Τι δεν σας λέει το Αγγλικό Λεξικό της Οξφόρδης για την κατάργηση της κυψέλης από το χρώμιο;

αφαιρέστε την κυψέλη από το χρώμιο
pixabay

Η κυψέλη είναι σύμβολο της σκοτεινής πλευράς του Διαδικτύου. Αυτές οι σελίδες είναι γεμάτες με προσωπικά στοιχεία πορνό, γκρίνιες και πορνοστάρ. Δεν είναι ασφαλές να τα επισκεφτείτε και αν δεν θέλετε να εκτεθείτε τότε μην το κάνετε.

Αυτό το πρόβλημα είναι πολύ κοινό στο Διαδίκτυο. Δεν είναι ότι δεν πρέπει ποτέ να επισκέπτεστε αυτές τις σελίδες, αλλά αν το κάνετε, πιθανότατα θα βρίσκεστε σε έναν ιστότοπο που δεν είναι δικός σας.

Διαπιστώσαμε ότι το Chrome είναι ένα από τα πιο ανοιχτά προγράμματα περιήγησης που κυκλοφορούν. Έτσι, όταν επισκέπτεστε έναν ιστότοπο δεν είστε μόνοι σας.

Πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν το Chrome επειδή είναι αναγκασμένοι να το κάνουν. Ωστόσο, πολλοί άνθρωποι που χρησιμοποιούν το Chrome δεν είναι μόνοι τους. Αυτό συμβαίνει επειδή το chrome είναι ένα πρόγραμμα περιήγησης πολύ ανοιχτού κώδικα. Όταν ο υπολογιστής σας είναι ανοιχτός, δεν είστε μόνοι σας. Είσαι στον κόσμο. Εάν ο υπολογιστής σας είναι σε Chrome, τότε βρίσκεστε στον κόσμο και έχετε τον απόλυτο έλεγχο των σελίδων που επισκέπτεστε.

Αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα δυνατά σημεία του Chrome. Μας επιτρέπει να έχουμε απόλυτο έλεγχο στις σελίδες που επισκεπτόμαστε. Όταν ο υπολογιστής σας είναι σε Chrome, εφόσον είστε συνδεδεμένοι (που θα έπρεπε να είστε) τότε έχετε τον απόλυτο έλεγχο.

Το Chrome μας επιτρέπει να έχουμε τον απόλυτο έλεγχο των σελίδων που επισκεπτόμαστε. Όταν ο υπολογιστής σας είναι σε Chrome, εφόσον είστε συνδεδεμένοι στο οποίο θα έπρεπε να είστε, τότε έχετε τον απόλυτο έλεγχο.

Ίσως εκπλαγείτε αν μάθετε ότι το Chrome δεν είναι απλώς το προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησης για υπολογιστές. Στην πραγματικότητα τρέχει σε πολλά διαφορετικά λειτουργικά συστήματα επίσης. Πιο συγκεκριμένα, το Android είναι ο κύριος ανταγωνιστής του Chrome και πρόσφατα ανακοίνωσαν το δικό τους Chrome OS. Αγαπάμε τα τηλέφωνά μας Android. Μας κάνουν να γελάμε κάθε φορά που μας πέφτει κάποιος στο χέρι. Είναι χαρά να έχεις ένα τηλέφωνο που μπορεί να τρέχει το Chrome.

Ο μεγαλύτερος ανταγωνιστής του Chrome, όσον αφορά το πρόγραμμα περιήγησης, είναι τα Microsoft Windows. Τα Windows τρέχουν επίσης σε πολλά διαφορετικά λειτουργικά συστήματα. Η εταιρεία πίσω από τα Windows, η Microsoft, είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές προγραμμάτων περιήγησης στον κόσμο και είναι ένας από τους πιο ισχυρούς. Όταν σκέφτεστε τα Windows, σκέφτεστε μεγάλα, χοντρά γράμματα και πολύ μπλε στην οθόνη.

Το Chrome, ωστόσο, είναι σε μεγάλο βαθμό ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού, γι’ αυτό έχει τόσες πολλές διαφορετικές γεύσεις. Το Chrome για Android είναι ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού που εκτελείται σε Chrome OS, ένα λειτουργικό σύστημα που βασίζεται στο Chrome OS. Έχει ένα μεγάλο παράθυρο προγράμματος περιήγησης που μοιάζει πολύ με την έκδοση Chrome των Windows, αν και είναι πολύ μικρότερο. Η μεγαλύτερη διαφορά είναι ότι η έκδοση Chrome των Windows δεν υποστηρίζει πολλαπλές εργασίες. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το τηλέφωνό σας ως φορητό υπολογιστή. Το Chrome για Android, ωστόσο, το κάνει.

Επομένως, εάν θέλετε να έχετε μια εμπειρία Android, χρειάζεστε μια έκδοση του Google Chrome, η οποία είναι επίσης Windows. Δεν πειράζει, γιατί υπάρχει μια νέα, τεράστια έκδοση του Chrome διαθέσιμη στην αγορά. Υπάρχουν πραγματικά πολλές εφαρμογές που μπορούν να εγκατασταθούν στο Android, αλλά οι πιο δημοφιλείς δεν είναι εγγενείς εφαρμογές, επομένως εκτελούνται σε Android.