5 Συμβουλές για την επιλογή ενός εστιατορίου κοντά μου ενώ ταξιδεύω

Είμαι πεινασμένος, ποια είναι τα κοντινότερα εστιατόρια κοντά μου; Μέρος του ταξιδιού στο εξωτερικό ή έξω από την πόλη είναι να έχετε ένα αξέχαστο γεύμα σε ένα καλό εστιατόριο. Αλλά αυτό μπορεί να είναι δύσκολο αν δεν είστε εξοικειωμένοι με το μέρος και είστε πολύ πεινασμένοι για εξερεύνηση.

Εδώ είναι μερικές από τις συμβουλές που μπορούν να σας βοηθήσουν να βρείτε ένα καλό εστιατόριο ενώ βρίσκεστε σε ένα ταξίδι.

1. Κάντε ένα σχέδιο.

Αν και άλλοι προετοιμάζονται να εξερευνήσουν και να ανακαλύψουν εστιατόρια μόνοι τους. Δεν είναι πάντα σκόπιμο να το κάνετε αυτό. Θα πρέπει να προγραμματίσετε και να κλείσετε μια γαστρονομική περιήγηση με τα πόδια για το πρώτο μέρος του ταξιδιού σας. Το να έχετε έτοιμο πρόγραμμα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δοκιμάσετε πολλά πιάτα. Επίσης, εάν ταξιδεύετε στο εξωτερικό δεν μπορείτε να μιλήσετε ή να διαβάσετε τη γλώσσα, ο προγραμματισμός του πού πρέπει να φάτε μπορεί να είναι μια καλή εισαγωγή στα τοπικά μενού και στη σωστή εθιμοτυπία για το γεύμα του τόπου.

Εάν είναι δυνατόν, μπορείτε να κλείσετε ένα ταξίδι φαγητού στο ταξίδι σας. Το ταξίδι σίγουρα θα σας οδηγήσει σε ένα εκπληκτικό γαστρονομικό ταξίδι, ενώ θα δοκιμάσετε τα καλύτερα φαγητά του τόπου. Ο ξεναγός θα σας δώσει συμβουλές για το τι να παραγγείλετε και να πάρετε τη γεύση της αυθεντικής τοπικής κουζίνας.

Κορυφαίες συμβουλές: Αλλά αν θέλετε να είστε τολμηροί και δεν θέλετε να αφήσετε το εστιατόριο να σας αποθαρρύνει, ζητήστε από τον διακομιστή να σας βοηθήσει να καταλάβετε τα πράγματα. Ή αν το φαγητό σας φαίνεται νόστιμο και δεν ξέρετε πώς να διαβάσετε τι υπάρχει στο μενού, το πόδι είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να επικοινωνήσετε με τον διακομιστή.

2. Λάβετε ιδέες για εστιατόρια από τοπικές δημοσιεύσεις και άρθρα από food bloggers.

Για να σας δώσουμε περισσότερες ιδέες κατά την οριστικοποίηση του σχεδίου σας είναι να κάνετε έρευνα. Μπορείτε να διαβάσετε μερικά τοπικά περιοδικά, ταξιδιωτικούς οδηγούς και δημοσιεύσεις από έναν τοπικό food blogger για να βρείτε το πιο ζεστό φαγητό στην περιοχή. Η λήψη μιας τοπικής σύστασης θα σας βοηθήσει να βρείτε το καλύτερο εστιατόριο κοντά σας. Μπορείτε επίσης να λάβετε συμβουλές για εστιατόρια από τα άτομα που θα συναντήσετε στο ταξίδι σας.

Ποτέ δεν θα μάθετε ότι ένα απλό εστιατόριο με φαγητό στη γωνία σερβίρει τα καλύτερα μενού στην περιοχή.

3. Λάβετε συστάσεις από άλλα άτομα.

Εάν δεν μπορείτε να προγραμματίσετε το ταξίδι σας, μπορείτε να ζητήσετε συστάσεις από τα άτομα που έχετε συναντήσει κατά τη διάρκεια των ταξιδιών σας. Ενώ βρίσκεστε σε ένα ταξίδι με ταξί, μπορείτε να ρωτήσετε τον οδηγό ταξί ποια είναι τα καλύτερα εστιατόρια κοντά μου ή σημεία φαγητού στην περιοχή. Αποτελούν τον πλούτο γνώσεων εδώ, καθώς μπορούν να σας δώσουν περισσότερες συμβουλές και προτάσεις για την επίσκεψή σας, όχι μόνο πού να φάτε, αλλά και ποιο είναι το πιο ζεστό μέρος για παρέα.

Κορυφαίες συμβουλές: Να είστε συγκεκριμένοι όταν ζητάτε τη σύσταση γιατί μπορεί να σας προτείνουν το πιο όμορφο μέρος για φαγητό. Αντίθετα, ρωτήστε πού πηγαίνουν οι ντόπιοι ή πού κάνουν παρέα οι περισσότεροι οδηγοί ταξί.

4. Προσπαθήστε να αποφύγετε εστιατόρια κοντά σε τουριστικά σημεία.

Είστε κοντά στο τουριστικό σημείο; Εάν μπορείτε, προσπαθήστε να αποφύγετε το φαγητό κοντά στο διάσημο τουριστικό αξιοθέατο. Αν θέλετε να έχετε την αυθεντική γεύση της περιοχής, τα μέρη κοντά στη γειτονιά είναι καλύτερα από τα εστιατόρια κοντά στην τουριστική περιοχή.

5. Κάντε κράτηση για ένα εστιατόριο εκ των προτέρων.

Αν θέλετε να φάτε εκεί που πρέπει να περιμένετε για να δειπνήσετε σε ένα συγκεκριμένο εστιατόριο, κλείστε το γεύμα σας εκ των προτέρων. Υπάρχουν εστιατόρια κοντά σε τουριστικά σημεία όπου βασίζονται στις κρατήσεις περισσότερο από άλλα, ειδικά για δημοφιλή και αριστοκρατικά εστιατόρια σε μια μεγάλη πόλη. Αφού λοιπόν την έρευνά σας και κάνετε το δρομολόγιο του ταξιδιού σας, κάντε κράτηση έγκαιρα. Εάν είναι δύσκολο να κάνετε κράτηση κατά τις ώρες αιχμής και θέλετε να φάτε εκεί, να είστε ευέλικτοι με τον χρόνο που είστε διατεθειμένοι να κρατήσετε.