα μοντέρνα λεπτά τζιν είναι πιο πιθανό να δείχνουν καλύτερα με παπούτσια τένις με ψηλά κορυφαία παπούτσια σε αντίθεση με ένα loafer. Έτσι, εάν η γκαρνταρόμπα σας αποτελείται από μια σειρά από διάφορες διατάξεις παντελονιών, θα τα πάτε καλά και με πολλά σχέδια υποδημάτων.

Τούτου λεχθέντος, η επιλογή μου για τζιν είναι ένα σετ από σκούρα τζιν ίσια τζιν με καφέ brogue oxfords από σουέντ ή φυσικό δέρμα. Το καφέ όπως και το μπλε είναι ένα παραδοσιακό ζευγάρι. Για ένα υπέροχο casual look της Παρασκευής, συνδυάστε αυτά τα 2 αντικείμενα με ένα μπλουζάκι με μπλε κουμπί, ένα γιλέκο από λευκό κόκκινο κρασί, μαζί με μια καμήλα που δείχνει το επίπεδο εργασίας. Τα σκουρόχρωμα παντελόνια είναι συνήθως πιο κομψά, επομένως ανεξάρτητα από το μπλουζάκι που βάζετε, τα σκούρα μπλουζ τζιν μαζί με τα καφέ brogues αποτελούν το πλαίσιο για χαλαρά ρούχα, καθώς και επιπλέον αλλά ακόμα κομψή εμφάνιση. Ένα μεγάλο μπόνους με τους brogue oxfords είναι ότι το τα καλύτερα ανδρικά παπούτσια για τρέξιμο συνεργαστείτε με πολλά ρούχα εκτός από τζιν. Είναι αξιοσημείωτα για να τα χρησιμοποιήσετε σε μια συνάντηση με fit, καθώς και να ταιριάξετε επιπλέον χακί chino.

Για μια υπέροχη εμφάνιση όταν εκτελείτε εργασίες, όταν αγοράζετε το παντοπωλείο ή ίσως απλά κάνετε βόλτα με τον σκύλο κατοικίδιων ζώων, σετ τζιν με ένα sneaker στυλ. Αυτός ο όρος, “sneaker στυλ”, συνιστά ότι είναι ένα παπούτσι τένις που έχει αναπτυχθεί για χρήση στο δρόμο, εκτός από το health club. Ωστόσο, σίγουρα θα έχει την ίδια ακριβώς ευκολία με τα υποδήματα αθλητικών δραστηριοτήτων. Καθώς πολλά πάνινα παπούτσια είναι στην πραγματικότητα οριζόντια, είναι συνετό να τα χρησιμοποιείτε με τζιν που είναι στριμωγμένα στην πολύ πιο κοντή πλευρά, για να αποφύγετε την ανατροπή και επίσης το σκίσιμο του χαμηλότερου επιπέδου του παντελονιού σας καθώς περπατάτε. Τα παντελόνια με ελάχιστη μπότα φαίνονται επίσης καλά με αθλητικά παπούτσια. Απλώς βεβαιωθείτε ότι δεν είναι επίσης μακριές, καθώς τα κοψίματα μπότες έχουν λίγη επιπλέον ποσότητα κοντά στο χαμηλό όλων των εποχών, καθώς επίσης δεν θέλετε να καλύπτουν πλήρως το παπούτσι σας.