Υπηρεσίες αφαίρεσης χιονιού και πώς να τις προωθήσετε

Η προώθηση της επιχείρησής σας είναι απαραίτητη, ειδικά εάν έχετε μια εποχική επιχείρηση όπως οι υπηρεσίες αποχιονισμού. Και το θέμα της διαφήμισης έρχεται στο προσκήνιο αν ο ανταγωνισμός είναι υψηλός όπως στις μεγαλουπόλεις. Επομένως, το ερώτημα δεν είναι γιατί να διαφημιστείτε, αλλά με ποιον τρόπο μπορείτε να διαφημίσετε την εταιρεία σας για να διασφαλίσετε ότι θα είναι ορατή και ζήτηση στην αγορά; Πώς να γίνετε ανταγωνιστικοί με τους μεγάλους καρχαρίες της θέσης;

Λάβετε υπόψη ότι οι επιλογές διαφήμισης είναι απεριόριστες, αλλά ο προϋπολογισμός σας είναι. Ακολουθούν λοιπόν αρκετές συμβουλές και ιδέες για το πώς να διαφημίσετε τις υπηρεσίες αποχιονισμού σας. Επιλέξτε αυτά που ισχύουν για την εταιρεία σας, αλλά να θυμάστε πάντα να παραμένετε δημιουργικοί για να ενδιαφέρετε τους ανθρώπους στην επιχείρησή σας.

1. Φυλλάδια ή φυλλάδια. Αυτός είναι ένας από τους παλαιότερους και όμως πολύ αποτελεσματικούς τρόπους για να διαφημίσετε την εταιρεία σας. Εκτυπώστε φυλλάδια με τις βασικές πληροφορίες για την εταιρεία σας και τοποθετήστε τα στα γραμματοκιβώτια της γειτονιάς. Για να βελτιώσετε αυτό το μέσο διαφήμισης, μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε κρεμάστρες πόρτας και να τις τοποθετήσετε στα πόμολα της πόρτας ή να διανείμετε μερικά χρήσιμα καινοτόμα είδη, όπως μαγνήτες ψυγείου ή στυλό που περιέχουν το όνομα της επιχείρησής σας και τα στοιχεία επικοινωνίας. Μην ξεχνάτε επίσης τη διανομή επαγγελματικών καρτών με όποιον συναντάτε.

2. Τοποθετήστε πραγματικές διαφημιστικές δημοσιεύσεις. Πηγαίνετε για τοπικά περιοδικά, εφημερίδες, κίτρινες σελίδες και οποιοδήποτε άλλο κατάστημα που χρησιμοποιούν οι άνθρωποι στη γειτονιά σας. Όπου μπορείτε να τοποθετήσετε τη διαφήμισή σας, κάντε το! Βεβαιωθείτε ότι αυτή η διαφήμιση είναι φωτεινή και μαγνητίζει τα βλέμματα. Δημιουργήστε ένα σύνθημα ή μια αστεία εικόνα που θα τραβούσε την προσοχή των ανθρώπων και ταυτόχρονα θα παρείχε ορισμένες πληροφορίες διαπιστευτηρίων για την επιχείρησή σας.

3. Φύλλα βινυλίου και αυτοκόλλητα. Αυτοκόλλητα και πανό βινυλίου είναι επίσης πολύ συνηθισμένα στις μεγάλες πόλεις σήμερα. Τοποθετήστε αυτά τα αυτοκόλλητα σε όλα τα προϊόντα και τα επαγγελματικά σας αυτοκίνητα και εξοπλισμό. Και πάλι, εάν καταλήξετε σε μια ενδιαφέρουσα ή όμορφη εικόνα για τα πανό και τα αυτοκόλλητα βινυλίου, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι οι άνθρωποι θα ενδιαφερθούν να αποκτήσουν ένα από τα διαφημιστικά προϊόντα σας. Και αυτό το είδος διαφημιστικής καμπάνιας με φυσική ροή είναι μια από τις πιο προσιτές και λογικές για τους αρχάριους του κλάδου.

4. Εισαγωγικές επιστολές σε τοπικές επιχειρήσεις. Ενώ ορισμένοι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων επιβλέπουν αυτή τη μεγάλη ευκαιρία, μην χάσετε την ευκαιρία να παρουσιάσετε την εταιρεία σας στους ντόπιους επιχειρηματίες. Φυσικά, μπορεί να έχουν ήδη κάποιον να καθαρίσει το χιόνι τους, αλλά αν προσφέρετε ελκυστικές τιμές ή τουλάχιστον εκπτώσεις για μεγάλες παραγγελίες, μπορείτε να πάρετε μερικές εταιρείες στο πλευρό σας.

5. Συμμετέχετε σε τοπικό έρανο. Οι έρανοι είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να προωθήσετε και να διαφημίσετε την επιχείρησή σας. Οι άνθρωποι αγαπούν τη φιλανθρωπία και νιώθουν πάθος για τέτοιες επιχειρήσεις. Μπορείτε να προσφερθείτε να καθαρίσετε δωρεάν κάποιο δημόσιο δρόμο ή δρόμο νοσοκομείου για να κερδίσετε ένα όνομα.

6. Χορηγήστε κάποια τοπική ομάδα. Δεν χρειάζεται να πάτε μακριά για να βρείτε ένα. Μπορείτε να το κάνετε για το παιδί σας ή ίσως το παιδί του υπαλλήλου σας για να κερδίσετε ξανά ένα όνομα. Χορηγώντας μια ομάδα, μπορείτε να βάλετε το όνομα της εταιρείας σας στη στολή ή να εκτυπώσετε μερικά πανό για το παιχνίδι.

7. Μιλήστε με τους πελάτες σας. Προσφέρετε στους πιστούς πελάτες καλύτερες τιμές ή ζητήστε τους να βάλουν κάποια σημάδια για τις υπηρεσίες σας στις αυλές τους. Το word of mouth είναι στην πραγματικότητα ένα από τα μεγαλύτερα διαφημιστικά εργαλεία και το πλεονέκτημά του είναι ότι είναι δωρεάν.

8. Μπείτε στη λίστα. Όπως μπορείτε να δείτε, δεν υπάρχει τίποτα εξαιρετικά δύσκολο στη διαφήμιση της νέας σας επιχείρησης, αλλά πρέπει να το κάνετε πολύ για να δημιουργήσετε τη βάση των πελατών σας. Λάβετε υπόψη ότι μπορείτε επίσης να καταχωρηθείτε ως ένα από τα υπηρεσίες αποχιονισμού ώστε οι άνθρωποι να μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί σας στο διαδίκτυο και να βρουν το όνομα της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο. Είναι σχεδόν δωρεάν αλλά εξαιρετικά αποτελεσματικό!