10 τρόποι για να ξεκινήσετε αμέσως να πουλάτε εξοπλισμό κουζίνας για εστιατόριο

1) Διατηρείτε τον εξοπλισμό καθαρό

Ο βασικός κανόνας της πώλησης οτιδήποτε, ειδικά εξοπλισμού κουζίνας είναι να διατηρείτε τον εξοπλισμό κουζίνας του εστιατορίου καθαρό ανά πάσα στιγμή. Κανείς δεν θα ήθελε να αγοράσει εξοπλισμό που καλύπτεται από σκόνη ή βρωμιά. Ο ακάθαρτος εξοπλισμός θα απομακρύνει μόνο τους υποψήφιους πελάτες.

2) Διατηρήστε έτοιμα τα έγγραφα εγγύησης

Οι κάρτες και τα χαρτιά εγγύησης είναι εξίσου σημαντικά με τον ίδιο τον εξοπλισμό της κουζίνας. Η διατήρησή τους σε ένα ασφαλές και εύκολα προσβάσιμο μέρος σάς επιτρέπει να επιταχύνετε τη διαδικασία πώλησης. Αυτό βοηθά επίσης τον αγοραστή να σας εμπιστευτεί περισσότερο ως πωλητή.

3) Εγχειρίδιο εξοπλισμού

Διατηρήστε τα εγχειρίδια και τα φυλλάδια «πώς να χρησιμοποιήσετε» άμεσα διαθέσιμα σε εσάς, ώστε οι αγοραστές να μπορούν να το ρίξουν μια ματιά όταν έρθουν να δουν τον εξοπλισμό.

4) Ελέγξτε την ασφάλεια του εξοπλισμού

Βεβαιωθείτε ότι όλος ο εξοπλισμός που έχετε αποθηκεύσει συμμορφώνεται με τα προβλεπόμενα πρότυπα ασφαλείας. Αυτό όχι μόνο αυξάνει την αξιοπιστία σας ως πωλητή, αλλά και μειώνει την ευθύνη σας, καθώς ο εξοπλισμός πληροί ήδη τα κατάλληλα πρότυπα ασφαλείας. Οι αγοραστές θα ήταν πιο διατεθειμένοι να αγοράσουν εμπορικό εξοπλισμό κουζίνας από έναν πωλητή που διαθέτει εξοπλισμό που ανταποκρίνεται στα πρότυπα ασφαλείας, καθώς τους βοηθά να αποτρέψουν ανεπιθύμητα ατυχήματα.

5) Επικοινωνήστε απευθείας με εστιατόρια

Θα μπορούσατε να επικοινωνήσετε απευθείας με τους ιδιοκτήτες εστιατορίων για να τους πουλήσετε εξοπλισμό κουζίνας. Πρώτον, θα πρέπει να κατανοήσετε την απαίτηση του εστιατορίου προτού αρχίσετε να αγοράζετε τον εξοπλισμό. Για παράδειγμα, ένα tandoor μπορεί να μην είναι χρήσιμο σε ένα εστιατόριο που σερβίρει μεξικάνικη κουζίνα, αλλά θα ήταν πολύ χρήσιμο σε ένα εστιατόριο που σερβίρει φαγητό της Βόρειας Ινδίας. Η αξιολόγηση των αναγκών του εστιατορίου μπορεί να σας βοηθήσει να προσεγγίσετε τους σωστούς πελάτες τη σωστή στιγμή. Η κατανόηση των αναγκών του εστιατορίου ανάλογα με τον τύπο του εστιατορίου κάνει τη δουλειά σας στην πώληση εξοπλισμού εστιατορίου πολύ πιο εύκολη και λιγότερο χρονοβόρα.

