Τι εμποδίζει τον τρόπο προσθήκης υπότιτλων στον κλάδο των εγγράφων Google;

google docs
pixabay

Στο Google, στόχος μας είναι να κάνουμε τα έγγραφά μας ευκολότερα στην ανάγνωση και την επεξεργασία, και το κάνουμε εδώ και χρόνια. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε δύο νέες δυνατότητες που σας επιτρέπουν να προσθέτετε υπότιτλους με το χέρι στα Έγγραφα Google.

Ένα από τα πιο διασκεδαστικά πράγματα για τα Έγγραφα Google είναι η δυνατότητα επεξεργασίας και δημιουργίας λεζάντων σε οποιοδήποτε δεδομένο έγγραφο. Τώρα, αν δεν θέλετε να αντιμετωπίσετε την ταλαιπωρία της προσθήκης κειμένου και εικόνων, μπορείτε πάντα να προσθέσετε τις δικές σας λεζάντες με το χέρι. Τα Έγγραφα Google είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να παρακολουθείτε τα αρχεία και τα έγγραφά σας και να προσθέτετε τους δικούς σας υπότιτλους όπως απαιτείται.

Όπως όλοι μας, μας αρέσει να προσθέτουμε κείμενο και εικόνες σε έγγραφα και τα έγγραφα είναι εξαιρετικά για αυτό.

Τα Έγγραφα Google εξακολουθούν να είναι μια μικρή, νέα δυνατότητα που είναι ακόμα σε έκδοση beta. Εάν θέλετε να το δοκιμάσετε, φροντίστε να κάνετε κλικ στον σύνδεσμο των Εγγράφων Google στη γραμμή πλοήγησης.

Τα Έγγραφα Google εξακολουθούν να είναι μια μικρή, νέα δυνατότητα που είναι ακόμα σε έκδοση beta. Εάν θέλετε να το δοκιμάσετε, φροντίστε να κάνετε κλικ στον σύνδεσμο των Εγγράφων Google στη γραμμή πλοήγησης.

Είμαστε ενθουσιασμένοι που βλέπουμε τη γνώμη σας για τα Έγγραφα και τα Έγγραφα Google.

Στην πραγματικότητα είναι πολύ απλό. Απλώς επισκεφτείτε τον λογαριασμό σας στα Έγγραφα Google και μεταβείτε στις ρυθμίσεις του εγγράφου σας. Στην επάνω γραμμή, θα δείτε ένα μικρό κουμπί “Προσθήκη κειμένου ή εικόνας”. Κάντε κλικ σε αυτό και θα δείτε μια προεπισκόπηση του εγγράφου. Στη συνέχεια, απλώς πληκτρολογήστε ό,τι θέλετε στο πλαίσιο κειμένου στην κορυφή και πατήστε Enter.

Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να έχετε την επιλογή να δημιουργήσετε ένα νέο έγγραφο ως προεπιλογή για όλα τα έγγραφά σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι: μεταβείτε στο έγγραφο και κάντε κλικ στο κουμπί Προσθήκη νέου εγγράφου. Τώρα μπορείτε να προσθέσετε κείμενο, εικόνα ή λεζάντα. Κάντε κλικ στον σύνδεσμο εκεί και θα δείτε μια νέα προεπισκόπηση.