7 Συμβουλές για να δημιουργήσετε μαρτυρικά βίντεο με «υψηλές μετατροπές».

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να δημιουργήσετε βίντεο μαρτυρίας και η διαδρομή που θα επιλέξετε θα εξαρτηθεί πλήρως από αμέτρητους παράγοντες. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να βελτιώσετε τις πιθανότητες μετατροπών από το βίντεο. Πρώτα και κύρια, πρέπει να προσλάβετε έναν επαγγελματία εταιρικό κινηματογραφιστή για το βίντεο. Και μετά από αυτό, ακολουθήστε τις συμβουλές που αναφέρονται εδώ:

Επιλέξτε τους πιο επιτυχημένους πελάτες για το βίντεο

Το πρώτο πράγμα για ένα βίντεο μαρτυρίας είναι να αποφασίσετε ποιος θα είναι σε αυτό. Πρέπει πάντα να επιλέγετε πελάτες με τους οποίους μοιράζεστε έναν υπέροχο δεσμό και κατά προτίμηση αυτούς που είναι πιο σταθεροί με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας. Τα αποδεδειγμένα αποτελέσματα θα σας βοηθήσουν να εστιάσετε στα θετικά του βίντεό σας. Η ύπαρξη τέτοιων πελατών θα είναι ένα πρόσθετο πλεονέκτημα, καθώς μπορούν να πείσουν έμμεσα τους πιθανούς αγοραστές να αγοράσουν αφού παρακολουθήσουν το βίντεο.

Σχεδιάστε τα πάντα καλά εκ των προτέρων

Τα πιο επιτυχημένα μαρτυρικά βίντεο έχουν πάντα έναν «αέρα» αυθορμητισμού. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν χρειάζεται προγραμματισμός. Τώρα, πρέπει να αναρωτιέστε για τους τρόπους διατήρησης αυτού του αυθορμητισμού; Τότε η πρότασή μας είναι να καταγράψετε τις απαντήσεις και να ελέγξετε χωρίς προτροπή. Μπορείτε επίσης να στείλετε μια λίστα με ερωτήσεις που θέλετε να τους κάνετε, καθώς θα τους βοηθήσει να προετοιμάσουν τις απαντήσεις τους. Μερικές ερωτήσεις που μπορείτε να προσθέσετε στη λίστα σας μπορεί να περιλαμβάνουν:

  • Γιατί επιλέξατε εμάς έναντι των άλλων;
  • Πώς σας βοήθησαν τα προϊόντα/υπηρεσίες μας;
  • Γιατί τα προϊόντα/υπηρεσίες μας είναι καλύτερα από πολλά άλλα;
  • Ποια είναι τα οφέλη που έχετε;

Μπορείτε επίσης να ζητήσετε από την εταιρεία παραγωγής ταινιών σας, που χειρίζεται τα βίντεο μαρτυρίας σας, να ετοιμάσει ένα ερωτηματολόγιο για τους πελάτες σας.

Κάντε τους πελάτες σας να αισθάνονται σίγουροι και άνετοι

Δεν αισθάνονται όλοι άνετα και σίγουροι μπροστά στην κάμερα. Επομένως, πρέπει να τα βοηθήσετε να αισθάνονται θετικά για να αντιμετωπίσουν την κάμερα. Αν θέλετε, μπορείτε να ρυθμίσετε τις κάμερες έτσι ώστε να εξασκηθούν και να εξοικειωθούν με αυτό. Μπορείτε επίσης να ρωτήσετε το δικό σας εταιρικό γραφείο παραγωγής βίντεο για να το κάνετε αυτό για εσάς, ώστε να μπορείτε να λαμβάνετε τα πιο ρεαλιστικά βίντεο μαρτυριών.

Δημιουργήστε σκηνές

Υπάρχουν ορισμένα πρακτικά πράγματα που πρέπει να ληφθούν υπόψη κατά την επιλογή της τοποθεσίας για τη λήψη βίντεο. Για παράδειγμα, μπορείτε να επιλέξετε ένα μέρος που δεν έχει θόρυβο φόντου αλλά ορισμένες φυσικές ρυθμίσεις. Παρόλο που μπορείτε να το κάνετε στο σπίτι, η εγκατάσταση καμερών σε εξωτερικούς χώρους και η χρήση στηρίξεων θα σας βοηθήσει να λάβετε ένα συναρπαστικό βίντεο για την επιχείρησή σας.

Χρησιμοποιήστε διαφορετικές απόψεις

Είναι καλό να χρησιμοποιείτε διαφορετικές σκηνές, αλλά είναι ακόμα καλύτερο να χρησιμοποιείτε διαφορετικές απόψεις στα βίντεο μαρτυρίας σας. Αμηχανών? Μην ανησυχείς. Δύο διαφορετικές απόψεις λειτουργούν καλύτερα για όλες τις επιχειρήσεις. Και για αυτό, χρειάζεται απλώς να χρησιμοποιήσετε πλάνα από διαφορετικές γωνίες. Μια καλή και επαγγελματική εταιρεία παραγωγής ταινιών θα σας καθοδηγήσει καλύτερα σε αυτό.

Κρατήστε τους πελάτες σας στο επίκεντρο

Η δημιουργία βίντεο μαρτυριών δεν είναι παρά μια κοινή επιχείρηση. Είμαστε βέβαιοι ότι χρησιμοποιείτε τέτοια βίντεο για να αυξήσετε τις μετατροπές, αλλά δεν υπάρχει λόγος να μην μπορείτε να διαφημίσετε ταυτόχρονα τους υπέροχους πελάτες σας. Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να ξεκινήσετε με τα βίντεο με τις μαρτυρίες σας είναι να επιτρέψετε στους πελάτες σας να τους παρουσιάσουν. Αυτό μπορεί να λειτουργήσει σε διαφορετικά επίπεδα:

  • Μπορεί να βοηθήσει τους πελάτες σας να χαλαρώσουν στην οθόνη
  • Μπορεί να δημιουργήσει μια ιστορία
  • Μπορεί να δώσει στους θεατές κάποιον να ανακαλύψει εάν τα προϊόντα σας είναι χρήσιμα ή όχι
  • Μπορεί να σας βοηθήσει αν θέλετε να πάρετε συνέντευξη από περισσότερα άτομα για τα βίντεό σας

Εμφάνιση των προϊόντων/υπηρεσιών που χρησιμοποιούνται

Εάν θέλετε να δημιουργήσετε βίντεο για τα προϊόντα σας, τότε ένας υπέροχος τρόπος είναι να προσθέσετε περισσότερη αξιοπιστία. Πιστεύεται ότι περίπου το 47% των ανθρώπων λέει ότι τα βίντεο μαρτυριών είναι χρήσιμα, καθώς σας βοηθούν να οπτικοποιήσετε πώς λειτουργεί ένα προϊόν ή μια υπηρεσία σε πραγματικές συνθήκες. Μπορείτε επίσης να εμφανίσετε τα προϊόντα σας στο παρασκήνιο για να δημιουργήσετε μια εντύπωση.

Τελικές Λέξεις

Τα δημιουργικά ισχυρά βίντεο μαρτυρίας δεν είναι απλώς ένας εξαιρετικός τρόπος για να βελτιώσετε τις μετατροπές, αλλά είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για να δημιουργήσετε μια βαθύτερη σχέση με τους υπάρχοντες πελάτες σας. Επομένως, μην το θεωρείτε δεδομένο. Απλώς συνδεθείτε με έναν επαγγελματία και έμπειρο εταιρικό σκηνοθέτη για τα καλύτερα βίντεο.