7 εύκολες συμβουλές απώλειας βάρους για πολυάσχολες μαμάδες και εργαζόμενες γυναίκες

Κάθε γυναίκα θέλει να είναι σε φόρμα και υγιή, αλλά μόνο λίγες από αυτές θα το κάνουν εφικτό, επειδή ο κύριος λόγος που εμποδίζει τη ζωή των γυναικών να αποκτήσουν φόρμα και υγιή είναι οι θέσεις εργασίας πλήρους απασχόλησης 9-5 γραφείου όπου κάθονταν σε ένα γραφείο για 40-45 ώρες την εβδομάδα σε γραφείο, γι’ αυτό παχαίνουν.

Συνήθως, οι εργαζόμενες γυναίκες σπάνια βρίσκουν χρόνο για τον εαυτό τους για να κάνουν κάποια προπόνηση απώλεια βάρους λόγω του πολυάσχολου προγράμματός τους, ιδιαίτερα των μαμάδων. Σε αυτό το άρθρο, πρόκειται να μοιραστούμε μερικές εύκολες συμβουλές απώλειας βάρους για εργαζόμενες γυναίκες που κάνουν πραγματικότητα το όνειρό σας να αποκτήσετε λεπτή, φυσική κατάσταση και υγεία:

Συμβουλή 1: Κάντε ένα πρόγραμμα της ημέρας σας και ασκηθείτε

Η απώλεια βάρους για τις μαμάδες και τις εργαζόμενες γυναίκες ξεκινά από το να προγραμματίσετε την ημέρα σας και να κάνετε ένα χρονοδιάγραμμα για την προπόνηση επίσης. Προσπαθήστε να αφιερώσετε 30 λεπτά έως 1 ώρα για άσκηση την ημέρα (εξαρτάται από εσάς αν την κάνετε το πρωί ή το βράδυ) και αν είστε πραγματικά πολυάσχολη γυναίκα αντί για τεμπέλα, κάντε μια προπόνηση για μια εβδομάδα. Σαββατοκύριακα. Επομένως, είναι πολύ σημαντικό να προγραμματίσετε την ημέρα σας για να έχετε χρόνο για άσκηση.

Συμβουλή 2: Γίνετε Πρωινός Περιπατητής

Κυρίως, όλες οι γυναίκες, συμπεριλαμβανομένων των μαμάδων, παίρνουν το δείπνο τους αργά και πέφτουν αμέσως στο κρεβάτι για ύπνο λόγω κούρασης από τη δουλειά όλη την ημέρα, που έχει ως αποτέλεσμα αύξηση βάρους, παχυσαρκία και κακό λίπος ή χοληστερόλη. Έτσι, η πρωινή βόλτα είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς που σας βοηθά πραγματικά να απαλλαγείτε από τα λίπη που έχουν κολλήσει γύρω από την κοιλιά σας. Ξέρω ότι δεν είναι εύκολο να ξυπνάς νωρίς και να πηγαίνεις μια πρωινή βόλτα, αλλά όταν το κάνεις τακτικά, τότε είναι εύκολο για σένα.

Συμβουλή 3: Ξεκινήστε την Υγιεινή Ρουτίνα σας

Ένα από τα κύρια κλειδιά για εύκολες συμβουλές απώλειας βάρους για πολυάσχολες μαμάδες Και οι εργαζόμενες γυναίκες είναι να ξεκινήσετε τη μέρα σας με κάποιο υγιεινό πρωινό που σας βοηθά να εξαφανίσετε την επιθυμία σας για υπερκατανάλωση τροφής και να γεμίσει την κοιλιά σας μέχρι το απόγευμα. Μπορείτε να πάρετε ένα μπολ βρώμη με λαχανικά ή γάλα, κορν φλέικς με γάλα και μέλι, ένα φυτικό σάντουιτς χωρίς βούτυρο ή κρέμα, αυγά με φρυγανιά ή ομελέτα αυγών, κ.λπ. Εναλλακτικά από αυτά είναι να έχετε μαζί σας ένα ή δύο φρούτα, τα οποία μπορείτε να φάτε εύκολα κατά τη διάρκεια της εργασίας σας.

