9 δημιουργικές ιδέες για μάρκετινγκ σε εξωτερικούς χώρους

Οι ιδέες μάρκετινγκ λειτουργούν σε εξωτερικούς χώρους και θέλετε να αφαιρέσετε αυτές τις ιδέες, αλλά δεν ξέρετε πώς να το κάνετε;

Υπάρχουν πολλά εργαλεία που μπορούν να σας βοηθήσουν στο μάρκετινγκ σε εξωτερικούς χώρους και αυτό το ιστολόγιο που διαβάζεται θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε την εκστρατεία μάρκετινγκ με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μερικές από τις παραδοσιακές μεθόδους μάρκετινγκ σε εξωτερικούς χώρους, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης σανίδες foamexαυτοκόλλητα βινυλίου, διαφημιστικές πινακίδες.

Γίνετε δημιουργικοί με την καμπάνια μάρκετινγκ εξωτερικού χώρου

Ακολουθεί μια λίστα με τα 8 κορυφαία εργαλεία μάρκετινγκ που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως εργαλείο μάρκετινγκ εξωτερικού χώρου

Σημαίες:

Σημαίες όπως σημαίες παραλίας μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να προσελκύσουν το κοινό των πελατών σας. Αυτές οι σημαίες μπορούν να σχεδιαστούν δημιουργικά από τους σχεδιαστές σας και μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε για τη διαφήμιση των προϊόντων ή των πωλήσεών σας.

Επειδή οι σημαίες φαίνονται από μεγαλύτερες αποστάσεις, βεβαιωθείτε ότι εκτυπώνετε μόνο περιορισμένο περιεχόμενο. Όσο μεγαλύτερος είναι ο αριθμός των banner, τόσο καλύτερο είναι το μάρκετινγκ

Πινακίδες και πίνακες:

Αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε κάθε περίσταση και αυτό κάνει τις πινακίδες και τα πάνελ ένα χρήσιμο εργαλείο μάρκετινγκ. Αυτές οι πινακίδες foamex είναι κατασκευασμένες από στιβαρά μέταλλα που μπορούν να αντέξουν τις σκληρές και ακραίες καιρικές συνθήκες.

Μπορείτε να ζητήσετε κείμενο (κατοπτρική εικόνα του κειμένου) από το πλαίσιο περικοπής περιγράμματος για να το κάνετε πιο ελκυστικό. Καθώς ο ήλιος χτυπά αυτό το πλαίσιο, ρίχνει μια σκιά που κάνει το κείμενο ευανάγνωστο. Μην χρησιμοποιείτε πάρα πολλές λέξεις στους πίνακες, διαφορετικά θα ήταν ένα αποτυχημένο εργαλείο μάρκετινγκ για την επιχείρησή σας

Διαφήμιση τοίχου:

Οι τοίχοι σε διάφορες περιοχές για να το χρησιμοποιήσετε ως εργαλείο μάρκετινγκ. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον χώρο στον τοίχο για να τοποθετήσετε αυτοκόλλητα, αφίσες ή ακόμα και να τα βάψετε. Η τοιχογραφία είναι ένας άλλος αποτελεσματικός τρόπος χρήσης του τοίχου.

Βεβαιωθείτε ότι η εικόνα έχει γίνει με τέτοιο τρόπο ώστε ένα άτομο που στέκεται δίπλα της φαίνεται να στέκεται στην πραγματική περιοχή και όχι κοντά σε μια τοιχογραφία. Ίσως χρειαστεί να αναζητήσετε ταλαντούχους συγγραφείς που κάνουν την τοιχογραφία να μοιάζει με πραγματική σκηνή.

3D διαφήμιση:

Η διαφήμιση είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να τραβήξετε την προσοχή των ανθρώπων και για αυτό, θα πρέπει να σχεδιάσετε σωστά τις διαφημίσεις σας. Η τρισδιάστατη διαφήμιση μπορεί να είναι αιχμή σε σχέση με τους ανταγωνιστές σας.

Μπορείτε να προσθέσετε ένα τρισδιάστατο στοιχείο, όπως αφίσες, διαφημιστικές πινακίδες ή πινακίδες πεζοδρομίων και να μεταφέρετε την επωνυμία σας στο επόμενο επίπεδο.

