7 απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις σχετικά με τις ξεχωριστές σελίδες των εγγράφων google

google docs
pixabay

Τα έγγραφά μας google μπορούν να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να οργανώσετε και να αποθηκεύσετε τις ιδέες και τις σκέψεις σας με ασφαλή και αποτελεσματικό τρόπο. Στη συνέχεια, μπορείτε αργότερα να τα μοιραστείτε με άλλους όταν είστε έτοιμοι.

Σε αυτό το άρθρο, θα μιλήσουμε για το ρόλο του Διαδικτύου στη δημιουργία ενός μυαλού με αυτογνωσία, επιτρέποντάς του να είναι μέρος του εγκεφάλου σας και βοηθώντας σας να καταλάβετε πώς να διαβάζετε και να θυμάστε τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας.

Δεν ξέρω για εσάς, αλλά έχω τεράστιο πρόβλημα με αυτό. Πρέπει να κοιτάζω τακτικά τα έγγραφά μου στο Google για να δω πώς τα χρησιμοποιώ. Όπως και στο εσωτερικό, τα ανοίγω σαν να ανοίγω ένα βιβλίο και ξέρω τι θα βρω. Έχω την τάση να κοιτάζω πράγματα που υπάρχουν στον υπολογιστή μου πριν κοιτάξω τα άλλα.

Όταν ανοίγω αυτά τα έγγραφα, βλέπω μερικά πράγματα που δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι έπρεπε να ξέρω. Για παράδειγμα, αν άνοιγα μια σελίδα σχετικά με το νέο μυαλό που έχει επίγνωση του εαυτού μου, έπρεπε να την ανοίξω (και δεν υπήρχε τρόπος να το κάνω αυτό εκτός κι αν επρόκειτο να έχω τον σωστό έλεγχο του νου μου) και μπορώ” δεν θυμάμαι τι σκεφτόμουν ή τι θα έλεγα στην οθόνη.

Δεν ήταν ακριβώς ένας καλός τρόπος για να κάνω τα πράγματα με αυτά τα δύο πράγματα, αλλά αυτός ήταν ένας καλός τρόπος για να το κάνω γιατί μου έδωσε μια καλύτερη κατανόηση του πώς να χειρίζομαι τον έλεγχο του νου που βλέπω τώρα στον υπολογιστή μου.

Η Google έχει μια νέα δυνατότητα στη νέα της διαδικτυακή υπηρεσία που ονομάζεται «Έγγραφα Google». Τώρα μπορείτε να πάρετε ένα έγγραφο, να το αποθηκεύσετε ως Έγγραφο Google και, στη συνέχεια, όποτε θέλετε, μπορείτε απλώς να ανοίξετε ένα ξεχωριστό Έγγραφο Google και να το επεξεργαστείτε. Αν είναι κάτι σαν ανάρτηση ιστολογίου, μπορείτε να μεταβείτε στο Έγγραφο Google και να το επεξεργαστείτε και στη συνέχεια να το στείλετε στον εαυτό σας. Είναι ένας ωραίος τρόπος να επεξεργαστείτε μια ολόκληρη δέσμη εγγράφων σε ένα μόνο μέρος.

Είναι ένα υπέροχο νέο χαρακτηριστικό, αλλά δυσκολεύομαι να καταλάβω πώς να το χρησιμοποιήσω. Έχω χρησιμοποιήσει έγγραφα Google στο Word για την επεξεργασία εγγράφων, αλλά είναι λίγο δύσκολο να τα επεξεργαστείτε στα έγγραφα Google, ειδικά αν το κάνετε αυτό στο πλαίσιο μιας διάσκεψης. Τα Έγγραφα Google διαθέτουν ξεχωριστή σελίδα για κάθε έγγραφο που σας επιτρέπει να προσθέτετε σημειώσεις, να αλλάζετε κείμενο και να επεξεργάζεστε τη διάταξη του εγγράφου.

Στα Έγγραφα Google μπορείτε επίσης να μεταβείτε στα αρχεία, να επισημάνετε τις αλλαγές σας, να αποθηκεύσετε το αλλαγμένο έγγραφο και, στη συνέχεια, να επιστρέψετε στο έγγραφο που επεξεργάζεστε. Είναι ένα πραγματικά βολικό χαρακτηριστικό και το οποίο παρουσιάσαμε πρόσφατα στους πελάτες μας. Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε ένα νέο έγγραφο για αποστολή σε μια συγκεκριμένη διεύθυνση (σε περίπτωση που θέλετε να το στείλετε ως συνημμένο) ή μπορείτε να αποθηκεύσετε ένα αντίγραφο ενός εγγράφου που επεξεργάζεστε και στη συνέχεια να το στείλετε μέσω email.

Πολλά είναι ακόμα εκεί έξω. Δεν είμαι σίγουρος πώς μπορούμε να το κρατήσουμε στη μνήμη μας για να το διατηρήσουμε ασφαλές. Εάν αναζητάτε μερικές συμβουλές για τη δημιουργία του δικού σας εγγράφου, σας συνιστούμε να κάνετε λήψη του δωρεάν προγράμματος προβολής εγγράφων και να δημιουργήσετε ένα νέο για τα Έγγραφα Google. Δεν είναι εύκολο στη χρήση και είναι δύσκολο να πλοηγηθείτε στα πράγματα.

Τα Έγγραφα Google είναι ένας φανταστικός τρόπος για να κρατήσετε μερικά από τα έγγραφά σας στον εγκέφαλό σας. Είναι λίγο μια καμπύλη μάθησης και είναι λίγο πόνος. Εάν έχετε ένα έγγραφο που θέλετε να στείλετε σε κάποιον, μπορείτε να το αποθηκεύσετε στα Έγγραφα Google. Μόλις αποθηκευτεί, μπορείτε να το ανοίξετε στα Έγγραφα Google και να επιλέξετε μια συγκεκριμένη διεύθυνση. Στη συνέχεια, μπορείτε να επιλέξετε να το αποθηκεύσετε ως νέο αρχείο ή να το στείλετε ως συνημμένο.