3 ισχυρές στρατηγικές επιχειρηματικής ανάπτυξης που βοηθούν τους ηγέτες να ξεπεράσουν τη μετριότητα

Οι στατιστικές μας λένε ότι σχεδόν πέντε δισεκατομμύρια άνθρωποι χρησιμοποιούν το Διαδίκτυο κάθε μέρα. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν εκατομμύρια χρήστες και η χρήση κινητών τηλεφώνων αυξάνεται εκθετικά. Η πρόσβαση στο Διαδίκτυο έχει δημιουργήσει μια ευκαιρία για τους ηγέτες των επιχειρήσεων να προσεγγίσουν τους ιδανικούς καταναλωτές τους πιο ομαλά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πολλές οργανικές στρατηγικές για να προσεγγίσετε νέους πελάτες και να προσθέσετε αξία στη βάση της αγοράς.

Δημιουργεί τεράστιες ευκαιρίες αλλά και εξίσου πολύ θόρυβο. Δεν είναι ασυνήθιστο να κατακλύζεστε από διαφημίσεις και προσφορές πωλήσεων καθώς κάνετε κύλιση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Εάν ελέγξατε τα εισερχόμενά σας αυτήν τη στιγμή, μπορεί να υπάρξει ακόμη και μια προσπάθεια πώλησης από έναν επιχειρηματία ή μια επιχείρηση.

Για να δημιουργήσετε μια επιχείρηση που δημιουργεί συνεχώς αυξανόμενα έσοδα, οικονομική ασφάλεια και που σας επιτρέπει να ζήσετε μια ζωή ελευθερίας, θα πρέπει να σταθείτε πάνω από τη μετριότητα. Θα χρειαστεί να σταθείτε πάνω από τον θόρυβο και να δείξετε στους καταναλωτές γιατί είστε ο ηγέτης για να συνεργαστείτε.

Ακολουθούν τρεις ισχυρές στρατηγικές επιχειρηματικής ανάπτυξης που σας βοηθούν να εμφανιστείτε αυθεντικά και να προσελκύσετε τους καταναλωτές. Εδώ είναι ο δρόμος προς τα αυξημένα έσοδα και μια επιχείρηση που δημιουργεί ελευθερία και επιτυχία στη ζωή σας.

1. Εντυπωσιάστε τους καταναλωτές εστιάζοντας στο περιεχόμενο αντί για φανταχτερές εικόνες επιτυχίας.

Στην εποχή των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, δεν είναι ασυνήθιστο να βλέπουμε στιγμιότυπα οθόνης εσόδων και ζωντανά απεικονισμένες εικόνες επιτυχίας. Βλέπεις ταξίδια, αυτοκίνητα, ίσως και μεγάλα σπίτια. Αυτές οι εικόνες είναι μια προσπάθεια μάρκετινγκ να σας πουλήσουν στον τρόπο ζωής για να αγοράσετε οτιδήποτε πωλείται.

Ενώ ορισμένοι καταναλωτές πέφτουν θύματα αυτής της μορφής μάρκετινγκ, τελικά συνειδητοποιούν ότι δεν υπάρχει πολλή ουσία πίσω από το φλας. Πολλά από αυτά που προσφέρονται είναι μια εκδοχή του “Κερδίζω τα χρήματά μου μαθαίνοντάς σας πώς να κερδίζετε χρήματα”. Υπάρχουν τρόποι για να διδάξετε τις επιχειρήσεις πώς να αποκτούν περισσότερους πελάτες και να αυξάνουν τα έσοδα. πρέπει να υπάρχει πρακτική ουσία πίσω από αυτό που προσφέρεται.

Σταθείτε πάνω από τον θόρυβο και εντυπωσιάστε τους καταναλωτές με μια προσέγγιση με προτεραιότητα την αξία. Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να προσθέσετε αξία είναι μέσω συμπαγούς περιεχομένου εστιασμένου στις πληροφορίες που λύνει σημεία πόνου και διδάσκει πρακτικές σκέψεις.

Τα ψηφιακά κανάλια επικοινωνίας προσφέρουν στους ηγέτες των επιχειρήσεων ευκαιρίες να προσφέρουν αξία με συνέπεια. Ο στόχος σας πρέπει να είναι να χρησιμοποιήσετε αυτά τα ψηφιακά κανάλια για να βοηθήσετε τη ζωή του καταναλωτή σας και να επιδείξετε την εξειδίκευσή σας. Δεν είναι δύσκολο να σταθείς πάνω από τον θόρυβο όταν εστιάζεσαι σε περιεχόμενο που βασίζεται σε αξία.

Σε έναν κόσμο γεμάτο φανταχτερές εικόνες επιτυχίας, ξεχωρίζετε όταν είναι ξεκάθαρο στον καταναλωτή ότι στόχος σας είναι να εκπαιδεύσετε και να προσθέσετε αξία στη ζωή του. Οι καταναλωτές γνωρίζουν το πραγματικό όταν το βλέπουν και εκτιμούν την αυθεντικότητα. Όταν λαμβάνουν περιεχόμενο που βασίζεται σε αξία, το λένε στους άλλους και αυτό δημιουργεί μια ισχυρή επωνυμία.

«Κανείς δεν υπερβαίνει τη μετριότητα αν δεν χρησιμοποιήσει το μυαλό άλλων ανθρώπων». – Ναπολέων Χιλ

2. Χρησιμοποιήστε το lifestyle marketing στρατηγικά και με σαφή σκοπό.