Συμβουλή 4: Να ενυδατώνεστε πάντα

Το νερό παίζει καθοριστικό ρόλο στο σώμα μας και γνωρίζουμε ότι το σώμα μας περιέχει το 70 τοις εκατό του νερού. Παίρνω ενυδατωμένο τον εαυτό σας και πίνετε τουλάχιστον 3 λίτρα νερό την ημέρα γιατί το νερό θα απομακρύνει όλες τις τοξικές ουσίες από το σώμα σας και θα μπορείτε επίσης να μειώσετε το βάρος σας. Μην παίρνετε νερό ακριβώς πριν ή μετά το μεσημεριανό γεύμα ή το δείπνο γιατί το σώμα σας χρειάζεται να αφομοιώσει το φαγητό σας και εάν πίνετε νερό αμέσως μετά το γεύμα σας, η διαδικασία πέψης γίνεται πιο αργή και αυτό το φαγητό θα μπλοκάρει γύρω από το στομάχι σας ως λίπος.

Μπορείτε επίσης να πάρετε ένα φλιτζάνι πράσινο τσάι, χυμό λεμονιού αναμεμειγμένο με μέλι και χλιαρό νερό και μαύρο καφέ. Αυτά επίσης θα σας βοηθήσουν να γίνετε πιο αδύνατοι και να ταιριάξετε ξανά με λεπτά ρούχα, τα οποία αποφεύγετε λόγω αύξησης βάρους.

Συμβουλή 5: Υγιεινό γεύμα

Ένα υγιεινό μεσημεριανό γεύμα παίζει πάντα σημαντικό ρόλο για το σώμα μας και οι περισσότερες γυναίκες καταναλώνουν εκείνα τα μέσα που περιέχουν πολύ λάδι, κακό λίπος και υψηλή πρόσληψη υδατανθράκων που κάνουν το σώμα μας λίπος που χρειάζεται πολύ χρόνο για την πέψη ή αποθηκεύεται στο σώμα μας. λίπος και οδήγησε στο πρόβλημα των καρδιακών παθήσεων.

Για ένα υγιεινό γεύμα, προτιμάτε πάντα εκείνα τα γεύματα που είναι χαμηλά σε λιπαρά και πλούσια σε πρωτεΐνες, σας βοηθούν να αφομοιώσετε το γεύμα σας πιο γρήγορα και να αυξήσετε την πνευματική σας ενέργεια. Επομένως, προσπαθήστε να αποφύγετε αυτά τα πρόχειρα φαγητά, το ρύζι, τα ζυμαρικά κ.λπ., και να προσπαθείτε πάντα να παίρνετε προϊόντα από σιτάρι ή πολύσπορα αντί για Maida ή κορεσμένα λιπαρά.

Συμβουλή 6: Να παίρνετε πάντα ελαφρύ δείπνο

Προσπαθήστε να παίρνετε αυτό το είδος γεύματος στο δείπνο σας που σας βοηθά να παραμείνετε δραστήριοι ή ενεργητικοί μέχρι την ώρα του ύπνου σας. Μια καλή επιλογή για να κάνετε το δείπνο σας υγιεινό είναι να πάρετε Cottage Cheese (Paneer), Chapattis με φακές, Λαχανικά με τυρόπηγμα. Από την άλλη, αν σας αρέσει να προσθέτετε ρύζι, προσθέστε το με λαχανικά και όσπρια και σαλάτα.

Συμβουλή 7: Ποτό πριν τον ύπνο

Πάντα να προσπαθείτε να καταναλώνετε γάλα χαμηλών λιπαρών με μερικά ξηρά φρούτα όπως αμύγδαλα ή καρύδια γιατί ένα υγιές λίπος μειώνει το κακό λίπος και σας κάνει να ταιριάζετε και να αδυνατίζετε. Εάν έχετε κάποια αλλεργία στο γάλα ή δεν σας αρέσει, τότε προσπαθήστε να πάρετε ένα ποτήρι χλιαρό νερό πριν τον ύπνο για να αποτοξινώσετε όλες τις τοξίνες από το σώμα σας και να κάνετε τον εαυτό σας υγιή.