X Τα καλύτερα παιχνίδια υπολογιστή για να δοκιμάσετε αυτή τη στιγμή

παιχνίδια παζλ

Κάθε πραγματικός παίκτης γνωρίζει ότι η πραγματική ουσία του παιχνιδιού ορίζεται από το gaming στον υπολογιστή. Τα παιχνίδια για υπολογιστή έχουν μια κλασική γοητεία, δίνοντάς τους ένα πλεονέκτημα έναντι των άλλων μεθόδων gaming, όπως κονσόλες, Nintendos ή παιχνίδια smartphone.

Ωστόσο, ένας απέραντος ωκεανός παιχνιδιών καθιστά δύσκολο να αποφασίσετε ποιο παιχνίδι πρέπει να παίξει ένα άτομο. Θα μπορούσατε να παίξετε αμέτρητα παιχνίδια και να σκεφτείτε, «Αυτό είναι το καλύτερο παιχνίδι που έχω παίξει ποτέ».

Far Cry 6

Οι δύο τελευταίες δόσεις του far cry γνώρισαν μεγάλη επιτυχία και έχουμε τις ακριβείς προσδοκίες από αυτή τη νέα κυκλοφορία!

Αυτό το παιχνίδι ακολουθεί την ιδεολογία των προκατόχων του στον ανοιχτό κόσμο και διαθέτει ένα όμορφο νησί που κάνει τα εκπληκτικά γραφικά του παιχνιδιού. Εφόσον παίζετε ως ο μόνος πρωταγωνιστής του παιχνιδιού, ο στόχος σας είναι να απορρίψετε το καθεστώς ενός τυράννου και να απελευθερώσετε τους ανθρώπους από τη σκληρή μοίρα που τους χαρίζει ο αρχηγός τους.

Φρούτα καουμπόη

Είναι πάντα καλύτερο να κάνετε κάποια εξάσκηση στο στόχο πριν ξεκινήσετε να παίζετε ένα παιχνίδι FPS! Και για αυτό, Fruit Cowboy από Απεριόριστο gamez MO είναι η τέλεια λύση!

Αυτό το παιχνίδι δίνει την ιδέα ότι η προπόνηση δεν χρειάζεται να είναι πάντα βαρετή. Αυτό το παιχνίδι συνδυάζει το στυλ FPS με ένα κλασικό νίντζα ​​φρούτων. Διάφορα φρούτα θα κινηθούν προς το μέρος σας και η δουλειά σας θα είναι να αφαιρέσετε αυτά τα φρούτα πριν φτάσουν σε εσάς.

Η αναπαραγωγή τέτοιων παιχνιδιών σάς βοηθά να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας στο στόχο για ένα παιχνίδι FPS. Όχι μόνο αυτό, αλλά παίζοντας αυτό το παιχνίδι θα αυξήσετε επίσης τον χρόνο αντίδρασής σας, επομένως οι αντίπαλοί σας καλύτερα να προσέχουν!

Forza Horizon 5

Τα παιχνίδια Forza έχουν τον τρόπο να γίνονται καλύτερα με κάθε νέα κυκλοφορία και θα μπορούσαμε να πούμε το ίδιο και για αυτή τη νέα!

Το Forza horizon παίρνει μια θέση σε αυτή τη λίστα χάρη στον ρεαλισμό του προς την αγωνιστική σκηνή. Δεν υπάρχει ούτε ένα παιχνίδι που να μπορεί να ανταγωνιστεί το Forza όσον αφορά την αυθεντικότητα και την ακρίβεια της αγωνιστικής σκηνής.

Οδηγήστε γύρω από τον χάρτη του παιχνιδιού και κάντε το ταξίδι μέσα από αυτό το παιχνίδι που πάντα θέλατε! Εάν είστε λάτρης του αυτοκινήτου, χαρακτηριστικά όπως η κατασκευή ενός προσαρμοσμένου αυτοκινήτου ή ο αγώνας σε αγώνες θα το χαρακτηρίσουν ως το αγαπημένο σας!

The Witcher 3

Δεδομένου ότι το The Witcher 3 κυκλοφορεί εδώ και καιρό, αυτό το παιχνίδι συνεχίζει να είναι δυνατό! Αυτό το παιχνίδι διαθέτει μια αισθητική σκηνή ανοιχτού κόσμου που κρατά τον παίκτη να επιστρέφει για περισσότερα.

