Όλα όσα θέλατε να ξέρετε για την bule pic

bule pic
pixabay

Το Bule pic είναι μια απλή αλλά αποτελεσματική τεχνική μάρκετινγκ που σας βοηθά να εκτεθείτε στην επιχείρησή σας χρησιμοποιώντας έναν απλό και διασκεδαστικό τρόπο για να το κάνετε. Το Bule pic είναι μια απλή αλλά αποτελεσματική τεχνική μάρκετινγκ που σας βοηθά να εκτεθείτε στην επιχείρησή σας χρησιμοποιώντας έναν απλό και διασκεδαστικό τρόπο για να το κάνετε.

Το Bule pic είναι μια απλή αλλά αποτελεσματική τεχνική μάρκετινγκ που σας βοηθά να εκτεθείτε στην επιχείρησή σας χρησιμοποιώντας έναν απλό και διασκεδαστικό τρόπο για να το κάνετε.

Το Bule pic είναι ένας απλός και διασκεδαστικός τρόπος για να μεταφέρετε τον ιστότοπό σας εκεί έξω και μπροστά σε κόσμο. Χρειάζεται λίγος χρόνος για τη δημιουργία και είναι επίσης εντελώς δωρεάν. Το Bule pic είναι ένας απλός και διασκεδαστικός τρόπος για να μεταφέρετε τον ιστότοπό σας εκεί έξω και μπροστά σε κόσμο. Χρειάζεται λίγος χρόνος για τη δημιουργία και είναι επίσης εντελώς δωρεάν.

Το Bule pic είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να χρησιμοποιήσετε το SEO για την προώθηση του ιστότοπού σας – τόσο βραχυπρόθεσμα όσο και με την πάροδο του χρόνου. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Bule pic για να προωθήσετε τον ιστότοπό σας χρησιμοποιώντας διάφορες τεχνικές SEO. Χρησιμοποιήστε τη δημοτικότητα συνδέσμων, το κείμενο αγκύρωσης και την πυκνότητα κειμένου αγκύρωσης για να δημιουργήσετε συνδέσμους και να βελτιστοποιήσετε τους συνδέσμους σας για τις μηχανές αναζήτησης.

Αυτή είναι πραγματικά η πρώτη φορά που χρησιμοποίησα τη δημοτικότητα συνδέσμων. Ο ιστότοπος είναι τόσο δημοφιλής που σχεδόν ξέχασα ότι συνδέομαι σε αυτόν. Γνωρίζω ότι αυτό είναι πιθανώς ένα κοινό λάθος, αλλά οι σύνδεσμοι είναι συχνά ο ευκολότερος τρόπος για να προωθήσετε τον ιστότοπό σας. Η δημοτικότητα των συνδέσμων είναι ένας τρόπος για να προσελκύσετε άτομα στον ιστότοπό σας και να προσελκύσετε συνδέσμους γρήγορα. Είναι επίσης μια από τις πιο σημαντικές δραστηριότητες SEO.

Η Google γνωρίζει ότι ένας σύνδεσμος χρειάζεται έναν ιστότοπο, ένας σύνδεσμος χρειάζεται ένα άτομο που έχει δημιουργήσει τον σύνδεσμο και ένας σύνδεσμος χρειάζεται κάποιου είδους πρόθεση. Αλλά η Google ενδιαφέρεται περισσότερο για το τι κάνει ο σύνδεσμος στη σελίδα και όχι για το τι προορίζεται ο σύνδεσμος. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να λάβετε μερικούς ακόμη συνδέσμους από τους αναγνώστες σας εάν είστε πιο ενεργοί στην προώθηση του ιστότοπού σας. Σημαίνει επίσης ότι υπάρχουν πολλοί σύνδεσμοι προς τον ιστότοπό σας που δεν εμφανίζονται ποτέ.

Πολλοί άνθρωποι δεν κάνουν κάτι τέτοιο. Ένας από τους λόγους για τους οποίους δεν έχετε σύνδεσμο είναι ότι δεν χρειάζεστε τα άτομα για να κάνουν τους άλλους να κάνουν κλικ στον ιστότοπό σας. Εάν θέλετε να απαλλαγείτε από τον σύνδεσμό σας, χρειάζεστε άτομα να κάνουν κλικ στον ιστότοπό σας. Εάν θέλετε να κάνετε τον σύνδεσμό σας πιο ευχάριστο, χρειάζεστε άτομα να κάνουν κλικ σε αυτόν.

Ένας άλλος τρόπος για να αποκτήσετε περισσότερους συνδέσμους είναι να κάνετε πράγματα όπως να μοιραστείτε τον ιστότοπό σας με φίλους ή άτομα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο ιστότοπός σας θα εξακολουθεί να είναι χρήσιμος σε άτομα που αναζητούν τις πληροφορίες που παρέχετε, αλλά εάν δεν μοιράζεστε τον ιστότοπό σας με τα άτομα που ενδέχεται να ωφεληθούν, καταργείτε έναν σύνδεσμο χωρίς να προσφέρετε κανένα όφελος στον ιστότοπό σας.

Μπορείτε επίσης να κάνετε πράγματα όπως να δημιουργήσετε έναν νέο ιστότοπο για τη συλλογή συνδέσμων προς τον ιστότοπό σας και τη διανομή τους σε άτομα. Αλλά αυτός είναι απλώς ένας πιο απαιτητικός τρόπος για να αποκτήσετε τους συνδέσμους που θέλετε και γίνεται καλύτερα μόνο με τον προσωπικό σας ιστότοπο (π.χ., εάν έχετε ένα blog, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν νέο ιστότοπο στο ιστολόγιο και να τον μοιραστείτε με το οι ίδιοι οι αναγνώστες). Η κοινή χρήση όλων των συνδέσμων σας είναι ένας τρόπος για να βοηθήσετε στην προώθηση του ιστότοπού σας σε ένα ευρύτερο κοινό.

Το Bule είναι ένας ιστότοπος που δημιούργησα για τη συλλογή συνδέσμων. Έχω ένα βιβλίο που ονομάζεται “The Bule Book” και μοιράζομαι έναν σύνδεσμο για κάθε σελίδα αυτού του βιβλίου. Οι σύνδεσμοι έχουν τη μορφή URL, η οποία είναι μια σειρά από αριθμούς και γράμματα (όπως “www.bule.com/books/”). Μου αρέσει να αναφέρομαι σε κάθε έναν από τους συνδέσμους ως “Πόρπη” για προφανείς λόγους.