Οι καταναλωτές σας λατρεύουν όταν βλέπουν τα παρασκήνια. Το μάρκετινγκ τρόπου ζωής είναι αποτελεσματικό επειδή οι άνθρωποι είναι οπτικοί. Όταν μπορούν να δουν οπτικά πώς χτίζετε μια επιχείρηση και ζείτε με αυτό που διδάσκετε, τους προσελκύει στην επωνυμία σας. Ωστόσο, αυτό πρέπει να γίνει στρατηγικά.

Εάν ασχολείστε με το μάρκετινγκ του τρόπου ζωής, κινδυνεύετε να δώσετε στους ανθρώπους υπερβολική πρόσβαση στη ζωή σας. Υπάρχει κίνδυνος στην οικοδόμηση μιας επωνυμίας που εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το μάρκετινγκ του τρόπου ζωής σας. Δεν θα θέλετε πάντα να είστε, και στο μάρκετινγκ τρόπου ζωής, πρέπει να το κάνετε.

Το μάρκετινγκ του τρόπου ζωής επικεντρώνεται περισσότερο στο άτομο έναντι της δημιουργίας μιας οντότητας. Θα είναι δύσκολο να δημιουργήσετε μια επιχείρηση που θα μπορούσατε να πουλήσετε κάποια μέρα, εάν η επωνυμία είναι πολύ δεμένη μαζί σας. Ο απώτερος στόχος είναι η ελευθερία και είναι πιθανό να μην θέλετε να το κάνετε αυτό σε όλη σας τη ζωή. Γιατί να μην δημιουργήσετε ένα περιουσιακό στοιχείο που θα μπορούσατε να πουλήσετε κάποια μέρα;

Είναι σημαντικό να δείξετε αυθεντικά στο κοινό σας τι χρειάζεται για να κάνει αυτό που διδάσκετε. Αλλά, όταν χρησιμοποιείτε το μάρκετινγκ τρόπου ζωής, βεβαιωθείτε ότι είστε στρατηγικοί για το τι μοιράζεστε και τι όχι. Εστίαση σε θέματα και επίλυση σημείων πόνου σε αντίθεση με την προσπάθεια να ζωγραφίσετε μια εικόνα ενός φανταχτερού τρόπου ζωής. Διαχωρίστε τον εαυτό σας από όλους τους άλλους χρησιμοποιώντας αυτήν την τακτική.

3. Αξιοποιήστε το μάρκετινγκ ανάπτυξης, αλλά να είστε καλύτεροι στην εκπλήρωση.

Οι καταναλωτές είναι απογοητευμένοι επειδή υπάρχει ένα κύμα επιχειρηματιών που είναι καλύτεροι στην πώληση παρά στην εκπλήρωση της δουλειάς τους. Το φανταχτερό αντίγραφο κλείνει τις συμφωνίες, αλλά στη συνέχεια ο καταναλωτής απογοητεύεται με μια άθλια εμπειρία πελάτη.

Ως ηγέτης της επιχείρησης, ο πρωταρχικός σας στόχος θα πρέπει να είναι να παραδώσετε υπερβολικά αυτά που υποσχεθήκατε στους πελάτες σας. Θα πρέπει να διαθέτετε συστήματα και δομή για να βεβαιωθείτε ότι η εμπειρία του πελάτη είναι εξαιρετική. Ο στόχος σας είναι να κάνετε την εκπλήρωση πολύ καλύτερη από ό,τι ήταν το μάρκετινγκ. Με αυτόν τον τρόπο δημιουργείτε μάρκετινγκ από στόμα σε στόμα και διατηρείτε πελάτες για όλη τη ζωή.

Είναι σοφό να αξιοποιήσετε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες για να προωθήσετε την προσέγγιση και την αγορά σας στους καταναλωτές. Είναι μια εξαιρετική στρατηγική για την αξιοποίηση τακτικών μάρκετινγκ ανάπτυξης και μέσων για την αύξηση των πωλήσεων. Μόλις το κάνετε, δημιουργήστε μια εμπειρία πελάτη που δημιουργεί μια χοάνη από στόμα σε στόμα για την επιχείρησή σας.

Το κλειδί για την κλιμάκωση μιας επιχείρησης είναι το καλό μάρκετινγκ μαζί με καλύτερα συστήματα εξυπηρέτησης πελατών που σας επιτρέπουν να κλιμακώνετε τη διαδικασία με συνέπεια.

Τίποτα δεν σας εμποδίζει να δημιουργήσετε μια καταπληκτική επιχείρηση που δημιουργεί οικονομική ασφάλεια και ελευθερία στη ζωή σας για τα επόμενα χρόνια. Αν και τα εντυπωσιακά στιγμιότυπα οθόνης εσόδων και ο κατασκευασμένος τρόπος ζωής μπορεί να φαίνονται ελκυστικοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μην πέφτετε στη διαφημιστική εκστρατεία.

Υπάρχει ένας καλύτερος τρόπος για να δημιουργήσετε μια επιχείρηση που σας επιτρέπει να παραμένετε αυθεντικοί ως προς το ποιοι είστε και τι πιστεύετε όσο το δυνατόν περισσότερο. Γίνετε ο επιχειρηματίας που κάνει τη διαφορά. Χρησιμοποιήστε αυτές τις στρατηγικές επιχειρηματικής ανάπτυξης και αξιοποιήστε τις για να αυξήσετε τον αντίκτυπο και το εισόδημά σας.