Στην τριλογία του παιχνιδιού Witcher, παίζετε ως ο θρυλικός Witcher με το όνομα Geralt, του οποίου ο μόνος στόχος είναι να κάνει αυτό που κάνει καλύτερα: να κυνηγήσει τέρατα. Το παιχνίδι θα σας μεταφέρει σε διάφορες όμορφες σκηνές και θα σας βάλει ενάντια σε μερικά από τα πιο φρικτά πλάσματα που μπορεί να μην είχαν εμφανιστεί ποτέ στη φαντασία σας!

Μια λέξη για τους σοφούς, αυτά τα τέρατα είναι τόσο κακά όσο φαίνονται, οπότε μην περιμένετε να τα σκοτώσετε!

Halo Infinite

Είτε είστε παίκτης υπολογιστή για μεγάλο χρονικό διάστημα είτε μόλις ξεκινήσατε, πιθανότατα έχετε ακούσει για τη σειρά halo. Οι παίκτες απολαμβάνουν την εμπειρία του halo τις τελευταίες δύο δεκαετίες και αυτό δεν απογοητεύει καθόλου! Το Halo Infinite κατατάσσεται ως ένα από τα καλύτερα παιχνίδια FPS που έγιναν ποτέ.

Αυτό το παιχνίδι διαθέτει μια υπέροχη εμπειρία FPS που ψάχνετε σε ένα παιχνίδι FPS. Όχι μόνο αυτό το παιχνίδι προσφέρει μια ευχάριστη καμπάνια, αλλά έχετε επίσης ένα συναρπαστικό παιχνίδι για πολλούς παίκτες.

Ωστόσο, σε μια προσπάθεια να απολαύσετε πραγματικά τα παιχνίδια υπολογιστή, οι προγραμματιστές έδωσαν δωρεάν το μέρος του παιχνιδιού για πολλούς παίκτες!

Ελεγχος

Εάν αναζητάτε κάτι μοναδικό, το Control είναι το παιχνίδι για αυτό! Οι προγραμματιστές έχουν καταβάλει περισσότερη προσπάθεια στο σχεδιασμό αυτού του παιχνιδιού, καταγράφοντας όλες τις περίπλοκες λεπτομέρειες και συνδυάζοντάς τες για να φτιάξουν ένα όμορφο κινηματογραφικό παιχνίδι.

Σε αυτό το παιχνίδι, παίζετε ως Jesse Faden και έχετε ξεκινήσει να βρείτε μια μοναδική αρχιτεκτονική που βρίσκεται στη Νέα Υόρκη! Καθώς παίζετε τον έλεγχο, βοηθήστε την Jesse να συνεχίσει να ψάχνει για τον αδερφό της ενώ εργάζεστε και ως Διευθυντής του FBC! Καθώς παίζετε τον έλεγχο, θα παρασύρεστε από τα εκπληκτικά γραφικά, τον αυτοσχέδιο σχεδιασμό περιβάλλοντος και την απόλυτη βελτιστοποίηση, που εξασφαλίζουν ομαλό παιχνίδι.

Microsoft Flight Simulator

Πηγαίνετε στους ουρανούς με αυτό! Χαρείτε τον πιλότο μέσα σας καθώς παίζετε τον προσομοιωτή πτήσης της Microsoft.

Αυτό το παιχνίδι περιλαμβάνει αυτή τη λίστα για τα εξαιρετικά ρεαλιστικά γραφικά και την τεράστια υποστήριξη για περιφερειακά. Μην μας κατηγορήσετε αν κολλήσετε αμέσως μόλις ξεκινήσετε να παίζετε το παιχνίδι! Ο βασικός λόγος που κάνει αυτό το παιχνίδι τόσο ελκυστικό είναι η εξαιρετική προσοχή στη λεπτομέρεια που δίνουν οι προγραμματιστές κατά την ανάπτυξή του.

Επίσης, αυτό το παιχνίδι αποθηκεύει όλα τα στοιχεία του ρεαλισμού και σας δίνει με επιτυχία μια ιδέα για το πώς είναι να είσαι πιλότος. Εν κατακλείδι, αν αξίζει να δοκιμάσετε την ιδέα να πετάξετε γύρω από ένα αεροπλάνο και να αποκτήσετε την ιδέα αυτού του προσομοιωτή πτήσης.

