5 τρόποι με τους οποίους οι νέοι επιχειρηματίες μπορούν να αυξήσουν το εισόδημά τους

Ως νέος επιχειρηματίας, αναζητάτε πάντα νέους τρόπους για να βγάλετε εισόδημα μέσω παρενοχλήσεων ή μιας συνεπούς επιχείρησης. Καθώς περισσότεροι άνθρωποι κάνουν την επιχείρησή τους μέσω του Διαδικτύου, υπάρχουν δεκάδες τρόποι για να ξεκινήσετε να βγάζετε εισόδημα μέσω Διαδικτύου.

Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι για να κερδίσετε χρήματα στο Διαδίκτυο, αλλά θα εξετάσω μερικούς που πιστεύω ότι έχουν υψηλές δυνατότητες κερδών καθώς και πολύ παθητικούς. Εάν μπορείτε να κάνετε τη δουλειά εκ των προτέρων, αυτές οι φασαρίες στο διαδίκτυο θα συνεχίσουν να πληρώνουν αδρά για τα επόμενα χρόνια.

1. Επενδύστε σε κρυπτονομίσματα

Αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή εάν έχετε ήδη αποταμιεύσει κάποια χρήματα καθώς αποκομίζετε γρήγορα κέρδη κάνοντας συναλλαγές swing. Τούτου λεχθέντος, το εμπόριο είναι μια δεξιότητα και χρειάζεται λίγο χρόνο για να μάθετε και να γίνετε πραγματικά καλοί, αλλά μπορεί να αποδώσει πολλά αν ξέρετε τι κάνετε.

Μην βάζετε όλες τις οικονομίες σας σε αυτό, όπως έκαναν μερικοί άνθρωποι πριν από μερικά χρόνια, καθώς ποτέ δεν ξέρετε τι πρόκειται να κάνει η αγορά.

Ακόμα κι αν δεν ξέρετε πώς να κάνετε καθημερινές συναλλαγές, η μακροπρόθεσμη επένδυση σε κρυπτογράφηση εξακολουθεί να είναι μια σταθερή στρατηγική που μπορεί να αποδώσει στο δρόμο. Όποια στρατηγική και να χρησιμοποιήσετε μπορεί να σας αποφέρει πολλά χρήματα μακροπρόθεσμα.

2. Φτιάξτε ένα blog

Η δημιουργία ενός ιστολογίου είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να αποκτήσετε παθητικό εισόδημα, συνεχίζει να κερδίζει χρήματα μετά την κατασκευή του και είναι μία από τις καλύτερες μεθόδους παθητικού εισοδήματος που μπορείτε να δημιουργήσετε. Όταν είστε ιδιοκτήτης ενός ιστολογίου, μπορείτε να μιλήσετε για ό,τι θέμα θέλετε, είτε πρόκειται για τη φυσική κατάσταση και τη δύναμη είτε για την παρασκευή καφέ στο σπίτι. Ό,τι κι αν είναι, μπορείτε να παρέχετε την τεχνογνωσία σας και να γεμίσετε τον ιστότοπό σας με μερικούς καλά τοποθετημένους συνδέσμους συνεργατών προς προϊόντα που βοηθούν τον αναγνώστη σας να πετύχει το χρυσό του και κυριολεκτικά κερδίζετε χρήματα βοηθώντας τους ανθρώπους να κάνουν αυτό που αγαπούν.

«Αν δεν βρεις τρόπο να βγάλεις χρήματα όσο κοιμάσαι, θα δουλεύεις μέχρι να πεθάνεις». – Γουόρεν Μπάφετ

3. Affiliate Marketing

Σχετικά με το blog, η διαφήμιση θυγατρικών είναι όταν διαφημίζετε μια εταιρεία ή το προϊόν κάποιου άλλου και λαμβάνετε προμήθεια για αυτό. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αρχίσετε να κερδίζετε χρήματα εάν δεν έχετε το δικό σας προϊόν ή υπηρεσία που μπορείτε να προσφέρετε.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη μέθοδο στο ιστολόγιό σας ή στη λίστα email σας, εάν χρησιμοποιείτε ένα και στέλνετε προσφορές για ένα προϊόν συνδεδεμένης εταιρείας που προσθέτει αξία στη ζωή των θεατών/πελατών σας.

Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε μια λίστα email όπου βάζετε τους συνδέσμους για τα προϊόντα θυγατρικών στη λίστα συνδρομητών σας και την στέλνετε μέσω email στους πελάτες σας, κάτι που είναι εξαιρετικό για τη διατήρηση και τη διατήρηση των ατόμων που επιστρέφουν.

4. Dropshipping Προϊόντα

Αυτή είναι μια μέθοδος που έγινε δημοφιλής τα τελευταία χρόνια, που απαιτεί από εσάς να εξοικονομήσετε λίγα χρήματα για να ξεκινήσετε, οι δυνατότητες επιτυχίας είναι πολύ μεγάλες αν είστε διατεθειμένοι να βάλετε τη δουλειά.

Εάν έχετε εξοικονομήσει κάποια χρήματα, θα μπορούσατε να αγοράσετε έναν ιστότοπο τομέα και κάποιο μαζικό απόθεμα και να αρχίσετε να πουλάτε προϊόντα που φιλοξενούνται μέσω ενός καταστήματος Shopify. Υπάρχουν παιδιά στο γυμνάσιο που βγάζουν αρκετά καλά χρήματα χρησιμοποιώντας αυτή τη μέθοδο.

Μπορείτε να ερευνήσετε τις τάσεις και να δημιουργήσετε ένα εξειδικευμένο κατάστημα που πουλά συγκεκριμένα προϊόντα και είδη που είναι διασκεδαστικά ή χρήσιμα, όπως κούπες καφέ ή είδη που σχετίζονται με τον καφέ, αν σας αρέσει ο καφές. Το θέμα είναι ότι μπορείτε να αγοράσετε κάποιο φτηνό απόθεμα χύμα και να το πουλήσετε για κέρδος, εάν οι δεξιότητές σας στο μάρκετινγκ είναι καλές, αυτό είναι εύκολο σαν πίτα.

5. Προπόνηση ένας εναντίον ενός

Αυτή η μέθοδος είναι καλή εάν είστε γνώστες ή ειδικευμένοι σε έναν συγκεκριμένο τομέα όπως η υγεία και η φυσική κατάσταση και μπορείτε να χρεώσετε μια αμοιβή για να βοηθήσετε κάποιους να επιτύχουν ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα, όπως να αποκτήσουν καλύτερη φόρμα ή να κερδίσουν περισσότερα χρήματα.

Ό,τι κι αν είναι, μπορείτε να φιλοξενήσετε αυτήν την επιλογή για να επικοινωνήσουμε μαζί σας στον δικό σας ιστότοπο ή να δημιουργήσετε ένα προφίλ σε έναν ιστότοπο όπως το Fiverr ή το Upwork και να χρεώσετε μια χρέωση για να βοηθήσετε τους πελάτες σας να λάβουν το αποτέλεσμα που αναζητούν.

Αυτή έχει τα μειονεκτήματά της, όπως δεν είναι τόσο παθητική όσο μερικές από τις άλλες μεθόδους σε αυτήν τη λίστα και σας κάνει να αναδιατάξετε το πρόγραμμά σας για να φιλοξενήσετε κάποιο άλλο. Υποθέτοντας ότι έχετε μία ή δύο από τις άλλες πλευρές που αναφέρονται σε αυτήν τη λίστα, μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να συμπληρώσετε το εισόδημά σας με κάποια επιπλέον χρήματα.