Διαφημίσεις συγκοινωνίας:

Οι διαφημίσεις συγκοινωνίας είναι χρήσιμες στο μάρκετινγκ σε εξωτερικούς χώρους, χρησιμοποιήστε τα μέρη όπου βρίσκονται γενικά οι άνθρωποι. Τέτοιες δημοφιλείς τοποθεσίες περιλαμβάνουν στάσεις λεωφορείων, σιδηροδρομικούς σταθμούς, πιάτσες ταξί.

Μπορείτε να μιλήσετε με την κυβέρνηση και να καλύψετε τα τρένα με αυτοκόλλητα βινυλίου για την επωνυμία της επιχείρησής σας. Μπορείτε επίσης να κολλήσετε αφίσες για να τραβήξετε την προσοχή των πελατών στους χώρους αναμονής των στάσεων λεωφορείων.

Αυτοκόλλητα:

Είναι διάσημα για τη διακόσμηση? Ωστόσο, δεν χρησιμοποιείται αποτελεσματικά ως εργαλείο μάρκετινγκ. Το φανταστικό κομμάτι της ετικέτας είναι ότι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να το κολλήσετε σε οποιαδήποτε επιφάνεια όπως παράθυρα, πόρτες, δάπεδα ακόμα και νεροχύτες! Επομένως, μην περιορίζετε την εκστρατεία μάρκετινγκ και χρησιμοποιήστε αυτήν την παραδοσιακή μέθοδο προσκόλλησης για να κάνετε την επωνυμία σας.

Διαφημιστείτε στα έπιπλα δρόμου:

Οι απλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν καθημερινά έπιπλα δρόμου. Ξεκινήστε να τα χρησιμοποιείτε ως εργαλείο μάρκετινγκ. Η Kitkat δικαίως χρησιμοποίησε τους πάγκους του δρόμου για να διαφημίσει την επωνυμία της με το σύνθημα της επωνυμίας της που είναι «Κάνε ένα διάλειμμα, κάνε KitKat». Αυτές οι διαφημίσεις επίπλων δρόμου τραβούν πάντα την προσοχή των ανθρώπων και αφήνουν επίσης μια μόνιμη εντύπωση

Διαδραστικό Μάρκετινγκ:

Οι άνθρωποι σήμερα ενδιαφέρονται περισσότερο για αυτές τις διαφημιστικές καμπάνιες, οι οποίες προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία χρήστη και τις κάνουν αξέχαστες για αυτούς. Μπορείτε να το κάνετε αυτό για την επιχείρησή σας χρησιμοποιώντας την τεχνολογία για να αλληλεπιδράσετε με το κοινό-στόχο σας.

Μια τέτοια μοναδική εκστρατεία μάρκετινγκ διεξήχθη από την εκστρατεία αιμοδοσίας του NHS, η οποία ενθαρρύνει τους ανθρώπους να δωρίσουν αίμα σε ανθρώπους και να καταδείξουν πώς βοήθησαν τους ασθενείς να αναρρώσουν από την πάθησή τους.

Για αυτό, χρησιμοποίησαν μια ψηφιακή πινακίδα όπου δείχνουν τους ασθενείς που χρειάζονται μετάγγιση αίματος. Στους ανθρώπους που περνούν από αυτές τις ψηφιακές διαφημιστικές πινακίδες δίνεται ένα αυτοκόλλητο που μπορεί να βάλει στον πήχη τους.

Αυτά τα αυτοκόλλητα πρέπει να σαρωθούν από ένα smartphone για να προσομοιώσουν την εικονική μετάγγιση αίματος από εσάς. Όταν πραγματοποιηθεί αυτή η διαδικασία, θα δείτε πώς ο ασθενής στην ψηφιακή διαφημιστική πινακίδα αρχίζει να γίνεται υγιής καθώς ο σάκος του αίματός του γεμίζει με το αίμα σας.

Πρέπει να δημιουργηθούν εμπειρίες χρήστη, οι οποίες θα παρακινήσουν το κοινό να εγγραφεί για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας άμεσα.

Κάντε την ενσωματωμένη ομάδα μάρκετινγκ να κάνει καταιγισμό ιδεών για να χρησιμοποιήσει τις πινακίδες Foamex και τα αυτοκόλλητα βινυλίου με διαφορετικούς τρόπους για να προσεγγίσετε τους πελάτες σας.