Hitman 3

Λοιπόν, αν ποτέ αμφιβάλλετε ότι κάποιος μπορεί να έρθει για εσάς (απλά αστειεύομαι), γιατί να μην παίξετε για να μάθετε πώς μοιάζει ένας δολοφόνος! Το Hitman 3 βάζει την προηγουμένως συνεχιζόμενη τριλογία του παιχνιδιού με μερικά νέα στοιχεία που το χαρακτηρίζουν μοναδικό από τα παιχνίδια hitman που κυκλοφόρησαν προηγουμένως. Ως δώρο αποχωρισμού, αυτό το παιχνίδι hitman παρουσιάζει έξι νέους χάρτες και κλείνει την ιστορία από το παιχνίδι hitman του 2016.

Ωστόσο, εάν δεν έχετε παίξει ποτέ ξανά ένα παιχνίδι Hitman, επιτρέψτε μας να σας δώσουμε μια σύντομη επισκόπηση. Παίζετε κυρίως ως πράκτορας 47, του οποίου η δουλειά είναι να εξαλείφει τους στόχους και να απεχθάνεστε να συμμετέχετε σε μάχες κρυφά. Ωστόσο, αυτό είναι ένα από αυτά τα παιχνίδια που πρέπει να δοκιμάσετε! Ωστόσο, εάν δεν έχετε παίξει ποτέ ξανά ένα παιχνίδι Hitman, επιτρέψτε μας να σας δώσουμε μια σύντομη επισκόπηση.

2048 Πασιέντζα

Αν ψάχνετε για κάτι απλό, τα παιχνίδια παζλ είναι η καλύτερη επιλογή. Και, από τα παιχνίδια παζλ, το 2048 πασιέντζα είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια παζλ που μπορείτε να παίξετε!

Το 2048 Solitaire είναι το τυπικό παιχνίδι πασιέντζας, αλλά με μια ανατροπή! Πρέπει να στοιβάζετε κάρτες και στήλες με τους αριθμούς τους. Όλα τα φύλλα που στοιβάζετε θα πρέπει να αθροίζονται μέχρι το 2048. Μόλις φτάσετε το άθροισμα του 2048, θα αφαιρεθούν.

Το δύσκολο μέρος αυτού του παιχνιδιού είναι ότι έχετε τοποθετήσει μια κάρτα οριστικά μόλις τοποθετήσετε μια κάρτα. Δεν μπορείτε να το αφαιρέσετε.

Call of Duty: Warzone

Αν ασχολείσαι με τα παιχνίδια εδώ και αρκετό καιρό, έχεις δει την αρχή των παιχνιδιών battle royale.

Αυτή η δόση του Call of Duty βελτιώνει την εμπειρία της Battle Royal στα καλύτερά της! Αυτό το παιχνίδι έχει χαρακτηριστικά που το κάνουν ευχάριστο. Για παράδειγμα, εάν πεθάνετε, σας δίνεται μία ευκαιρία να κάνετε respawn στο παιχνίδι. Ωστόσο, πρέπει να κερδίσετε έναν αγώνα όπλων 1v1 που είναι εξίσου δύσκολος και πρέπει να επανατοποθετήσετε τον εαυτό σας στη θέση του οδηγού.

Ακολουθώντας τους κλασικούς μηχανικούς σκοποβολής call of duty και gunplay χαμηλής ανάκρουσης, αυτό το παιχνίδι εξασφαλίζει μια καλή στιγμή όταν αποφασίσετε να το παίξετε!

Τελικές Λέξεις

Γνωρίζουμε ότι το gaming PC είναι έντονο και δεν μπορεί κανείς ποτέ να αναζητήσει το τέλος του. Σε τελική ανάλυση, η αδρεναλίνη από το να κάνεις τα πάντα μόνος σου και να μην παίρνεις καθόλου ασίστ, σε αντίθεση με το gaming κονσόλας, το κάνει να αξίζει όλα τα χρήματα και τον χρόνο που ξοδεύεις για αυτό.

Αν θέλετε μερικές εξαιρετικές καμπάνιες, μια εξαιρετική εμπειρία για πολλούς παίκτες και πραγματικά θέλετε να απολαύσετε την εμπειρία παιχνιδιού στον υπολογιστή, αυτά τα παιχνίδια ανοίγουν το δρόμο προς αυτήν. Αλλά η διασκέδαση δεν έχει καν ξεκινήσει ακόμα! Παρόλα αυτά, αν πιστεύετε ότι κάποιος άλλος τίτλος παιχνιδιού αξίζει να βρίσκεται σε αυτή τη λίστα, ενημερώστε μας από την ενότητα σχολίων!