Τι πρέπει να κάνετε και να μην κάνετε για έναν επιτυχημένο πώς να κάνετε μια εγγραφή στα έγγραφα Google

google docs
pixabay

αυτή η σελίδα είναι μια εξαιρετική προσθήκη στη βιβλιοθήκη εγγράφων Google.

Μπορείτε να κάνετε αναζήτηση πληκτρολογώντας τα γράμματα της λέξης και μετά πατήστε enter. Στη συνέχεια, μπορείτε να πατήσετε το εικονίδιο του μεγεθυντικού φακού στο επάνω μέρος της σελίδας και, στη συνέχεια, μπορείτε επίσης να σύρετε τον μεγεθυντικό φακό στη λέξη που αναζητάτε και να πατήσετε enter. Στη συνέχεια, μπορείτε να κάνετε ξανά κλικ στο εικονίδιο του μεγεθυντικού φακού για να κάνετε αντιγραφή/επικόλληση.

Εάν κάνετε μια αναζήτηση για “συνδρομή στα έγγραφα Google”, τότε θα πρέπει να λάβετε μια σελίδα που θα εμφανίζει όλα τα αποτελέσματα όπου εμφανίζεται η λέξη. Το εικονίδιο του μεγεθυντικού φακού θα είναι εκεί αν κάνετε κλικ σε αυτό. Εάν κάνετε μια αναζήτηση για “συνδρομή στα έγγραφα Google”, μπορείτε επίσης να κάνετε ξανά κλικ στο εικονίδιο του μεγεθυντικού φακού και να επικολλήσετε το κείμενο που θέλετε να εμφανίζεται.

Η εγγραφή είναι ένας τρόπος για να εμφανίσετε μια λέξη στο κείμενο του εγγράφου σας. Εάν έχετε πολύ κείμενο και θέλετε να το κάνετε λίγο πιο ορατό, ο μεγεθυντικός φακός είναι μια καλή επιλογή για να το κάνετε αυτό.

Ο μεγεθυντικός φακός είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να βάλετε λέξεις σε ένα έγγραφο. Είναι εύκολο να το κάνετε και σας δίνει μερικά επιπλέον εργαλεία. Για παράδειγμα, εάν έχετε πολύ κείμενο και θέλετε να το κάνετε λίγο πιο ορατό, ο μεγεθυντικός φακός είναι μια καλή επιλογή για να το κάνετε αυτό.

Τα έγγραφα Google είναι ένα υπέροχο μέρος για να ξεκινήσετε. Η κύρια διαφορά μεταξύ των εγγράφων και των εγγράφων είναι ότι τα έγγραφα είναι το μέρος όπου ξέρετε πότε κάτι πρόκειται να συμβεί και συχνά μπορείτε να βρείτε άτομα με κάποιο είδος προβλήματος που ίσως δεν είχατε σκεφτεί. Τα έγγραφα μπορεί να είναι λίγο πονοκέφαλο για να τα καταλάβετε και το περιεχόμενό τους μπορεί να είναι λίγο μεγάλο στο δόντι.

Τα Έγγραφα Google διευκολύνουν κάτι τέτοιο. Έχουν ένα ενσωματωμένο πρόγραμμα επεξεργασίας, το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε έγγραφα κειμένου όπως θα μπορούσατε να κάνετε σε ένα έγγραφο του Word. Στα Έγγραφα Google, μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε ένα νέο έγγραφο και θα είναι επίσης φιλικό προς την αναζήτηση. Εάν χρησιμοποιείτε αυτήν τη μέθοδο, μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε ένα έγγραφο με το ίδιο ακριβώς περιεχόμενο με αυτό που έχετε ήδη στα Έγγραφά σας Google.

Εάν θέλετε να μπορείτε να δημιουργήσετε ένα νέο έγγραφο, ίσως χρειαστεί να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό Google. Αυτός είναι ένας καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρόνο, αλλά νομίζω ότι ίσως χρειαστεί να μεταβείτε στα Εργαλεία για Webmasters της Google για να το κάνετε αυτό, επειδή μόλις συνδεθείτε, δεν μπορείτε να διαγράψετε το παλιό έγγραφο. Πρέπει να λάβετε το παλιό σας έγγραφο και να το ανεβάσετε σε αυτόν τον νέο λογαριασμό.

Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να το κάνετε. Εάν θέλετε να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό Google, θα πρέπει να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό Google, είτε μέσω της δικής σας ιστοσελίδας είτε μέσω των Εγγράφων Google.

Εντάξει, δημιούργησα έναν νέο λογαριασμό Google, αλλά το μόνο που βλέπω είναι οι ίδιες πληροφορίες που είχε ο παλιός λογαριασμός, όπου ο παλιός λογαριασμός Google αναφέρεται ως Εργαλεία για Webmasters Google.