6) Μεσίτες εστιατορίων

Η απευθείας προσέγγιση των εστιατορίων μπορεί να μην είναι εύκολη για όλους και τότε μπαίνουν οι μεσίτες εστιατορίων. Η πώληση εξοπλισμού κουζίνας εστιατορίου μέσω μεσίτη εστιατορίων μπορεί να σας προσφέρει τις καλύτερες τιμές για τον εξοπλισμό, αλλά θα πρέπει να τους πληρώσετε μεσιτικές αμοιβές. Ως εκ τούτου, εξαρτάται απόλυτα από τις ικανότητές σας δικτύωσης και τον χρόνο που θέλετε να διαθέσετε στη διαδικασία πώλησης.

7) Φιλικός προς το χρήστη Εξοπλισμός

Οι ιδιοκτήτες εστιατορίων θα ήθελαν να αγοράσουν εξοπλισμό κουζίνας για τα εστιατόριά τους που είναι εύκολος στη λειτουργία και τη χρήση. Το κύριο κίνητρο πίσω από την αγορά εξοπλισμός κουζίνας για εστιατόριομικρό είναι ότι βοηθούν στη μείωση της ανθρώπινης προσπάθειας και συμβάλλουν στην επιχείρηση αποφέροντας καλή απόδοση της επένδυσης. Δοκιμάστε να αποθηκεύσετε εξοπλισμό κουζίνας εστιατορίου που είναι εύκολο στη χρήση και όχι πολύ ογκώδες. Το όφελος από αυτό θα είναι ότι τόσο τα μικρά όσο και τα μεγάλα εστιατόρια θα είναι πιο διατεθειμένα να επενδύσουν σε τέτοιο εξοπλισμό που με τη σειρά του θα αυξήσει τις πωλήσεις σας.

8) Ενεργειακά αποδοτικός εξοπλισμός

Προσπαθήστε και βεβαιωθείτε ότι ο εξοπλισμός που πουλάτε είναι ενεργειακά αποδοτικός. Αυτός ο εξοπλισμός καταναλώνει λιγότερη ενέργεια και, επομένως, οι λογαριασμοί ηλεκτρικού ρεύματος δεν αυξάνονται, καθιστώντας αυτόν τον εξοπλισμό πιο προτιμότερο μεταξύ των αγοραστών και των ιδιοκτητών εστιατορίων.

9) Ποιότητα και υλικό

Οι εμπορικές κουζίνες απαιτούν εξοπλισμό που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πολλά χρόνια. Τηρείτε τυπικές ποιότητες και πρότυπα καλής ποιότητας στα προϊόντα που είναι προς πώληση, ώστε να διασφαλίσετε ότι πουλάτε προϊόντα κορυφαίας ποιότητας σε πελάτες. Ο εξοπλισμός κουζίνας εστιατορίου θα πρέπει ιδανικά να είναι κατασκευασμένος από ανοξείδωτο χάλυβα, γεγονός που τον καθιστά ανθεκτικό στη διάβρωση, ενώ ταυτόχρονα αποτρέπει τον αποχρωματισμό του, δίνοντάς του μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

10) Δώστε επιδείξεις στους πελάτες

Εξαγορά εξοπλισμός κουζίνας για εστιατόρια μπορεί να είναι μια τεράστια επένδυση. Οι πελάτες και οι ιδιοκτήτες εστιατορίων θα προτιμούσαν πάντα να αγοράζουν εξοπλισμό που έχουν ελέγξει διεξοδικά. Ο καλύτερος τρόπος για να ελέγξετε τον εξοπλισμό είναι να δείτε μια ζωντανή επίδειξη του πώς λειτουργεί. Κρατήστε μερικά κομμάτια ακάλυπτα και καθαρά, ώστε να μπορείτε να τα δείξετε σε πιθανούς αγοραστές και να αυξήσετε τις πιθανότητές τους να αγοράσουν τον εξοπλισμό από εσάς.

Δεν υπάρχουν απολύτως σύντομοι δρόμοι για την αύξηση των πωλήσεων από τη μια μέρα στην άλλη, αλλά οι παραπάνω υποδείξεις σίγουρα θα σας βοηθήσουν να πλησιάσετε τον στόχο σας.